- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
Yarın canım yine de umutlanmamaya çalışıyorum üzülmemek içinO zaman çıkmaması normal cnm önce kabuğu kırmak için mücadele edecek sonra tutunmak için en sonda hcg yükselmeye başlıcak sen ne zaman tahlil vericen cnm
Bugün 9. Günüm canım yarın test günüm 5. Gün embriyosuSabırsız davranıyoruz sonra üzüntüden kaybedecez. Ben test falan yapmadım almadım da negatifi görmekten korkuyorum. Bugün 9. Gün. 12. A da 13. Gün yaptiracam. Ama stres olmaya başladım ya bi tek göğüs şişkinliği duruyo. Bel ağrısı gittikçe siliklesiyor. Endişeleniyorum... Umarım hepimiz güzel mutluluklar yaşarız. Bekle sende canim acele etme kaçıncı gün bugün beraber yapmamış miydik biz?
Ooo beraber mi sonuç alicaz cani mmmYarın canım yine de umutlanmamaya çalışıyorum üzülmemek için
Aynen öyle olucak sabah gidip kan vericem inşaAllah :)Ooo beraber mi sonuç alicaz cani mmm
Bendee ay artık varsa yoksa çıksınAynen öyle olucak sabah gidip kan vericem inşaAllah :)
Kız en zor zamanı zaten bu beklemeYa kızlar inşallah pozitif sonuç alırsınız o bekleme anı nile ayrı heyecan ben şuan tedaviyi bekliyorum bu kadar heycan yapıyorum
Evet bizim beraberdi :) benimde 9. Günüm. Ama 3. Gün embriyosu. Güzel günlere az kaldı dayan.Bugün 9. Günüm canım yarın test günüm 5. Gün embriyosu
İnşallah canım :))Evet bizim beraberdi :) benimde 9. Günüm. Ama 3. Gün embriyosu. Güzel günlere az kaldı dayan.
Canımmm çok sevindim çok güzel yaaKızlar sonucumu aldım. 11. günümde Hcg 130 çıktı. Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah evlatlarımıza.
Evde test yapmışmıydın canım 8. Gün testim negatif çıktı teselli arıyorumKızlar sonucumu aldım. 11. günümde Hcg 130 çıktı. Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah evlatlarımıza.
Çookk teşekkürler. İnşallah canım Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın.Canımmm çok sevindim çok güzel yaa
Allah ım bana da nasip etsin hayırlısı ile
Yok canım yapmadım ben bekledim.Evde test yapmışmıydın canım 8. Gün testim negatif çıktı teselli arıyorum
Çook güzel masşallah kuzum, Allah artarak devam etmesini nasip etsin inşallah.. 2 gün sonra tekrar edecek misin?Kızlar sonucumu aldım. 11. günümde Hcg 130 çıktı. Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah evlatlarımıza.
Hastaneyi arayıp bilgi verdim. Tekrar yapmamı söylemediler. 10 gün sonra kontrole çağırdılar. Ama ben pazartesi bi daha yaptırabilirim diye düşünüyorum. Bi de ilaçlara devam etmemi istediler. İlaçlarım da bitmelik oldu iğne falan. Yarın yenilerini alıcaz.Çook güzel masşallah kuzum, Allah artarak devam etmesini nasip etsin inşallah.. 2 gün sonra tekrar edecek misin?
Çok sevindim kuzum, darısı kesesini görmeye ve kalp atışını duymaya inşallah..Hastaneyi arayıp bilgi verdim. Tekrar yapmamı söylemediler. 10 gün sonra kontrole çağırdılar. Ama ben pazartesi bi daha yaptırabilirim diye düşünüyorum. Bi de ilaçlara devam etmemi istediler. İlaçlarım da bitmelik oldu iğne falan. Yarın yenilerini alıcaz.
Amin cümlemize inşallahÇok sevindim kuzum, darısı kesesini görmeye ve kalp atışını duymaya inşallah..
Maşallah subhanallah çoook mutlu bir haber buAmin cümlemize inşallah
İnşallah canım, çok teşekkür ederim @Hilal pembeMaşallah subhanallah çoook mutlu bir haber bu
Allahım devamını getirsin canım sonuna kadar sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?