2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Transfer sonrası doktorum mümkün olduğunca stresten uzak durmamı mümkünse evde dinlenmemi tavsiye etti. Bol zeytinyağlı limonlu salata ve ananas yemelisin dedi. Sağlıklı beslenme zaten normalde de gerekli onu söylemeye gerek yok dedi.

Bu testlerin yanılma payı hakkında bilginiz var mı? Bu pay bile testin süresini beklemeye değer bence

Maşallah canım Rabbim yardımcın olsun çok güzel bir güne denk gelmiş transferin boş bol dua edelim cnm İnş sımsıkı tutunsun annesine

Bu testlerin yanılma payı hakkında bilginiz var mı? Bu pay bile testin süresini beklemeye değer bence
İlk transferde 7.günümde çıkmıştı diğer günler yaptım git gide silikleşti kayboldu kimyasal yaşamıştım bu kez söz verdim aslında yapmıcam diye transfere daha 5 gün var ama sipariş ettim bilmiyorum o anki duruma bağlı belkide cesaret edip yapamam

42 yaşımdayım. İlk defa gebelik şansına sahip oldum. Maalesef daha önceleri ne istiyordum ne de evliydim. Geçen ay transferim gerçekleşemedi tek embriyoyu transfer etmek istemedi hoca. Bu ay 2 tane yerleştirildi ctesi günü. Hocanın İçeriye yollayıp bıraktığı anı hatırlıyorum.
Ben bekleyeceğim. Tek ve kesin karara ihtiyacım var. Çok üzücü oluyor diğer türlü. Transfer yapılmadığında bile çok üzülmüştüm. Öyle mi böyle mi demektense bekleyeceğim

Rabbim İnş o güzel duyguyu yaşatır cnm sanada isteyen herkese de ne zaman test günün

Tabikide en sağlıklısı beklemek kan degerini görmek
Sizin adiniza cok sevindim size belki umut olur yaşınızı sorun etmeyin benim halam 4 ay önce ikiz doğurdu

bu arada kıızlar dr benden tahlil istemişti onları yaptırdım daha göstermedim
d vit 18,73 çıkmış düşük mü
kaç olması gerekiyor
En az 40 iatiyolarmis ama benim dr istemedi bile en son 11 cikti onda da agizdan ampul kullanmistm

Bugun 5.gun emrbriyosu transfer oldu.Doktor çoğul gebeliği risk olarak gördüğü için 1 tane embriyo yerleştirdi diger embriyolari dondurdu..Hersey yolunda dedi insallah da oyle olur 08.08.2018 de test yapacagiz gel dedu insallah hersey yolunda olur.Transferde aşırı sıkışık olmak gerekiyor o cok zorladi beni 3 lt su icmeme ve aşırı sıkışık olmama rağmen hala duzgun goruntu alamiyoruz diye beklettiler resmen agladim acıdan.Daha sonra uterusun yerini bulurken de baya zorlandilar arka taraftaymis bi yandan doktor kendini kasma diyor bi yandan aşırı idrara sıkışıktım bi yandan da vajinal yoldan katater gbi biseyle giriyorlar bi yandan ultrason goruntusu icin karından bastırıyorlar yani anlayacaginiz aslinda zor bi işlem değildi ama ben biraz sıkıntı yaşadım işlem bittikten sonra ne yumurta toplama isleminde ne de bunda daha sonrasında sıkıntı yaşamadım agri v.s bisey olmadı.Doktor kabız olmamaya dikkat et kayisi ye agir kaldirma cok yorulma onun haricinde normal hayatina devam et dedi islemden sonra 20 dk ameliyat masasinda beklettiler 40 dk da odada beklettiler yatma pozisyonunda sonrasinda da yuruyerek gideblirsin dediler hadi bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah yarabbim sen büyüksün

Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm.. Benimde en korktuğum şey sıkışık olmak ilk transferde iyice sıkıştım doktorun işi çıktı boşalttık geri sonra tekrar sıkıştım ultrasonla karnıma bastırıyorlar ya o nasıl bir sancı çok tırsıyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…