- 26 Temmuz 2025
- 543
- 369
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #16.441
Şans mı şanssızlık miHem ne şanslı gerçekten ya. Mavi leğende yıkanan ana babaların lüks hayat yaşayan bebeleri hahahahaha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şans mı şanssızlık miHem ne şanslı gerçekten ya. Mavi leğende yıkanan ana babaların lüks hayat yaşayan bebeleri hahahahaha![]()
Ahahah pazardan pazara yıkanan annelerinHem ne şanslı gerçekten ya. Mavi leğende yıkanan ana babaların lüks hayat yaşayan bebeleri hahahahaha![]()
Yok daha yaptırmadım. Ama 2saat sonra 96çıktıÖlçüm yaptırmadınız mı
96 çıktı cok şükür. 7 gibi yemek yedik birazfan bidaha bakıcam .Bence bu bir şeker yükleme testi değil 1.saatte kaç olmalı bilemeyiz. Önemli olan açlık 90ı geçmeyecek 2 saat sonunda tokluk 120yi geçmeyecek. 18.30da bir daha ölçülmeli gibi.
Uzun süreli kullanılan makinelerde oluyır kardeşim ve babam seker hastası sıfırlama varmış babam kendininkine onu yaptırdı sizde bi eczaneyensorun bi istersenizKızlar kullandığınız veya bildiğiniz güvenilir bir şeker ölçüm cihazı var mı? Günlük ölçüm yapmam lazım ama elimdeki cihazla denemek için 2-3 ölçüm yaptığımda art arda çok farklı sonuçlar alıyorum, arada çok fark oluyor. Güvenemedim hiç.
Ben fetal dna sonucu sonrası kestirmiştim valla rahatladımKızlar saçını kestiren var mı
Aslında hurafelere asla inanmam ama yaşı olan bi hocamiz bişeyler anlatınca korktum
Ama iğrenç oldu artık şöyle ferah ferah doğuma gireyim istiyorum uyuyunca birbirine girmeye başladı uçları
Maalesef ben de o inanış için kestirmiyorumKızlar saçını kestiren var mı
Aslında hurafelere asla inanmam ama yaşı olan bi hocamiz bişeyler anlatınca korktum
Ama iğrenç oldu artık şöyle ferah ferah doğuma gireyim istiyorum uyuyunca birbirine girmeye başladı uçları
E peki neden tüm gebelere vermiyorlar ben suan dra desem emnm ki gereksiz der kafam karıştıEvet bencede Tuna inşallah ikna oluralparslana alışamam gibi geliyordu kendi adıma ama alıştım. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi
Bende ilk kızıma tüp bebekle hamileydim kullandığımız ilaçların haddi hesabı olmadı o dönemrabbim sağlıkla kavuştursun inşallah. O zamanlar iğne kullanıyordum. Şimdi de işte vücudumda pıhtı atma ihtimali yüksek diye kullanıyorum gebelikte kullanılan aspirinlerin dozu düşük oluyor, ecopirin kullanıyorum şuan mesela
maşallah bu arada bebişte iyi gidiyor ayrıca burada her hamilelik farklı bunu da söyleyebilirim. Kızımda daha çok dikkat ediyordum zor kilo alıyordu ama bunda ister istemez koşturmam var çok dikkat edemiyorum aksatıyorum yinede iyi gidiyor maşallah.
Ben ilk haftalarda kestirdim çok uzundu gebelikte vitamini uzun saç çok alıyor dediler kestirdimKızlar saçını kestiren var mı
Ay çok kararsızımBen ilk haftalarda kestirdim çok uzundu gebelikte vitamini uzun saç çok alıyor dediler kestirdimAllah’a emanet ettim
![]()
Kızz kestir yok hepsi hurafe ozmaan tırnak da kesmeyelmKızlar saçını kestiren var mı
Kavusacaksin da inşallah bende hep görüyorum emzirirken en son dişleri bile çıkmıştıKesinlikle, sağlıklı olsunlar. Doğdukları anı bir görelim herşey uçup gidecek. Bu aralar hergün rüyamda kavuştuğumuz anı görüyorum![]()
Ay kestiricem benim de uçları doğal sarı onlar dolanmaya başladıKızz kestir yok hepsi hurafe ozmaan tırnak da kesmeyelmben de ışıltı attıracagm doğum öncesi. Zaten kendı sacım hiç boyatmam sac fln ama degsklk ıstyrm rengi çook acık kumral saçlarımın. Biraz ışıltı atsam iyi olur dye dusundum diplere boya yapmadıkca problem yok mesela
Ben kestirdim valla çok fazla dökülüyordu 4. Ayda hem kestirdim hem organik boyayla boyattım herhangi bi sorun yok çok şükür dipler çoktan tekrar geldi bileKızlar saçını kestiren var mı
Benimki de 22. Haftada 627 gr dı iki hafta sonra 911 gr çıktı sağlıklı bebek de.
Farklı cihazlar etkileyebilir, korkma son dönemlere doğru bebek gelişimi daha normalleşiyor bir hafta çok ilerleyip diğer hafta daha ağır ilerliyor. Sadece karbonhidrat ve şekere dikkat edip normal protein ağırlıklı beslenmene devam et bence, avokadonun zararı olmaz![]()
Canim onu bilemiyorum ya yani mesela benim kan pihtilasma testlerim temiz ama gebelikte kan zaten herkesin bir miktar pihtilastigi icin aspirinde risk gorulmuyor diye biliyorum cunku hem benim tup bebek merkezim, hem turkiyede ki kadin dogum doktorum hemde bu yasadigim ulkede tup bebek diye kullandiriyorlar cunku zor elde edilen bir gebelik okdugu icin gebeligi en ust seviyede korumaliyiz diye bu yaklasim oldugunu soyledi yasadigimE peki neden tüm gebelere vermiyorlar ben suan dra desem emnm ki gereksiz der kafam karıştıcnku fazlası da zarar ozellkle aspirin cok dikkat edılmesi gereken bir ilaç . Gerekenler ıcn demyrm gerekmeyenlere vermeleri gereksiz olmazmı?
Ben de kararsız kaldım sonra bunlara inanmamaya karar verip kestirdimKızlar saçını kestiren var mı