- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Tutunuyor sana simsiki
Insallah bebeklerimize kavusuruz. Senin kacinci denemen bu arada . Benimki de 5.gun genetige gitmis bir embriyoydu. Cok umutluydum bu sefer.Sabırla gününü bekle canım
Benimki 5. Gün embryosuydu dün duramadım 9. Gün kan verdim kan degerim 12.15 cıktı büyük ihtimal kimyasal gebelik
Boşuna kendimizi geriyoruz
Salı günü bende kan vericem ins ikimiz de güzel sonuçlar aliriz
Merhaba benim ilk denememden sonra iki gogsumde de kist olustu teklikeli diil her kadinda olurmus ama bir tanesi agrili yatarken yuzustu yatirmiyor. Eger agrin devam ederse genel cerahiye gorun mutlaka. Aldigimiz ilaclardan olabiliyor.Kızlar sağ göğsümün yan tarafı acaip acıyor sanki ezilmiş gibi. Göğüs ucunda fln birşey yok ama yanı çok acıyor neden acaba böyle birşey başına gelen oldu mu ?
Insallah bebeklerimize kavusuruz. Senin kacinci denemen bu arada . Benimki de 5.gun genetige gitmis bir embriyoydu. Cok umutluydum bu sefer.
Kiz belirsizlik hic bitmiyor kiUmarım öyledir tatlim
Salı olsun artik istyorum
Bu belirsizlik çok kötü
Merhaba benim ilk denememden sonra iki gogsumde de kist olustu teklikeli diil her kadinda olurmus ama bir tanesi agrili yatarken yuzustu yatirmiyor. Eger agrin devam ederse genel cerahiye gorun mutlaka. Aldigimiz ilaclardan olabiliyor.
Yok korkulcak birsey degil tum kadinlarda olup gecen fibrokist bende ilk tup denemede yuksek doz kullanildi o yuzden olustu. Hatta ilac vs bile vermedi doktor. Kendi kendine gecebilir. Ama sutyen vs de degistirdiysen gece ters yattiysan da olmus olabilir. Ihmal etme sadece ama korkma da.Canım korkutma beni
Çok ağrıyor daha doğrusu ezilmis gibi acıyor. Olmazsa haftaya gideyim gostereyim.
Insallah sali guzel haber aliriz. Ben kan testine cesaret edemedim. Idrarda negatif cikti ikidir.saliya kadar da yapmiycam.Ikinci denemem canim ilkinde de 5. Gün embryosu ile gebe kaldim 11. Haftada düşük yaptım
Şimdi ikinci denemem kan iste 12.15 cıktı Gebelik oluşmuş ama 9. Gün icin baya düşük bi değer olduğu için kimyasal olabilir
Salı günü Test günüm bakalim o gun daha saglikli bi sonuç alacağım inş
Idrara bakma bende bi pozitif bi negatif ciktiInsallah sali guzel haber aliriz. Ben kan testine cesaret edemedim. Idrarda negatif cikti ikidir.saliya kadar da yapmiycam.
Sorma kuzum yaaaa bi ohh diyip sevinemiyoruzKiz belirsizlik hic bitmiyor ki
Tam 6 haftalık hamileyim göğüslerim tam anlamıyla bugün akşam sızlamaya başladı .. ben belirti de yok diye ilk defa bu denememde idrar testi yapmamıştım direk kanla öğrendim sırf iki çizgiyi görmek için sonradan almıştım :) hiiçç arama belirti kuzum kiminde oluyor kiminde olmuyor.. sen canını sıkma, güzel haberlerle gelirsin inşallah..Kizlar merhaba 9.gundeyim ama hic belirtim yok transfer olduktan sonra belirtileriniz nedir. Benim ikinci denemem sanirim bu sefer de olmadi.
Benimde 6. Gunum surekli kendimi oyalamaya calisiyorum kendimi dinliyorum belirti olucak saniyorum ama belirtiler cok sonra basliyormusİyi akşamlar kuzular 6. Gün biterken deli gibi göğüslerim ağrıyor büyüdüler resmen . Adet zamanı da göğüslerim acır . Korkuyorum halasüre geçmiyor gibi test yapsam olumsuz çıkar daha çok erken ... ay geçmiyor zaman
Hiç Yok muBenimde 6. Gunum surekli kendimi oyalamaya calisiyorum kendimi dinliyorum belirti olucak saniyorum ama belirtiler cok sonra basliyormus
Aman yapma bi çıkar bi çıkmaz psikolojin bozulur canım sen iyisimi bekleİyi akşamlar kuzular 6. Gün biterken deli gibi göğüslerim ağrıyor büyüdüler resmen . Adet zamanı da göğüslerim acır . Korkuyorum halasüre geçmiyor gibi test yapsam olumsuz çıkar daha çok erken ... ay geçmiyor zaman
Deme öyle ya sevinçli ol ki bebiş de daha sıkı tutsun seniArkadaşlar belirti aramayın gerçekten ben hiç bişey hissetmiyordum çok iyiyidik şimdi bthcg kanımda yükseldikçe halsizlik milde bulantısı ağrılar sanki bayılcam gibi hissetmeler gün gün çoğalıyor ve cidden zor bir süreç belirtisiz daha iyiymiştimşimdi sanki ne yerdeyim ne gökte garip bir haldeyim Allah yardımcım olsun
YÖK zaten yapamam o cesaret bende yokAman yapma bi çıkar bi çıkmaz psikolojin bozulur canım sen iyisimi bekle
Göğüsler ağrısın güzel Gebelik göğüse vurur
Progesteron alıyorsan oda göğüslerde şişkinlik yapıyor ama
Canım sevindim bir ayrı elbette ama belirtilere takılan arkadaşlar gerçekten eğer hamileyseniz sonradan gelecek belirtiler şimdi beklediklerini arççı sarsıntısı gibiymiş onun için için diyorum rahat olun tadını çıkarın belirtisizliğinizinDeme öyle ya sevinçli ol ki bebiş de daha sıkı tutsun seni
YÖK zaten yapamam o cesaret bende yokbelki 9. Gün yaparım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?