2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar şimdi geldik eve opu çok rahat geçti çok memnun kaldım 3 yumurtam işleme konuldu doktorum 5. Güne gideceklerine dair %95 şans verdi hayırlısı artık

Ohh masallah canim onemli olanda o zaten sayisi az olsun ama kaliteli olsun
Sali gunu transfer var desene ohh Ohh
Çarşamba benim ins
Persembe FKG arkadaşın

Kızlar şimdi geldik eve opu çok rahat geçti çok memnun kaldım 3 yumurtam işleme konuldu doktorum 5. Güne gideceklerine dair %95 şans verdi hayırlısı artık
İkimiz aynı gün öğreniriz sonuçları aynı gün opu muz oldu ilişki yasak dediler bana bir de beşinci günü transfer olacak dedi hemşirem opu gününü de sayıyor muyuz

İkimiz aynı gün öğreniriz sonuçları aynı gün opu muz oldu ilişki yasak dediler bana bir de beşinci günü transfer olacak dedi hemşirem opu gününü de sayıyor muyuz
Salı günü oluyor canım 5. Günü benim doktorum yasaklamadı ilişkiyi hatta faydası bile olur dedi

Merhaba 9 tane yumurta toplandı. 1.günün sonunda 5 tane kaldı. Günbegün haber alacağız. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin

Saglikli 1-2 tane kalsinda sayiya takilma canım
Hayırlı olsn tedavin ins
Ben kasimda tek embriyo ile gebe kaldim
Hepimizin isteği de bu 1 tane saglikli bebek

Canım çok sağol darısı başımıza inşallah senin kide hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallah ama çok korkuyorum hiç kaliteli embriyo kalmazsa diye

Reactions: 9ay
Maşallah canım doktorlar anlıyorlar kaliteli olsunda sorun değil sayısı Ayy coğu gitti azı kaldı transferler yaklaştı cnm aramızda 1gün olacak bir sıkıntı olmazsa bende pazartesi gidicem İnş transfere

Kızlar 2 tane çatlatma iğnesinin çok faydasını gördüm. Doktorum son anda aklıma Harika bir fikir geldi dedi ve gonal f’i kesip ikinciyi verdi. Daha önce en fazla 14 yumurta toplanıyordu, bu defa 17 toplantı. 5. Güne en fazla 3 tane ulaşmıştı şimdi 6 tanesi 5. Güne geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…