Kuzummm aynen geç döllenmiş olabilir, sen moralini yüksek tut inşallah iki güne katlanmış olacak5. Gün embryosu canım 9. Gün bugün
Biraz düşük Ama geç döllenme oluyormus 5. Gün embryosunda bile
2-5 gun arası tutunma olabilirmiş
3 gün geç tutunduysa mesela değerim iy
Canım bizim bebişler geçte olsa tutunmuşlar çok şükür inşallah katlanır cnm pazar mı vereceksin tahlilKızlar sonucum cikti
Sadece 12.15
5 üzeri gebelik ama yine de bana çok az geldi
Benim de bugun dayanamadim devlet hastanesine gittim. Cift kese goruldu :)Kuzummm aynen geç döllenmiş olabilir, sen moralini yüksek tut inşallah iki güne katlanmış olacak
Ins canim 2 güne yapamam pazar her yer kapalıKuzummm aynen geç döllenmiş olabilir, sen moralini yüksek tut inşallah iki güne katlanmış olacak
Süper işte sen çok iyi biliyorsun işte bu5. Gün embryosu canım 9. Gün bugün
Biraz düşük Ama geç döllenme oluyormus 5. Gün embryosunda bile
2-5 gun arası tutunma olabilirmiş
3 gün geç tutunduysa mesela değerim iy
Süper işte sen çok iyi biliyorsun işte buannesi
Canım 12.5’da hamile demek. İnşallah artar. Sen çok pozitif bir insansın. Böyle devam et. Allah gönlüne göre versinIns tatlim düzenli katlarsa değerin elbette bi önemi yok
Allahimdan hayırlısı artık pazartesi bidaha vericem
Inşallah canım öyle cok haklisin ufak başlayıp birden coşan hcg de var bakalim pazartesi bidaha vericem ins katlanır
Katlanmayı görünce sıkıntı biter inş
Evet canim doktorlar bu yüzden 2 hafta sonraya veriyorlar
Inşallah güzelce çıktığını görürüm gerisi de önemli değil kaçla başladığının
300-500 lere gelince zaten 2.günde bir katlaya katlaya ucuyo hcg
Canım 12.5’da hamile demek. İnşallah artar. Sen çok pozitif bir insansın. Böyle devam et. Allah gönlüne göre versin
İyi ki vermemişler Canım jel progesteronKızlar bi de bu crinone jel nedir bana vermediler herkes kullanıyor mu.
İnş canım Allah razı olsun
Ins canim ALLAH razı olsun
Ignenin etkisi değişebiliyor her vücut farkli atıyor kuzumKızlar bugün çatlatma iğnemin 11 günü.
Pazartesi günü besinci gün embriyo transferi oldum iki tane konulmustu bugün 4 günüm. Biraz önce idrar yaptım bu şekilde çıktı. Sizce çatlatma iğnesi mıdır yoksa %50 iğne % 50 bebiş mıdır ? 11 gün iğnenin etkisini bu şekilde yaşayan var mı aranızda ?
Sabah idrarı ile daha iyi çıkar bence ama çatlama iğnesi hakkında bilgim yok taze transfer olmadım hiç umarım bebeğiniz sizinledirKızlar bugün çatlatma iğnemin 11 günü.
Pazartesi günü besinci gün embriyo transferi oldum iki tane konulmustu bugün 4 günüm. Biraz önce idrar yaptım bu şekilde çıktı. Sizce çatlatma iğnesi mıdır yoksa %50 iğne % 50 bebiş mıdır ? 11 gün iğnenin etkisini bu şekilde yaşayan var mı aranızda ?
Benim de bugün o jeli itmeye çalışırken zorlandı sanki bi duvar gibi bişey vardı beni de rahatsız etti ne zamana kadar kullanırız bilmiyorumİyi ki vermemişler Canım jel progesteron
Sabahtan sıkıyorum Akşama kadar gelmeye devam ediyor
Ve fena tahriş etti beni 6 gün kaldı test günüme dayanmaya çalışıyorum
Nasip olur hamile olursam başka bişey ver diyeceğim doktora
Kuzum hayırlı olsun inşallah gittikçe artarKızlar sonucum cikti
Sadece 12.15
5 üzeri gebelik ama yine de bana çok az geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?