Benim 13 toplanmıştı 9 tanesi olgundu. 2 tane kaliteli 5. Gün embriyosu olmuştu. Biri şimdi iki yaşında :) gönlünü ferah tutMerhaba 9 tane yumurta toplandı. 1.günün sonunda 5 tane kaldı. Günbegün haber alacağız. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin
Nasil liste yapiliyor bilmiyorumBi liste yapsak kafam karisiyor 10 kere ayni soruyu soruyorum bazen
Simdi hatırladım
Bizimde seninle aynı. Test günü ne zaman? Ben 9 gün sonra idrar testi yapacağımDun transfer oldu 5.gun embriyosuydu
Ben de :)08.08.2018 de kan ver dedi ama ben 4 agustosta yapacağım normal adet gunum k gün çünkü
Yok sadece kendiminkiyle kıyaslıcaktım ama benim adetin ikinci günü 39 çıktı çok mu düşük acaba2500 canim sen anlıyor musun
Her şey de çok iyi ilerledi ama nedense içinde sanki olmadı gibi bir his var
Nasil liste yapiliyor bilmiyorum
Bende 08.08 de kan vericem 7 günlük oluyor08.08.2018 de kan ver dedi ama ben 4 agustosta yapacağım normal adet gunum k gün çünkü
Yok sadece kendiminkiyle kıyaslıcaktım ama benim adetin ikinci günü 39 çıktı çok mu düşük acaba
Sizin kaçıncı denemeniz kaç yaşındasınız hangi merkezde yaptırdınız. Eminim daha önce yazdınız ama yeni olduğum için göremedimHaa ilk sonucum 41 di canim icini ferah tut simdi 2binlere gelmistir
Cumartesi opu var 3. Ya da 5. Gün transfer olacak uzun heyecanlı bekleyişler başladı. Ay çok heyecanlı birşey ya :) Allahım bize güç sabır pozitif enerji ve bebiş ver :) güzel haberler bekliyorum hepinizden. Dualarım ve sevgim sizinle.. <3Ohh masallah canim onemli olanda o zaten sayisi az olsun ama kaliteli olsun
Sali gunu transfer var desene ohh Ohh
Çarşamba benim ins
PersembeFKG arkadaşın
Sizin kaçıncı denemeniz kaç yaşındasınız hangi merkezde yaptırdınız. Eminim daha önce yazdınız ama yeni olduğum için göremedim
Cumartesi opu var 3. Ya da 5. Gün transfer olacak uzun heyecanlı bekleyişler başladı. Ay çok heyecanlı birşey ya :) Allahım bize güç sabır pozitif enerji ve bebiş ver :) güzel haberler bekliyorum hepinizden. Dualarım ve sevgim sizinle.. <3
hatice-yakup şuan ne durumda bilmiyoruz ki dayanırlarsa 5. Güne kadar bekleriz dediler.senin opu yarın. En sağlıklısı 5. Günmüş. Benim bebişim güçlü olacak dayanır 5 gün :) Güç verin sizde çünkü biz gucluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?