- 22 Temmuz 2018
- 85
- 119
- 8
- 39
@alisanindunyasi H hayalim mucize Haklisiniz kızlar ilk denemem olduğu için cok telaslaniyorumBirde üç dört gün sonra regl olacaktım karnimda regl olacakmışım gibi ağrıyor test günüme de daha on gün var o da strese soktu inşallah Progestan adetini engeller yoksa benim için büyük bir hayal kırıklığı olacak Nasip kısmet bakalım artık içim çok huzursuz
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucakla inşallahÇookk teşekkürler. İnşallah canım Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın.
Maşallah çok güzel artmış. Allah kucağınıza almayı nasip etsinKızlar hayırlı geceler ben bu akşam iş Çıkışı kan verdim yine 416cıktı sonucum ilki 2gün önce 175di sizce nasıl sonuç yarın öğlen gidiceM doktrabakalım ne diycek
Aynen ben de oburiks gbi yiyodum gunde 50 öğün simdi var ya uc gunde bir kilo vermisim. Dun makarna bile yiyemedim. Kokuyodu sankiBolca tuzlu limonlu domates yiyebiliyorum sadece :/ öncesinde inanılmaz açılmıştı iştahım habire acıkıyordum şimdi midem bulanıyor :/
Bugun insallah hatice de pozitifi gorur hep bize destek olmustu sag olsun :)hatice-yakup kan verdin mi canım
Şimdi gidicem canim heycan dorukta Ufffhatice-yakup kan verdin mi canım
İnşallah canım ben kan verdim pazartesi çıkacakmış sonuç sinir oldum jelim de bitti ne yapıcam bilmiyorum bi idrar testi daha yapıp onu baz alıcam sanırım artık varsa kesin çıkar herhalde 10. GünBugun insallah hatice de pozitifi gorur hep bize destek olmustu sag olsun :)
Çok korkuyorum nedenseBugun insallah hatice de pozitifi gorur hep bize destek olmustu sag olsun :)
Ben sizden fazla olarak kalçadan progestan iğne ve günde 3 tane estrofem kullanıyorumBana transfer sonrası koruyucu ne iğne nede ilaç yazıldı şu an çok şaşkınlık içindeyim. İnşallah sonu hüsran olmaz
Aspirin folik asit ve Progestan fitil kullanıyorum korktum şimdi kızlar ya inşallah tutar bebeğim
Hadi hayırlısı inşaAllah :)Şimdi gidicem canim heycan dorukta Ufff
Hadi ya niye öyle gecİnşallah canım ben kan verdim pazartesi çıkacakmış sonuç sinir oldum jelim de bitti ne yapıcam bilmiyorum bi idrar testi daha yapıp onu baz alıcam sanırım artık varsa kesin çıkar herhalde 10. Gün
Sağlık ocakları öyle canım bir de Cuma bugün o yüzdenHadi ya niye öyle gec
Ins Benimki çıkar akşama kadar uff bidaha korktum simdi
İnşallah canım ben kan verdim pazartesi çıkacakmış sonuç sinir oldum jelim de bitti ne yapıcam bilmiyorum bi idrar testi daha yapıp onu baz alıcam sanırım artık varsa kesin çıkar herhalde 10. Gün
Neden pazartesi çıkıyormuş ki sağlık ocağında filan mı verdiniz idrara geç yansıyor bence gidip devlet hastanesinin acil bölümünden giriş yapıp yapın bi saate çıkıyor çünküİnşallah canım ben kan verdim pazartesi çıkacakmış sonuç sinir oldum jelim de bitti ne yapıcam bilmiyorum bi idrar testi daha yapıp onu baz alıcam sanırım artık varsa kesin çıkar herhalde 10. Gün
Korkma kuzum ne cikarsa Allahtan. Verdin mi kanÇok korkuyorum nedense
Saglik ocaginda yapilan benim enabizda cikmadi canimKızlar sağlık ocağında yapılan tahlillerin sonuçları e nabız da çıkıyor mu tüp bebek merkezinde yapılan tahlilleri bile gördüm şimdi bi baktım da
Hastanelerde 1-2 saate çıkıyor. Sağlık ocağı da akşam üzeri veriyor. Çünkü onlar laboratuara gönderiyolar aldıkları kanları. Benim de aslında bugün test günümdü. Ama cuma kan almıyolar diye dün yaptırdım. İnşallah güzel haber alırsın canım.Hadi ya niye öyle gec
Ins Benimki çıkar akşama kadar uff bidaha korktum simdi
Şimdi gidicem canim heycan dorukta Ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?