- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
maşallah canım hayırlı olsun ne zaman kan vereceksinBen de simdi 6. Gunum dayanamadim yaptim cift cizgiyi gordum sukur :)
canım transferin hayırlı olsun inşallahBugun 5.gun emrbriyosu transfer oldu.Doktor çoğul gebeliği risk olarak gördüğü için 1 tane embriyo yerleştirdi diger embriyolari dondurdu..Hersey yolunda dedi insallah da oyle olur 08.08.2018 de test yapacagiz gel dedu insallah hersey yolunda olur.Transferde aşırı sıkışık olmak gerekiyor o cok zorladi beni 3 lt su icmeme ve aşırı sıkışık olmama rağmen hala duzgun goruntu alamiyoruz diye beklettiler resmen agladim acıdan.Daha sonra uterusun yerini bulurken de baya zorlandilar arka taraftaymis bi yandan doktor kendini kasma diyor bi yandan aşırı idrara sıkışıktım bi yandan da vajinal yoldan katater gbi biseyle giriyorlar bi yandan ultrason goruntusu icin karından bastırıyorlar yani anlayacaginiz aslinda zor bi işlem değildi ama ben biraz sıkıntı yaşadım işlem bittikten sonra ne yumurta toplama isleminde ne de bunda daha sonrasında sıkıntı yaşamadım agri v.s bisey olmadı.Doktor kabız olmamaya dikkat et kayisi ye agir kaldirma cok yorulma onun haricinde normal hayatina devam et dedi islemden sonra 20 dk ameliyat masasinda beklettiler 40 dk da odada beklettiler yatma pozisyonunda sonrasinda da yuruyerek gideblirsin dediler hadi bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah yarabbim sen büyüksün
canım gönlünce olmuştur inşallah bunlar çok güzel heyecanlarİnşallah canım hiç stresim yok benim aşırı heyecanım var sadece çok mutluyum kalbim çocuk gibi pır pır çarpıyor bi acayip oldum :)))
Allah kolaylık versin canım tutunsun inşallah kuzuların hayırlısıylaKızlar demin aradılar benim yumoşlardan biri gelişmemiş 2 yumurtayla devam edeceğim yarın transfer edecekler dualarınızı eksik etmeyin yarın transfer günüm
Kac yumurtan gorunuyo ultrasonda
Valla sayı vermedi ama e2 degerine gore 20 felan
Ama tabiki ici dolumu bosmu artik kac tane kaliteli kalırsa
yaaa peki sonuç cnm.3 defa yumurta toplama oldum canım 1.de 60 yumurtada sadece adet ağrısı gibi ağrım oldu
2.de 17 yumurtada şişlik oluştu
3.de 23 yumurtada hem şişlik hemde sıvı birikimi hemde yumurtalığımda çok aşırı bir büyüme oluştu
2500 canim sen anlıyor musunE2 değeriniz kaç
Kızlar sizce yumurta toplandıktan sonra taze transfer mi mantıklı ? Yoksa dondurmak rahimin dinlenmesi mi mantıklı ? Benim ilk seferde taze transfer olmuştu ama ben psikolojik olarak hiç iyi değildim. İl dışında tedavi görmüştüm gidiş gelişler iğneler beni çok yıpratmıştı. Zaten negatifle sonuçlandı.
Insallah hepsi dolleniiirrr :)Valla sayı vermedi ama e2 degerine gore 20 felan
Ama tabiki ici dolumu bosmu artik kac tane kaliteli kalırsa
Pazar gunu kan vericem canimmmmaşallah canım hayırlı olsun ne zaman kan vereceksin
canım transferin hayırlı olsun inşallah
canım gönlünce olmuştur inşallah bunlar çok güzel heyecanlar
Allah kolaylık versin canım tutunsun inşallah kuzuların hayırlısıyla
Ikiz anasiiiii ikiside tuttu diyor icimden bi sesPazar gunu kan vericem canimmm
Insallah hepsi dolleniiirrr :)
Insallah kiz :) evde kocamla birbirimize sariyoz bebeklere sarariz en azindan hihibiIkiz anasiiiii ikiside tuttu diyor icimden bi ses
Sizin dondurulmicak mi o zamanCokta gözüm yok transfere kalsin da
2 tane olsun oda yeter
Çok heyecanlı bisi yaEğer iki tane çok güzel 5.gün embriyosu olursa bana iki tane transfer yapacaklarmış. Bir tane değilmişşzaten hemşirem bana dedi ki biz 2. Veya 3. Günü embriyosu transferi yapmayız illa beşinci günü bekliyoruz dedi cumartesi doktora gidicem işte yarın da embriyolog arayacak benim yumoşlar hakkında bilgi verecek
Konya da doktorum Mustafa Ulusoy :))Çok heyecanlı bisi yahadi hayirlisi nerde tedaviniz dr.kim
Eğer iki tane çok güzel 5.gün embriyosu olursa bana iki tane transfer yapacaklarmış. Bir tane değilmişşzaten hemşirem bana dedi ki biz 2. Veya 3. Günü embriyosu transferi yapmayız illa beşinci günü bekliyoruz dedi cumartesi doktora gidicem işte yarın da embriyolog arayacak benim yumoşlar hakkında bilgi verecek
Gecen sefer 15tane Döllendi 1 tanesi blastokist oldu ve gerisi çöpSizin dondurulmicak mi o zaman
Ben de baya endişeliyim ama inşallah sizin geldiğiniz aşamaya kadar giderim elinden geleni yaptıktan sonra gerisi nasip kısmet ötesi yok zaten..Konya da doktorum Mustafa Ulusoy :))
Evet aşırı güzel duygular ben hani işte tüp bebek zor işlem falan diye düşünmüyorum olması gerekeni yapıyorum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?