Hadi hayırlısı :) çıktı mı sonuç??Kızlarrr kanı verdim yarını bekleyemedik. Bi yarım saate kalmaz sonuç çıkacak. Ayy çok heyecanlı ve gerginim ya. Negatif çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Destek verinnnçok heyacanlı bi durum ya...
Hadi hayırlı haberler inşaallahKızlarrr kanı verdim yarını bekleyemedik. Bi yarım saate kalmaz sonuç çıkacak. Ayy çok heyecanlı ve gerginim ya. Negatif çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Destek verinnnçok heyacanlı bi durum ya...
Kızlarrr kanı verdim yarını bekleyemedik. Bi yarım saate kalmaz sonuç çıkacak. Ayy çok heyecanlı ve gerginim ya. Negatif çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Destek verinnnçok heyacanlı bi durum ya...
Bana da sık 5 dk yat sonra kalkıp yürü dedilerMerhaba bana tembihledi hemsire su sekilde kullan yoksa sertlesir icinde diye .jeli sikiyorum 5 dk yuruyorum evin icinde sonra 15 dk uzaniyoeum emilmesi icin.yumurta toplandigindan beri kullaniyorum bi sikinti yasamadim.size nasil tarif ettiler?
Gerek duymamış demek ki Canım benim zaten tek embriyo onun için belkiAnladığım kadarıyla iğne dışında jel veya vajinal fitil de veriyor çoğu dr. Nedense bizimki vermedi.
Canım nasılsın. 7.günümüze geldik sanki benimki olmadı gibi geliyo neden bilmiyorum amaGerek duymamış demek ki Canım benim zaten tek embriyo onun için belki
Cok gecmis olsunBana da sık 5 dk yat sonra kalkıp yürü dediler
Dr ilaç verdi tahlil yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu çıktı baya
İşlem sonrası kullanılan sonda yüzünden oldu sanırım jel de arttırdı
Antibiyotik ve travazol verdi daha iyiyim bugün çok şükür
Gözünaydın hayırlı olsun canımİyi akşamlar arkadaşlar bende bu gün kan verdim 244, 6 çıktı sonucum inşallah artar Dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizi seviyorum..
Teşekkür ederim canımGözünaydın hayırlı olsun canım
Çok şükür Canım şu enfeksiyon dışında iyiyimCanım nasılsın. 7.günümüze geldik sanki benimki olmadı gibi geliyo neden bilmiyorum ama
Teşekkür ederim canımCok gecmis olsun
Ara ara gelen adet ağrısı dışında hiçbişey yok başka. Senin ikinci tüp bebek miydiÇok şükür Canım şu enfeksiyon dışında iyiyim
Evet geldik çok şükür 7. Güne kaldı 5 çoğunu atlattık
Canım belirtim falan Yok öyle
Göğüslerim hassas ama tedaviye başladığımdan beri öyle hormon yüklemesinden muhtemelen
Ara ara bir sancı oluyor gibi oluyor kayboluyor
Karışığım ama gaza getiren olmazsa günümü bekleyeceğim test için o kadar korkuyorum ki yine negatifi görmekten hiç test yapasım gelmiyor
Sen nasılsın
Yok Canım ilk denememAra ara gelen adet ağrısı dışında hiçbişey yok başka. Senin ikinci tüp bebek miydi
İnşallah. Olumsuz da olsa üzülmeyeceğim nasip değilmiş, bir daha denerim diyeceğimYok Canım ilk denemem
1 kez aşılama olmuştum geçtiğimiz kasım ayında
İnşallah iyiye işarettir
Ben hep iyi düşünmeye çalışıyorum
Kötü de düşünsem sonuç değişmeyecek
Onun için iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Ne yapsak nasibimizden ötesi olmayacak maalesef
Canım magnezyum eksikliğinden oluyor o çekmeler benimde ilk gebeligimde var diKızlar benim dün akşamdan berikasık ağrılarım bide diz kapağından çekilmeler oluyor sürekli bir halsizlik baş dönmesi ama bu kasık ağrısıyla eklem ağrısı mafetti beni sabaha kadar uyuyamadım varmı böyle yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?