- Konu Sahibi ayprensesii
- #20.881
Beşik yatak ve içindeki koruyucular dahil mi canım?Kızlar sizce bu beşik nasıl. Mdf 60*120 cm
Sallanabilme ve sabitleme özelliği var. 0-4 yaş arası yazıyor. E bebekte 300 tl.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beşik yatak ve içindeki koruyucular dahil mi canım?Kızlar sizce bu beşik nasıl. Mdf 60*120 cm
Sallanabilme ve sabitleme özelliği var. 0-4 yaş arası yazıyor. E bebekte 300 tl.
Bende bir kere rüyamda kanamam olduğunu gördüm canım benim bebeğimde kızBenim rüyamlarım çıkmadı dr gidiyorum erkek diyo doğuruyorum erkek bbek veriyorlardı kucağıma. Ama adet oldğumu görmüştüm o kız bebek demekmiş kızım olcak inşş benim dr da kesinleştirirse
Saol canim yazin alerji gecirdi cok endiselenmistim bile bi kirmizilik gordem korkar oldumOla bilir canım havasız kalmıştır pamuklu ve daha rahat iç çamaşırları kullan, poposunu yıka biraz da bepantol sür rahat eder inşallah
Aynen canim bekledigine degsin. Güzel haberlerle gelAa sen deyince hatirladim bir kez de ben gormustum adet oldugumu
Ay yicem cok su iccem 1 aydir bekliyoruz bir de gostermezse Allah korusun.Zaten yogun oluyor gostermezse o gun tekrar almaz dr
Benim kızım da alerjik vücutlu ama yazın oluyor genelde, kışın pek olmaz eminim yarına solmuş olacaktır canım geçmiş olsun küçük paşayaSaol canim yazin alerji gecirdi cok endiselenmistim bile bi kirmizilik gordem korkar oldum
Allah razi olsun canimmm dua et teyzesiiiBenim kızım da alerjik vücutlu ama yazın oluyor genelde, kışın pek olmaz eminim yarına solmuş olacaktır canım geçmiş olsun küçük paşaya
Yanlız değilsin canım ben veIyi akaşamlar güzel anneler 2 oglum vardi bu üçüncu bugün netleşti 1 oglum daha geliyor gönül isterdi bi kızim olsun kısmet saglıklı olsunlarda hakkımda hayirlisi buymuymuş
Hayır değil. HepsiBurada.com da 180 tl ye düşmüş.Beşik yatak ve içindeki koruyucular dahil mi canım?
Teşekkür ederim❤gözünüz aydın kızlar...![]()
Cnm bn ilk rüyamda pusette oturuyodu sen uyumadınmı kızım dedim kucağıma aldım...Hayirli olsun saglikla gelsin paşa
Canim hayirli olsun insallah. Yaa ruya demissin yaa ne ruyalar goruyordun direk kiz bebek mi yoksa yorumu kiza cikanlar mi?
Teşekkür ederim saolasın...bnm için önenli deildi ama rüylarımdan dolayı bi adım kız öndeydiBugün seni aradi gozum ve bu içimden kız olacak kesin diye geçirdim inan ki bi kendimi bilemedim benim de icimden kizgeciyordu kendim için ama sanırım cok istediğim icin sezgilerim beni yanılttı Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bn adet olduğumu deilde asansör düşmüştü kanamam olduğunu görmüştüm rüyamdaBenim rüyamlarım çıkmadı dr gidiyorum erkek diyo doğuruyorum erkek bbek veriyorlardı kucağıma. Ama adet oldğumu görmüştüm o kız bebek demekmiş kızım olcak inşş benim dr da kesinleştirirse
Caanim profil resminnn superrrrBn adet olduğumu deilde asansör düşmüştü kanamam olduğunu görmüştüm rüyamda
Kadina bakiorum canimmNapıyoaunuz Canlar
Ben ufak tefek cinayetleri seyrediyorum kadın beni mahvediyorKadina bakiorum canimm
Yine de çok uygun vallaHayır değil. HepsiBurada.com da 180 tl ye düşmüş.
Ya bemdeee acayipp oldum annesiyle sarildilar filannn cokkk kotu oldumBen ufak tefek cinayetleri seyrediyorum kadın beni mahvediyor
Teşekkür ederm ne zmndır tutuyordum bir gün kızım olursa koyarım diye nasip oldu şükürCaanim profil resminnn superrrr

Ben hamile olduğumu yeni ogrendigim zamanlarda erkek bebek gördüm birkaç gece sonra aynı bebeği yine gördüm o aralar uzun uzun rüyalar görüyordum hep manalari çok güzel sevinecegin habere isaretti çok şükür rüyam çıktıBn adet olduğumu deilde asansör düşmüştü kanamam olduğunu görmüştüm rüyamda
Bence de. Bu kadar ucuz olunca da insan tereddütte kalıyor.Yine de çok uygun valla
İnsallah canım Allah acil şifalar versin dualarım sizinleAllah razi olsun canimmm dua et teyzesiii