benim kaynana kayınbaba ayrı o yönden rahatım kaynana yurt dışonda kayın babaylada görüşmüo eşim.ama dedesi ve babannesi var aşırı saçmalıo 2 günlük iznimizde özlüoz gidip görelim dioz adam burda yatın dio tamam yatıoz özlemiştir die sobraki günde benimkine gidioz oturuoz falan rşim arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor görüşüyor falan sende rahat rahat anlat annengille dio 11 12 de geliyor gece eve malum benimkiöer özlüyor kal dior eşimde kalınca Allah ımmm eeteai giderken uğruyoruz ikisindede bi surat bi tavır.ama eşim yinede demioki onşar amnemiz babamız.kğsmesinler die arkadaşlarımla oturdum kalktım geç oldu gece gelip napim dio ses etmiolar.acayip sinir oluom.sen dede ebesin kalmamızı istiosan benimki anababa daha çok kalmamızı isterler.bi kaç kez rahatsızlandi die onlarda kaldı 3 4 saat annemlere gelebildim.annem tlfnda ağladı el gibi 3 4 saat geldin özlüom dedi..eşimle konuştum bak seninkiler dede ebe kaldığımız halde küsüolar.benimki ana baba annem böyle oldu gücüme gitti bende özlüom dedim hastalar die öyle oldu ne zaman kalamak istersen kal ben tek giderim dedi.gelin nerde derlermiş anası babası özlüo bi burası mı var bi kendünizi düşünmeyin demiş.artık hep öle yapıom biraz oturuoz eşim beni bırakıo annemlerde yatıom kalkıom giderken vedalaşmaya gidiom

bi kaç.gün araba arızalandı o sıra hep annemlerde kaldık ora gidemedik eşim syrese girio arayıp duruolar die bende keyfindnmi kalıon kalsan molcak dedenle koyunkoyuna mo yatıon dedim

öle am küsüolar yaşlılar kırılmasınlar istiom dio.araba bozuldu dioz giderken uğrayıp.adam inanmıo kadınbi surat bi tafra yemek yaptıydım komşuları çağırdım yediler dio.napalım nasip dedim bende