2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Canım o zaman yarın sabah muhakkak ara doktorunu ben bişi yapmadım kendi geçti ama normalde sirkeli su ile taharetlenirim bu durumlar da bir de bir krem var onu kullanırım ama sen Doktoruna bilgi ver canım
Canım bende sirkeli su kullanırım hep ilaçtan çok çok iyi bugün bakacağım aynı devam ederse eğer mecbur arayacağım
Benimde öyle Canım defalarca deneyecek durumumuz yok maalesef
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin bize nasip etsin inşallah

Kuzular günaydın gece boyu adet sancısı gibi sancım oldu . Şimdi de var . Bu sıcakta battaniye ile yatıyorum . Çok korkuyorum . 4. Gün bugün . Normal mi nolur söyleyin ... gerçekten gerildim

Kuzular günaydın gece boyu adet sancısı gibi sancım oldu . Şimdi de var . Bu sıcakta battaniye ile yatıyorum . Çok korkuyorum . 4. Gün bugün . Normal mi nolur söyleyin ... gerçekten gerildim
Normal cnm tutunmaya çalışıyordur bende 5 6 ve 7.günde o kadar sancı vardı ki ağladım tutmadı diye hatta 7.gün test yaptım çıkmadı hiçbirşey ama 8.gün biranda kesildi adet sancısı test yaptım çok silik çıktı cnm seninkide tutunuyor dur İnş hiç korkma üzülme

İniallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…