2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Bugun dr gittim karindan goremedi alttan gprdu bebekleri biri 6 haftalik biri de 5+1 gibi dedi buyugun kalbini duyduk kucugunki daha olusmamis dedi. Korkuyorum
Öbürü daha küçükmüş cnm haftaya duyarsın hiç korkma demekki o sonradan tutundu annesine

Bugun dr gittim karindan goremedi alttan gprdu bebekleri biri 6 haftalik biri de 5+1 gibi dedi buyugun kalbini duyduk kucugunki daha olusmamis dedi. Korkuyorum
Kizzzz korkma daha 5+1 de çok erken annesi
ikisi de aynı gelişmiyor baksana
Hic korkma bidakine gümbür gümbür ikisinide duyacaksın insssss

Hiççç korkma kuzum onu da duyarsın inşallah.. ben haftaya cumartesiyi bekliyorum , 7. Hafta bitmek üzere olacak, bende içimden doktora kızıyordum neden geç çağırıyor diye.. demek ki ikiside büyüsün diye demiş bana da :) sen hiç telaş etme o minik diğer kardeşinden güç alacak emin ol..

Kuzu bi de 4 gun biri 8 gun biri adetimden geriden geliyor o yuzden korktum. Ne bilim ayni gun transfer edildi bu yavrucaklarim. Niye digeri daha geri askim bebegimm

Kuzu bi de 4 gun biri 8 gun biri adetimden geriden geliyor o yuzden korktum. Ne bilim ayni gun transfer edildi bu yavrucaklarim. Niye digeri daha geri askim bebegimm
Çoğul gebeliklerde oluyor kuzum farklı günlerde tutunmuştur.. benim bi tanıdığım ikizlerden birini normal yolla doğurdu diğeri gelişimini devam ettiriyormuş 6 gün sonra da onu doğurdu :) nadir de olsa öyle olan bile var düşün artık.. ikizlerde genelde kilo farkı da oluyor dert etme sağlık olsun da kuzum ..

Kiz boşuna evham yapıp bebislere zarar vereceksin bak
Her bebegin gelişimi ayni olmaz 1 haftaya felan bakma basta ufak olup sonradan toplayan bebeler yokmu saniyosun?? Her doğan ikiz aynı kilo da mı doğuyor
Benim hala ikiz doğurdu birisi diğerinden 400g fazl doğdu nolursn yapma kuzum bebislere zarar

Tamam askim beklicem mecbur sabirla

Kizlar merhaba 9.gundeyim ama hic belirtim yok transfer olduktan sonra belirtileriniz nedir. Benim ikinci denemem sanirim bu sefer de olmadi.

Kizlar merhaba 9.gundeyim ama hic belirtim yok transfer olduktan sonra belirtileriniz nedir. Benim ikinci denemem sanirim bu sefer de olmadi.
Canım hemen öyle düşünme
Bende 2 kere yaptim benimde hic doğru düzgün belirtim olmadi
Belirtiler 6.-7. Haftadan sonra ortaya çıkıyor
Şuan bence arama yok diye de strese girme
Varsa bebise zarar verir

Canım hemen öyle düşünme
Bende 2 kere yaptim benimde hic doğru düzgün belirtim olmadi
Belirtiler 6.-7. Haftadan sonra ortaya çıkıyor
Şuan bence arama yok diye de strese girme
Varsa bebise zarar verir
Canim elimde olsa keske .Bilmiyorum ama hic mi kasilma vs olmaz. Idrar testide yaptim dun cikmadi normaldr 5.gun embriyosunda cikiyormus. Sali gunu test gunu o zamana kadar bir umut devam edicem.

Canim elimde olsa keske .Bilmiyorum ama hic mi kasilma vs olmaz. Idrar testide yaptim dun cikmadi normaldr 5.gun embriyosunda cikiyormus. Sali gunu test gunu o zamana kadar bir umut devam edicem.

Sabırla gününü bekle canım
Benimki 5. Gün embryosuydu dün duramadım 9. Gün kan verdim kan degerim 12.15 cıktı büyük ihtimal kimyasal gebelik
Boşuna kendimizi geriyoruz
Salı günü bende kan vericem ins ikimiz de güzel sonuçlar aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…