- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Cumleten canim benim hepimizin bebisleri olsun insallah. Bunlar cok kiymetli cok istenen nazli bebekler. Eger ki bi gun kucagima alabilirsem yavrularimi her gozlerine bakisimda sukur cekerim. Daha dogmadan cok seviyoruzOyy kuzum insallah:)Hadi bakalım haberdar edersin ben de burda takiye olacağım artık bian önce başlasınlar tedaviye Rabbim bana ve diğer arkadaşlarada nasip etsin sende sağ salim kucağına al canim
Herkesin ilk bebeği mi olacak bu Temmuz bebişleri? :)
Selamlar. Bu grup aktif mi? Başka bir konuda yazıyorum ama pek aktif değil
Inşallah bu sefer sağ salim kavuştursun Rabbim cnmBenim 2. Denemem ilkinde bebegimi 10 haftalikken kaybettim malesef
İnşallah canım hayırlısı ile alırsın kucağına yavrularını Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllahCumleten canim benim hepimizin bebisleri olsun insallah. Bunlar cok kiymetli cok istenen nazli bebekler. Eger ki bi gun kucagima alabilirsem yavrularimi her gozlerine bakisimda sukur cekerim. Daha dogmadan cok seviyoruz
Uyku tutmuyor yarın opu var heyecandan uyuyamıyorum yaa[/QUOT .
Pazartesi gecesi bende sen gibiydim hatta giderken stresten eşimle tek kelime konuşmadım ama uyuyup uyandım bişey hissetmedim rahat ol rahat bi uyku çek inşallah yarın herşey güzel olacak sonrasında güzel haber Lee geldikçe daha güzel olacak inşallah.
Uyku tutmuyor yarın opu var heyecandan uyuyamıyorum yaa
Inşallah bu sefer sağ salim kavuştursun Rabbim cnm
Aminn inşaAllah canım.Uyku tutarmi heyecandan
Ins kolay geçer canım
Aynen gercekten zordu yaRabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm.. Benimde en korktuğum şey sıkışık olmak ilk transferde iyice sıkıştım doktorun işi çıktı boşalttık geri sonra tekrar sıkıştım ultrasonla karnıma bastırıyorlar ya o nasıl bir sancı çok tırsıyorum şimdiden
Ayy cok sevindim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahMaşallah canım ya baya belirdi mi çizgi
Ay bende o anlara gelebilirsem uyuyamam heralde Allah kolaylık versin kuzumUyku tutmuyor yarın opu var heyecandan uyuyamıyorum yaa
Benim de ilk olacak Allah kismet ederse :)Benim ilk canim
Ne güzel oluyor gebe haberleri almak umut oluyr bizlere
Bende biraz önce catlama ignemi vurdum
Melindanaz canim belirginse ikiside tutmustur belki çünkü tek olsa hcg düşük olur ve hayalet cizgi olur
Hadi ins saglikla gelsn bebislerinnnn
Hatice senle kaderimiz ayni. Gebe kalip bebegi kaybetmek hayatimda yasadigim en buyuk aciydi. Cigliklar icindeydim. Allahim ikinci denememizi saglikli bi sekilde ilerletsin insallah. Nedense telefonum foto yuklememe izin vermiyor. Gecen denememdeki 6. Gun ve bundaki bi tik farkli bu daha koyu gecen sefer hayalet cizgi vardi bunda kipkirmizi olmasa da belirgin Allahim yar ve yardimcimiz olsun. Ah bi gelse bebisler ne sevileceklerBenim 2. Denemem ilkinde bebegimi 10 haftalikken kaybettim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?