- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
- #18.861
Bana dr soylemisti alkolsüz tamamen bitkisel doye eczaci da teyit etti .Bir tane bu forumda cok övülen vardi meger icinde alkol varmis.saol canm doktra soruyum bitane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana dr soylemisti alkolsüz tamamen bitkisel doye eczaci da teyit etti .Bir tane bu forumda cok övülen vardi meger icinde alkol varmis.saol canm doktra soruyum bitane
Yaaa gaz olayı fena.. Amanın hatırlamak istemiyorum o günleri. Bir de ilk bebek.. Ne yapacağını şaşırıyorsun.. Elinde ağlama krizine girmiş bir bebek var ve her kafadan bir ses çıkıyor. Tam cinnetlik bir durum :) Bir sürü bitkisel şurup denedim. Çok işe yaramadı. Sadece işe yarayan acı elma yağı idi. Ayaklarına ve göbüşüne masaj yaparak sürüyordum. Sonra havluyu hafif ısıtıp göbüşüne koyuyordum. Banyodan sonra ayaklarını sıcak tutmak için su torbasını ısıtıp yorganın altına koyuyordum. Oğlum aralıkta doğdu. Şimdi Temmuz annesi olacağımız için yorgan vs kullanmayacağız gerçi :):)) gaz olayı çok oluyormuş galiba onun için neler yapılıyor ben de sünneti hemen düşünüyorum herkes hemen geçiyor anlamıyor bebek dedi
18inde gidicem ben benim daha çok var malesef sizi bekliyorum merakla :)Ben bu çarşamba gidicem. Doktor sonrasında yazarım :) Ne zaman doktora gidiceksin?
Bende dusunuorum bunu bebisken yaptirmayi oglumu dusunuorum suan ama oda anesteziyle yapiolar ben istemiorum onuda bakalim nasil olcak:)) gaz olayı çok oluyormuş galiba onun için neler yapılıyor ben de sünneti hemen düşünüyorum herkes hemen geçiyor anlamıyor bebek dedi
Yaaaa bendeee nelerr cektim canim yaaa ilk oglumda gazdan 4 ay 4 yil gibiydi resmen acaba buda gazli olur mu iki erkk anneleri daha iyi bilir nasil oluYaaa gaz olayı fena.. Amanın hatırlamak istemiyorum o günleri. Bir de ilk bebek.. Ne yapacağını şaşırıyorsun.. Elinde ağlama krizine girmiş bir bebek var ve her kafadan bir ses çıkıyor. Tam cinnetlik bir durum :) Bir sürü bitkisel şurup denedim. Çok işe yaramadı. Sadece işe yarayan acı elma yağı idi. Ayaklarına ve göbüşüne masaj yaparak sürüyordum. Sonra havluyu hafif ısıtıp göbüşüne koyuyordum. Banyodan sonra ayaklarını sıcak tutmak için su torbasını ısıtıp yorganın altına koyuyordum. Oğlum aralıkta doğdu. Şimdi Temmuz annesi olacağımız için yorgan vs kullanmayacağız gerçi :)
Oğlum 6 ay boyunca çekti gaz olayını. dedim tam rahatlıyorum... 6. ayda da dişleri çıkmaya başladıYaaaa bendeee nelerr cektim canim yaaa ilk oglumda gazdan 4 ay 4 yil gibiydi resmen acaba buda gazli olur mu iki erkk anneleri daha iyi bilir nasil olu
O da başka bir dert.. Kız kardeşimin de oğlu var. Çok rahattı kız kardeşim. Gaz nedir benim oğlanda gördü :) Her erkek bebekte gaz olmayabiliyor.Umarim ilklerde yasadik ikincilerde yasamayiz insaallahOğlum 6 ay boyunca çekti gaz olayını. dedim tam rahatlıyorum... 6. ayda da dişleri çıkmaya başladıO da başka bir dert.. Kız kardeşimin de oğlu var. Çok rahattı kız kardeşim. Gaz nedir benim oğlanda gördü :) Her erkek bebekte gaz olmayabiliyor.
3 haftaya kadar ilerde olmasında bi sorun yok demişti doktor bizimde bir hafta önde çıkıyor. Zaten sonradan dengeleniyormuş.Sagol cnm allah razı olsun inşallah valla ben sordum normal mi dıye ıri bir bebek dedı eşim 2 metreye yakın ben 172 falan genetik olabilir ınş sorun yoktur ne dıyım
kesin pipiş gordunmu cnmKızlar bi erkek daha![]()
yok cnm ya değişiyor saatler cumartesi günü 12 deydi randevum ondan önce 1 deydi ne bilim cnm ya bekleyip görcez bizde merak ediyoruz ama doktorum ben kız diyorum dedi :))Hahahayerim ben onun pozlarını
kızlarda oluyormuş ama tam da kesin konuşmayım en kısa zamanda gösterir inşallah, acaba hep aynı saatte mi gidiyorsun

Amiiin çok aminUmarim ilklerde yasadik ikincilerde yasamayiz insaallah

İnşallah cnm zaten sorun olsa derdı heralde bırazda genetik sanırım 5 hafta sonra detaylı ultrason dedı o zaman nasıl olucak bakalim3 haftaya kadar ilerde olmasında bi sorun yok demişti doktor bizimde bir hafta önde çıkıyor. Zaten sonradan dengeleniyormuş.
Hayilisi canım sağlıkla gelsin inşallahyok cnm ya değişiyor saatler cumartesi günü 12 deydi randevum ondan önce 1 deydi ne bilim cnm ya bekleyip görcez bizde merak ediyoruz ama doktorum ben kız diyorum dedi :))

Hayirli olsun saglikla gelsin prensesBenim bebeğimin cinsiyeti de belli oldu bir kızım oluyor bi oğlum vardı zaten![]()