15.89 du yatırdı 2 gece fototerapi verildi 9a indi 3. Gece ışını kesti öyle takip etti düşüş devam edince taburcu olduk yani deger 9ken ciktik bizde. Dr 15. Güne kadar riskli sonrasında sarılık kalmıyor dedi bizimde 12. Günümüzdü bugün 3 günü atlatırsak sorun kalmıyor inşallah. Salı kontrole çağırdı normalde sarılığın sınırı 1/3 arası yazıyor bizim kagitta. Sık sık emzir dedi okadar ben mama verme taraftarı değilim yettikçe anne sütü vericem yetmediği mecbur kaldığım zaman mama düşünüyorum.
Korse taktım normal kıyafet altına giyilen dikişsiz olandan ama 5 dakka zor dayandım çıkarıp attım gaz sancısı yaptı bana

ama şansıma göbeğim kendi kendine gitti çok az kaldı oda gider cunki kilolarımda gitti.
Bizim gobek bağı 3.gün dustu hic bez sarmadim orayi acikta bıraktım surekli
Bizimki ilk kontrole gittiğimizde 14.8 çıktı hemen yatış yaptı bir gece fototerapi gördü ertesi sabah kanda bakmadı hiç tenine bakarak eve yolladı salıya tekrar gelmemizi söyledi biz de dün gece açıldı kendimiz baktirdik 9 çıktı inşallah salıya kadar daha da düşer , bizim Dr 1 ay sürer dedi sarılık olma ihtimali 1 ay devam eder yani bolca emzir yetmediği yerde mama takviyesi yap hiç aç kalmamalı dedi , kendim de bol bol su içmeye çalışıyorum inşallah tamamen düşer de kurtuluruz ,
Bana Dr tak demişti hastaneden çıktığımda ama anlamadım iç dikişlere faydası mi var yoksa sadece karnımın toparlanması için mi dedi çünkü göbeğim gitti bile biraz sarkiklik var sadece ,
Bebeğin göbeğini ben de sarmadim hatta bezinin dışında tuttum ama yine de düşmedi
@Pembegomlek geçmiş olsun sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah bebeğinin.