• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Valla napsınlar, ne kadar uğraşsalar da anlayamazlar bu ruh halini anormal olan biziz :D Ah bu hormonlar. Ben ağlıyorum, çocuk üzüldüğümü hissedecek hissi sende de oluyor mu bir de ona ağlayasım var hahaha
Yaaa ahahhahaha kahkaha atıyorum şu an ahahahha evet oluyor ama içimden de sanki bebekle konuşuyormuşum gibi kendimi teselli ediyorum annecim gerçek bi üzülmek değil bu etkilenme sakın vücut üretiyor olması gerek gibi saçma saçma şeylerle kendimi kandırıp bebekte bunu belki hisseder diye böyle şeyler düşünüyorum hahahahah

Yaaa ahahahah 🤭🤭🤭
Dün demekki ağlamaklı günümüzdü bizde eşimdi az iş çıkısı yürüyelim dedik ama bana birden kramp girdi kötü oldum eve dönerken başladım ağlamaya noldu diyor dedim ağlamak geldi olur öyle ağla sen rahatına bak diyor ajajjaja o da sorgulamıyor hiç 😅😅😅
Hauqhahahah benimki de ağlayınca artık tamam hadi gel ağlayalım diyor hauwj önceden susturmaya çalışıyordu alıştı garibim napsın 😂😂

kizlar iyi geceler yanaklarımın iki tarafında ve dilimde yine aft çıktı agzımı acamıyorum ve konusamıyorum tuzlu gargara dısında ne yapabilirim 2 gündür bu sekilde ve cok agrım var
Ben yillarca aft ile savastim maalesef.aci icin en net cozum oralmedic isimli bir ilac.yaranin ustune uygulaniyor kulak copu gibi.amaaaa maalesef ilk uygulama cook can yakici😔 ama sonra 2 gun 0 aci ile gecirceksin.tercih senin:)

Daha önce hiç yorum yapmadılar önceki gebeliğimde de. Ama bi sezeryam bi normal doğumum var. Yorulma olabikir hergün 10bn adım atıyorum mecbur okula git gel ondan mıdır ama cok şükğr kramp vs olmadı eskiden uykumdan uyandıyordu. Bu hamileliklerde yeni nesil gibi olmuş col değişmiş 😀
Ay bende öyle okul olunca tempo hiç bitmiyor gün içinde çok aktifim ta ki akşam uyku zamanına kadar hic dinlenemiyorum. İlk gebelik resmen lüksmüş 😄 Ayrıca ilk gebelikte benimde dev kramplarım olurdu ağzımı açmak istemiyorum ama bunda o şekilde değil nadiren ufak ufak giriyor. İnşallah hiç başlamaz çünkü başa çıkılmaz varis ağrım var bu kezde bazen yürümekte zorluyor

Hauqhahahah benimki de ağlayınca artık tamam hadi gel ağlayalım diyor hauwj önceden susturmaya çalışıyordu alıştı garibim napsın 😂😂
Ahahahhahahaha ayyy evet cidden alıştılar ya ilk başlarda onlarda panik oluyordu kabullenme evresine geçtiler 😅😅😅

Artık neye ağladığımı bile sorgulamıyor hahahahah şey var bide yazmışsın ya, çocuğu telkin etme hahah annecim üzüldüğümden değil bak öylesine ağlıyorum 😂😂😂😂
Ahahahhahahaha ayy iyice sinirlerimiz bozuldu napalım 😅😅😅 Allah yardımcımız olsun kendimde yeni yeni huylar keşfettim kendimi baştan tanımaya başladım resmen başka biri gibiyim 🥹🤭

Şimdi uyarıyorum bak ben iyiydim ama duygusallığım başladı haberin olsun diye geçen uyudu diye ağladım shdhdhd
HAYQIWHAUHQUWHQHQHWH
Yazık gariplere ya böyle bakınca bi üzüldüm haahhahaha duygusal bişey göstereceği zaman soruyor önden ağlayacak gibi misin diye 😂😂 ne bileyim ben ne zaman ağlıcam 😂

Ahahahhahahaha ayy iyice sinirlerimiz bozuldu napalım 😅😅😅 Allah yardımcımız olsun kendimde yeni yeni huylar keşfettim kendimi baştan tanımaya başladım resmen başka biri gibiyim 🥹🤭
Her doğumda annede yeniden doğuyor diyorlar ya, daha hamileyken başlıyor o değişim bence de 🫠

Ya sizin isminizin altında yazıyor bende yazmıyor galiba neden öyle 😅
Ama sat a göre 113 gün doktorun verdiği tarihe göre de 102 gün var görünüyor. Ben 102 den hesaplamak istiyorum 🤭
Aa onu siteden yapmıştım, profil kısmından. Anlatıyordu bi yerde bulayım atayım sana dur. Bir de Happy Momdan takip ediyorum. Bana doktor tarih vermedi hala 🙈 20sinde çağırmıştı gidince sorayım bakalım ne dicek 😂

Ya sizin isminizin altında yazıyor bende yazmıyor galiba neden öyle 😅
Ama sat a göre 113 gün doktorun verdiği tarihe göre de 102 gün var görünüyor. Ben 102 den hesaplamak istiyorum 🤭
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2026

Aa onu siteden yapmıştım, profil kısmından. Anlatıyordu bi yerde bulayım atayım sana dur. Bir de Happy Momdan takip ediyorum. Bana doktor tarih vermedi hala 🙈 20sinde çağırmıştı gidince sorayım bakalım ne dicek 😂
Ben sordum bi önceki gidişimde sen de sor 🤭 normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsun bilmiyorum ama ben mecbur kalmadıkça normal doğum düşünmüyorum belli sebeplerden ondan tarih verdi sanırım. Normal doğum için tarih vermek zor sanırım

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2026
Ayyy teşekkür ederim balımm ya yaptım valla 😅🤭

Ben sordum bi önceki gidişimde sen de sor 🤭 normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsun bilmiyorum ama ben mecbur kalmadıkça normal doğum düşünmüyorum belli sebeplerden ondan tarih verdi sanırım. Normal doğum için tarih vermek zor sanırım
Aa neden öyle dedi galiba benim doktor normal doğurtacak cok korkuyorum😅

Aa neden öyle dedi galiba benim doktor normal doğurtacak cok korkuyorum😅
Yok normal de doktorum normal doğum öneriyor ama ben de maalesef çok önceden hpv vardı biliyorsunuzdur belki tehlikesiz olan bi şeydi ama normal doğum da bebeğe geçme ihtimali oluyormuş şu an aktif olmasa da doktor risk almayalım dedi. Ama öyle bi durum olmasa normal doğum yapar mıydım bilemiyorum ahaha yapadabilirdim belki

Back
X