Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inşallah hayırlısı ile
hatice-yakup canım kaçıncı gün embriyosu idi 8. gün çıktı
Insan bence dayanamiyorAyni ben
ne mutlu sana canım 3 ü de büyüsünler inşallah sağlıkla annelerine kavuşsunlarSelam kızlar dün opum gerçekleşti 3 yumurta aldılar şimdi bayan aradı üçüde iyiymiş döllenmiş ler bölünmeye bakacaklarmış cumaya sanırım transfer im olacak dualarınızı eksik etmeyin bu arada göğüs hassasiyeti bendede var çok açıyorlar özellikle sağ taraf
5. gün embriyosu tranferim olursa inşallahInsan bence dayanamiyor
5. gün embriyosu tranferim olursa inşallah
bakalım o günlere gelebilecek miyiz
bende duramam kesin
canım aynı deli sorular benim kafamdaBeni de korkutuyor bu süreç. Bakalım kaç yumurta toplanacak , döllenecek mi , Döllense bölünecek mi kaçıncı güne kadar yasiyacak ? Of of
İnşallah canım hepimiz kavuşalım bebeklerimize Allahın izniylene mutlu sana canım 3 ü de büyüsünler inşallah sağlıkla annelerine kavuşsunlar
düşünme tatlım ben hiç düşünmüyorum nasipten öte köy yok çünkü düşünmenin faydası yok zararı var daha çok stres yaparsın güzel düşün daha torun sevcez inşallahBeni de korkutuyor bu süreç. Bakalım kaç yumurta toplanacak , döllenecek mi , Döllense bölünecek mi kaçıncı güne kadar yasiyacak ? Of of
maşallah canım üçü de sağlıkla gelişir inşallah benden de yarın toplanacak heyecanlıyımSelam kızlar dün opum gerçekleşti 3 yumurta aldılar şimdi bayan aradı üçüde iyiymiş döllenmiş ler bölünmeye bakacaklarmış cumaya sanırım transfer im olacak dualarınızı eksik etmeyin bu arada göğüs hassasiyeti bendede var çok açıyorlar özellikle sağ taraf
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah seninde kaliteli gelişir Allah kolaylık versin duaların seninlemaşallah canım üçü de sağlıkla gelişir inşallah benden de yarın toplanacak heyecanlıyım
Benden de yarın toplanacak canım çatlatma iğnesini kaçta vuruldun dünmaşallah canım üçü de sağlıkla gelişir inşallah benden de yarın toplanacak heyecanlıyım
ayyy çok heyecanlı bir süreç başladı senin içinEvet hadi bismillah gün saymaya başlıyorum bugün 2 tane transfer oldu
Ikizler olur mu allahimm
yok cnm bgn yine konuştum sordum tekradan suyu az tüketin dedi. yumurtam fazla olduğu içinmiş.Bi yanlışlık olmasın canım eminmisin sıvı birikimi olmasın diye bol su için protein ağıtlıklı beslenin diyo doktorlar
gece 23:30 da vurdum canım hayırlısı olsun hakkımızda bol bol kaliteli yumurtalarımız olsun inşallah benim çok yumurtam yok ama kaliteli olur inşallahBenden de yarın toplanacak canım çatlatma iğnesini kaçta vuruldun dün
ayyyy ne güzel istiyorsan olsun inşallah canım Rabbim sağlıkla nasip etsinEvet hadi bismillah gün saymaya başlıyorum bugün 2 tane transfer oldu
Ikizler olur mu allahimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?