- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
- #18.901
Kızlar beni merak edenler çok sağolun ilgiliniz için tek tek etiketleyemedim daha yoldayız anca eve dönüyoruz.doktordan önce tansiyonum düştüğü için doktor hemen aldı içeri usg baktı bebek gayet iyi dedi.o söylemeden daha ben ayy buda mı erkek dedim kahkaha attı evet sen nerden gördün dedi ( okadar çok usg baktım ki ) ilahi çok güldürdün beni dedi.neyse hemen serum taktılar kan idrar aldılar 2 saat yattım sonra ayrıntılıya girdim spnra tekrar doktorumun yanına çıktım b12 çok düşük demirin çok düşük dedi iğne verdi bide bebeğin eşi alt taraftaymış bebekte çok aşağıdaymış düşük iğneside verdi koruma amaçlı.velhasıl bugünde böyle geçirdim zaten bu gebeliğim riskli ve sezaryende 3. Olucak kız bebekte bu son şansımdı bidaha düşünmüyorum çocuk.zaten olmaz olsada çok tehlikeli olur o yüzdende bu kadar üzüldüm erkek olmasına yoksa rabbimden gelen başım üstüne canımı veririm evlatlarım için
Dip not = tahlil sonuçlarını doktor söylerken arada lafa girip Hocam cinsiyet değişebilir mi yanılma payınız oldumu hiç dedim oda %80 erkek ama 22 haftada netleştiririz alışverişine o zaman başlarsın dedi.
Dip not = tahlil sonuçlarını doktor söylerken arada lafa girip Hocam cinsiyet değişebilir mi yanılma payınız oldumu hiç dedim oda %80 erkek ama 22 haftada netleştiririz alışverişine o zaman başlarsın dedi.