Canım bende sirkeli su kullanırım hep ilaçtan çok çok iyi bugün bakacağım aynı devam ederse eğer mecbur arayacağımCanım o zaman yarın sabah muhakkak ara doktorunu ben bişi yapmadım kendi geçti ama normalde sirkeli su ile taharetlenirim bu durumlar da bir de bir krem var onu kullanırım ama sen Doktoruna bilgi ver canım
Ama baktım yapılışına. Göbek deliğine en az 5 cm mesafeye ve deriyi sıkarak yapılıyor.Canim iğneyi yanlış vurunca oluşur morluk
Bende 1 tanesini yanlış vurdum morardı
Canım silik ama var maşallahKızlar bugün 10. Gün ama çok silik değilmi test yarın kan vericem Eki Görüntüle 2177649
Allah razı olsun canım inş çıkar çok düşük çıkar diye korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCanım silik ama var maşallah
Kanda da çıkar inşallah hayırlı olsun
Canım önemli olan gebeliliğinin sağlıklı ilerlemesi rakamlara takılma iyi düşün inşallahAllah razı olsun canım inş çıkar çok düşük çıkar diye korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Masallah canım Allah tamamını erdirsinKızlar bugün 10. Gün ama çok silik değilmi test yarın kan vericem Eki Görüntüle 2177649
Allah razı olsun canım Rabbim hepimize çifte bayram yaşatsın İnşMasallah canım Allah tamamını erdirsin
Normal cnm tutunmaya çalışıyordur bende 5 6 ve 7.günde o kadar sancı vardı ki ağladım tutmadı diye hatta 7.gün test yaptım çıkmadı hiçbirşey ama 8.gün biranda kesildi adet sancısı test yaptım çok silik çıktı cnm seninkide tutunuyor dur İnş hiç korkma üzülmeKuzular günaydın gece boyu adet sancısı gibi sancım oldu . Şimdi de var . Bu sıcakta battaniye ile yatıyorum . Çok korkuyorum . 4. Gün bugün . Normal mi nolur söyleyin ... gerçekten gerildim
Canım var gözüküyor ,tutunmaya çalışıyordur , bir iki güne kan da ver, önemli olan değerinin katlanarak artması.. inşallah devamı da sağlıkla gelir..Kızlar bugün 10. Gün ama çok silik değilmi test yarın kan vericem Eki Görüntüle 2177649
Allah razı olsun canım amin inş yarın tahlil günümCanım var gözüküyor ,tutunmaya çalışıyordur , bir iki güne kan da ver, önemli olan değerinin katlanarak artması.. inşallah devamı da sağlıkla gelir..
Silik tatlimKızlar bugün 10. Gün ama çok silik değilmi test yarın kan vericem Eki Görüntüle 2177649
Normal cnm tutunmaya çalışıyordur bende 5 6 ve 7.günde o kadar sancı vardı ki ağladım tutmadı diye hatta 7.gün test yaptım çıkmadı hiçbirşey ama 8.gün biranda kesildi adet sancısı test yaptım çok silik çıktı cnm seninkide tutunuyor dur İnş hiç korkma üzülme
Sen naptın cnm bi daha yaptın mı hiç idrar testiSilik tatlim
Kani ver rahatla idrar deli edio
Elimi sürer miyim hahahaSen naptın cnm bi daha yaptın mı hiç idrar testi
En güzeli cnm ya yapmamak daha iyiymiş aslında kafa karıştırıyor sadece yarın hayırlı haberler alırız İnşElimi sürer miyim hahaha
Yarın kan vericem tatlim
Ins tatlimEn güzeli cnm ya yapmamak daha iyiymiş aslında kafa karıştırıyor sadece yarın hayırlı haberler alırız İnş
Kaçıncı gün embriyosu canım 3. Gün ise normalKızlar bugün 10. Gün ama çok silik değilmi test yarın kan vericem Eki Görüntüle 2177649
5.gün cnm 7.gün hiçbirşey çıkmadı 8.gün çıktı silik çizgi acaba transferde de geç tutunma diye birşey var mıKaçıncı gün embriyosu canım 3. Gün ise normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?