2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Merhaba kızlar bende adet olucam bugün biraz leke geldi ama tam sökülmedi. Çarşamba günü iğnelere başlarım diye düşünüyorum. Ankara gürgan klinikte yaptırcaz

Merhaba kızlar ben de bugün başlıyorum tüp bebeğe. 3 negatif aşılamam var malesef sebepsiz infertilite. Yumurta toplama işlemini yaptıranlar kaç yumurtanız vardı ve hastanede çok kalınıyor mu, hani yanımızda biri olmasa idare edebilir miyiz beni bilgilendirir misiniz?

Oo evet cok fazla yumurta oluşmuş ama döllenme cok az acaba sperm dna hasarı filan mı var
Sperm dna hasarına baktırmak istedik doktor öncesinde Ros testine bakalım riskli bulursam öyle dnaya bakalım dedi negatif geldi sonuç

Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Çok yumurtaya aldanma canım herkesin sorunu bir olmuyo.
Toplama anestezili bi işlem canım sonrasında adet ağrısına benzer ağrınız olabilir o gün için birine ihtiyaç duyabilirsiniz

Çok teşekkür ederim.. Hastanede ne kadar kalıyoruz aşağı yukarı bi bilginiz var mı?? Annem başka şehirde, olmazsa onu çağıracağım yanıma

Transferim çarşamba günü iğneye çarşamba başlıcaz şuan aspirin kullanıyorum
Kızlar saracoğlu pıhtılaşma icin limonlu su icin diyor, clexane ve asprin yanında limonlu su içsek fazla mı gelir? Öte yandan cogu hekim pıhtılaması olmayana bile iğne veriyor ki bize ihtiyac bu iğne fazla da gelmeyebilir limon suyu

Çok teşekkür ederim.. Hastanede ne kadar kalıyoruz aşağı yukarı bi bilginiz var mı?? Annem başka şehirde, olmazsa onu çağıracağım yanıma
Merhaba ben de bu cunartesi ins dondurulmus embriyodan transfer yaptiricam.yumurta toplama isleminden sonra agri oluyor ama birine ihtiyac duyacak kadar degil 2 ,3saat dinlenip cikabikirsin

Rica ederim :) çok uzun bi süre kalınmıyo canım toplama 15-20 dk arası sürüyo sonrasında serum veriliyo ağrı kesiciyle birlikte bitince kendini iyi hissedince hastaneden ayrılabilirsin 1 saat sonra falam

Canım kimine iyi gelir kimine fazla doktorun karar vermeli buna

Çok teşekkürler kızlar, hakkımızda hayırlısı olsun bakalım merakla bekliyorum şu günler bi geçse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…