- 23 Nisan 2018
- 245
- 118
- 53
- 30
Ay evet ya beraber sayalım günlerimizi en fazla bir gün olacak aramızda senin yumurtalar da perşembe günü toplanırsa aynı gün sonuç öğrenirizAa sen dondurup transfer olmucakmiydin karistirdimsa affet
Hayirlisi olsun kiz test gününü beraber bekleriz ins
Yok canım Estağfirullah evet donduracaktı ama herşey güzel transfer yapmamak için bir neden yok dedi geri kalanlarını donduralım dedi
Bi yanlışlık olmasın canım eminmisin sıvı birikimi olmasın diye bol su için protein ağıtlıklı beslenin diyo doktorlarAynen öyle cnm. Su yerine soda meyve suyu ve ayran içebilirsiniz dedi:)
Ay evet ya beraber sayalım günlerimizi en fazla bir gün olacak aramızda senin yumurtalar da perşembe günü toplanırsa aynı gün sonuç öğreniriz
Onu hiç bilmiyorum ya canım embriyolara bağlı herhaldeAynen hersey iyise bence de ol transferini
Kacinci gunu bekliceksiniz ?? 3-5 ??
Ben evde yapmam canım ya cesaret edemem direkt kan testi yaparım adet gecikmez Heralde dimiBenimki cuma ins canim 1 gun olacak ama olsun
Sen kan testinu beklicekmisin yoksa evde yaparmısın test 8-9gun sonra ?
Ben evde yapmam canım ya cesaret edemem direkt kan testi yaparım adet gecikmez Heralde dimi
Onu hiç bilmiyorum ya canım embriyolara bağlı herhalde
Çok teşekkür ederimm bir daha kalirsin insaallah bende kalırımBen 3-4 gun dikkat ettim kalan gunlerde hic agir felan kaldirmadan ufak ufak isime gucume baktım
Bol ananas ve kabak cekirdegi tükettim
Gebe de kaldm
Çıktı mi erken olunca kan testi daha kesin değil mi bideBende ilkinde dayanırım dedim.ama transfer den 8 gun sonra ilk testimi yapmıştım
Çıktı mi erken olunca kan testi daha kesin değil mi bide
Amin ins canim yaaa hepimiz kalalim insssÇok teşekkür ederimm bir daha kalirsin insaallah bende kalırım
Ayni benTransfer sonrasi bana uymayin ben başlarım 8. Gun idrar testine hahaha
Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inşallah hayırlısı ileTransferden sonra neler yaptınız neler yapmadınız bilen arkadaşlarım yazabilirler mi
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkesin gönlünün muradını hayatınıza nasip eylesin dualariniz istiyorum dualarım her daim sizinle
Ayni ben
tam onu soracaktım canım sizeKızlar göğüs ucu hassasiyeti oluşan var mı
Benim o kadar erken başlamadı yedinci gün başladı benim de sızlıyor dokununca İlaçlardan dolayı zatentam onu soracaktım canım size
hassasiyet gibi değilde göğsüm sızlıyor uçları daha 3. günü iğnenin ama 2 defa vuruldum
dündendir sızı var
zaten adetliyken oluyor sızı bende ama dündendir arttı biraz özellikle sağ göğsümBenim o kadar erken başlamadı yedinci gün başladı benim de sızlıyor dokununca İlaçlardan dolayı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?