Canım doktorun ne diyor peki neden böyle olurmuşKızlar malesef 12 den sadece 21 e yükselmiş 4 günde
Ayy o kadar üzüldüm ki hatice belki toparlar sonradanUmudum yok canım yaa 4 günde 2 ye bile katlamamış
Suan kimyasal gebeliğe raziyim dış gebelik olmasin da
Canım doktorun ne diyor peki neden böyle olurmuş
Kuzum hep unutuyorum senin transfer tarihin neydi?Haajhaaa göğüslerimi elleyip duruyorum hala neden acımıyorlar diye
Bu kadar az degerle dis gebelik riski olmaz benceUmudum yok canım yaa 4 günde 2 ye bile katlamamış
Suan kimyasal gebeliğe raziyim dış gebelik olmasin da
Allahim korusun insallah oyle bisey degildirHastaneye gittim kizlar diş gebelikten şüpheleniyorlar yada kimyasal
Dış gebelikte düşük.baslar sonra fırlarmış
2 güne bi kan tahlili yapacaklar
Ağrı kanama baygınlık durumunda hemen gel dediler
İnş öyle birşey olmaz cnm Rabbim den ümüt kesilmezHastaneye gittim kizlar diş gebelikten şüpheleniyorlar yada kimyasal
İnşallah korktuğun gibi olmaz CanımHastaneye gittim kizlar diş gebelikten şüpheleniyorlar yada kimyasal
İnsallah duzelir canim bolbol dua etHastaneye gittim kizlar diş gebelikten şüpheleniyorlar yada kimyasal
Canım benim ya inşallah kolay bi şekild e düşer şayet düşecekse acaba hiç normale donmezmi ilaçla falabHastaneye gittim kizlar diş gebelikten şüpheleniyorlar yada kimyasal
16 temmuz kuzum :) senin ki kaçıydı?Kuzum hep unutuyorum senin transfer tarihin neydi?
:/ Allah korktuğunu yaşatmasın kuzum .. şiddetli ağrın olursa mutlaka hemen git, dış gebelik anne içinde tehlikeli öyle birşey varsa da zamanında müdehale etsinler.. inşallah şüphelendikleriyle kalırlar..Hastaneye gittim kizlar diş gebelikten şüpheleniyorlar yada kimyasal
Benimkiler büyümüyorlarda.. zaten minnacıklar azıcık büyüseler bari :) senin bebiş ne kadarlık kuzum?Kızlar benim de göğüslerim acımıyor, transferin ilk 5-6 günü acımıştı sonra geçmişti. Sadece hayatım boyunca 75 olan ölçüm şu an 90 oldu, ay hep böyle kalsa keşke
Çok çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim :/ sen önce can sağlığını düşüneceksin artık.. inşallah biran önce herşey yoluna girer..Kızlar malesef 12 den sadece 21 e yükselmiş 4 günde
Zamanı gelmemiş diyelim, senin başarısızlığın değil.. tez zamanda toparlan ve devam et kuzum, pes etmek yok..Ben basaramadim insallah siz pozitifleri gorursunuz.
19 temmuzdu. Peki senin dr da son adete gore mi hesapliyor gebeligi?16 temmuz kuzum :) senin ki kaçıydı?
Hı hım evet kuzum genelde tüm Dr. lar öyle hesaplar çünkü 40 haftalık gebelik süresinin içindedir , hep son adetinin ilk günü hesaplanarak 40 hafta tamamlanır..19 temmuzdu. Peki senin dr da son adete gore mi hesapliyor gebeligi?
Ya ben adetimin 23. Gunu transfer oldum diye mi uc dort gun geri geliyor anlamadim kiHı hım evet kuzum genelde tüm Dr. lar öyle hesaplar çünkü 40 haftalık gebelik süresinin içindedir , hep son adetinin ilk günü hesaplanarak 40 hafta tamamlanır..
Tesekkur ederim ama her deneme umutsuzlufu artiriyo sanirim bugunden beri agliyorum. Yarin doktorumla goruscez sonraki deneme ne yapalim die o telefonda eylulde gel dedi ama dayanamam sanirim eylule kadar. Allah yardimcimiz olsun.Zamanı gelmemiş diyelim, senin başarısızlığın değil.. tez zamanda toparlan ve devam et kuzum, pes etmek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?