4 aylık kadar olmasamda evet hem şiştim, hem kilo aldım.. kese görmeye gittiğimde 55,5 dum.. cumartesi bakacağım kaç olmuşum :)Ben daha 5. Haftama girdim.İlaçlar hem iştahımı açtı. 2 kilo aldım. Ama karnım şişti resmen 4 aylık gibi sizin de öyle mi.
Bende de oyle canim ya ilk basta uc dort gun midem bulandi istahim kesildi. Sonra geri acildi :/Kilolar alıp başını gidecek gibi :) iştahım hiç olmadığı kadar açık :/ neyse bunlar tatlı dertler olsun, verilir elbet..
Testin 12. Gundemi yapilcak dedi dr un? Azkalmis canim stres yapma bukadar int te okuyorum anne adayi stresten uzak kalicak diyo benimde 9. Gunum cok iyi anliyorum seni.idrar testi almamak icin kan vermeye gitmemek icin zor tutuyorum kendimi vallaKızlar bugün 11. Günüm
Dünden beri kasıklarımda batma tarzı ağrılar oluyor
Adet mi olacağım hamile miyim bilemiyorum
O kadar karmaşık duygular içindeyim ki
Bir an oluyor hamileyim inşallah diyorum
Bir an oluyor değilim diyorum
Ne zormuş belirsizlik
Ben 9. Gun kan vermistim sabir sifir bende :)Testin 12. Gundemi yapilcak dedi dr un? Azkalmis canim stres yapma bukadar int te okuyorum anne adayi stresten uzak kalicak diyo benimde 9. Gunum cok iyi anliyorum seni.idrar testi almamak icin kan vermeye gitmemek icin zor tutuyorum kendimi valla
Yarin bende mi versem acaba :) ay sonucu bilmeye bile korkuyorum olumsuz olursa diyeBen 9. Gun kan vermistim sabir sifir bende :)
Benim de elim ayagim zangir zangir titredi beklerken. Oluyor oyle ya :) hepimiz ayni durumdayiz.Yarin bende mi versem acaba :) ay sonucu bilmeye bile korkuyorum olumsuz olursa diye
12. Gün dedi Canım 3. Gün embriyosuTestin 12. Gundemi yapilcak dedi dr un? Azkalmis canim stres yapma bukadar int te okuyorum anne adayi stresten uzak kalicak diyo benimde 9. Gunum cok iyi anliyorum seni.idrar testi almamak icin kan vermeye gitmemek icin zor tutuyorum kendimi valla
Verilen tarihi beklemek istedim Canım11. Günde kan test yapmıştım ben. Belli oluyor canm.
Yarın inşallah canımcımİnşallah hamişsindir kuzum.. ne zaman yapacaksın test?
canım çok geçmiş olsun demek ki sağlıklı değilmiş, ilaçları bırakınca düşer. Dış gebelik olduğunu hiç sanmam. İyi düşün.Kızlar malesef 12 den sadece 21 e yükselmiş 4 günde
ben de hala aynıyım hiç belirti YÖK biraz koku hassasiyeti ve iştahsızlık vardı o da bittiBenimkiler büyümüyorlarda.. zaten minnacıklar azıcık büyüseler bari :) senin bebiş ne kadarlık kuzum?
hayırlısı oldun canım ben hala öyleyimmKızlar bugün 11. Günüm
Dünden beri kasıklarımda batma tarzı ağrılar oluyor
Adet mi olacağım hamile miyim bilemiyorum
O kadar karmaşık duygular içindeyim ki
Bir an oluyor hamileyim inşallah diyorum
Bir an oluyor değilim diyorum
Ne zormuş belirsizlik
İnşallah canım inşallahAy benim Cuma günü 4. Hafta oluyor bayram sonrasına inşallah iyi haberleri alacağım . Ben 8. Güm yaptım iste kan testini hamilelik çıktı . 10. Gündeyim deli gibi ağrıyor karnım . Çok acıtıyor . Bende adet oldum kesin diye umudum kalmadan yaptım testi . Senşn artık kan da kesin çıkar kuzum
Nasıl oldun canım varmı bi gelişme yada degismeUmudum yok canım yaa 4 günde 2 ye bile katlamamış
Suan kimyasal gebeliğe raziyim dış gebelik olmasin da
Benimde ctesi 12. Gunum ama yarin kan veririm belki hepimizin sevinc goZyaslari olur ins cifte bayram sevinci yasiyalim12. Gün dedi Canım 3. Gün embriyosu
Yarın sabah vereceğim bende inşallah
Amin amin inşallahBenimde ctesi 12. Gunum ama yarin kan veririm belki hepimizin sevinc goZyaslari olur ins cifte bayram sevinci yasiyalim
Ben kullandim ama duzenli kullanamadim faydasini gore cok bir zarari yok sonucta dogal bir urunKızlar şu clife diye bişey varya ondan kullanan varminaranizda ben almayı düşünüyorum inşallah fayda eder daha tedavime baya var
Inşallah faydası olur sende ne vardiki cnn ne ici n kullandinBen kullandim ama duzenli kullanamadim faydasini gore cok bir zarari yok sonucta dogal bir urun
Cikolata kistim vardi benim duzenli kullananlara cok faydasi oluyormusInşallah faydası olur sende ne vardiki cnn ne ici n kullandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?