2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar sağ göğsümün yan tarafı acaip acıyor sanki ezilmiş gibi. Göğüs ucunda fln birşey yok ama yanı çok acıyor neden acaba böyle birşey başına gelen oldu mu ?

Insallah bebeklerimize kavusuruz. Senin kacinci denemen bu arada . Benimki de 5.gun genetige gitmis bir embriyoydu. Cok umutluydum bu sefer.

Kızlar sağ göğsümün yan tarafı acaip acıyor sanki ezilmiş gibi. Göğüs ucunda fln birşey yok ama yanı çok acıyor neden acaba böyle birşey başına gelen oldu mu ?
Merhaba benim ilk denememden sonra iki gogsumde de kist olustu teklikeli diil her kadinda olurmus ama bir tanesi agrili yatarken yuzustu yatirmiyor. Eger agrin devam ederse genel cerahiye gorun mutlaka. Aldigimiz ilaclardan olabiliyor.

Insallah bebeklerimize kavusuruz. Senin kacinci denemen bu arada . Benimki de 5.gun genetige gitmis bir embriyoydu. Cok umutluydum bu sefer.

Ikinci denemem canim ilkinde de 5. Gün embryosu ile gebe kaldim 11. Haftada düşük yaptım
Şimdi ikinci denemem kan iste 12.15 cıktı Gebelik oluşmuş ama 9. Gün icin baya düşük bi değer olduğu için kimyasal olabilir
Salı günü Test günüm bakalim o gun daha saglikli bi sonuç alacağım inş

Merhaba benim ilk denememden sonra iki gogsumde de kist olustu teklikeli diil her kadinda olurmus ama bir tanesi agrili yatarken yuzustu yatirmiyor. Eger agrin devam ederse genel cerahiye gorun mutlaka. Aldigimiz ilaclardan olabiliyor.

Canım korkutma beni
Çok ağrıyor daha doğrusu ezilmis gibi acıyor. Olmazsa haftaya gideyim gostereyim.

Canım korkutma beni
Çok ağrıyor daha doğrusu ezilmis gibi acıyor. Olmazsa haftaya gideyim gostereyim.
Yok korkulcak birsey degil tum kadinlarda olup gecen fibrokist bende ilk tup denemede yuksek doz kullanildi o yuzden olustu. Hatta ilac vs bile vermedi doktor. Kendi kendine gecebilir. Ama sutyen vs de degistirdiysen gece ters yattiysan da olmus olabilir. Ihmal etme sadece ama korkma da.

Insallah sali guzel haber aliriz. Ben kan testine cesaret edemedim. Idrarda negatif cikti ikidir.saliya kadar da yapmiycam.

Kizlar merhaba 9.gundeyim ama hic belirtim yok transfer olduktan sonra belirtileriniz nedir. Benim ikinci denemem sanirim bu sefer de olmadi.
Tam 6 haftalık hamileyim göğüslerim tam anlamıyla bugün akşam sızlamaya başladı .. ben belirti de yok diye ilk defa bu denememde idrar testi yapmamıştım direk kanla öğrendim sırf iki çizgiyi görmek için sonradan almıştım :) hiiçç arama belirti kuzum kiminde oluyor kiminde olmuyor.. sen canını sıkma, güzel haberlerle gelirsin inşallah..

Benimde 6. Gunum surekli kendimi oyalamaya calisiyorum kendimi dinliyorum belirti olucak saniyorum ama belirtiler cok sonra basliyormus

Aman yapma bi çıkar bi çıkmaz psikolojin bozulur canım sen iyisimi bekle
Göğüsler ağrısın güzel Gebelik göğüse vurur
Progesteron alıyorsan oda göğüslerde şişkinlik yapıyor ama

Arkadaşlar belirti aramayın gerçekten ben hiç bişey hissetmiyordum çok iyiyidik şimdi bthcg kanımda yükseldikçe halsizlik milde bulantısı ağrılar sanki bayılcam gibi hissetmeler gün gün çoğalıyor ve cidden zor bir süreç belirtisiz daha iyiymiştim şimdi sanki ne yerdeyim ne gökte garip bir haldeyim Allah yardımcım olsun

Deme öyle ya sevinçli ol ki bebiş de daha sıkı tutsun seni
Aman yapma bi çıkar bi çıkmaz psikolojin bozulur canım sen iyisimi bekle
Göğüsler ağrısın güzel Gebelik göğüse vurur
Progesteron alıyorsan oda göğüslerde şişkinlik yapıyor ama
YÖK zaten yapamam o cesaret bende yok belki 9. Gün yaparım ya

Deme öyle ya sevinçli ol ki bebiş de daha sıkı tutsun seni

YÖK zaten yapamam o cesaret bende yok belki 9. Gün yaparım ya
Canım sevindim bir ayrı elbette ama belirtilere takılan arkadaşlar gerçekten eğer hamileyseniz sonradan gelecek belirtiler şimdi beklediklerini arççı sarsıntısı gibiymiş onun için için diyorum rahat olun tadını çıkarın belirtisizliğinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…