2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Her şey de çok iyi ilerledi ama nedense içinde sanki olmadı gibi bir his var

Merhaba 9 tane yumurta toplandı. 1.günün sonunda 5 tane kaldı. Günbegün haber alacağız. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin
Benim 13 toplanmıştı 9 tanesi olgundu. 2 tane kaliteli 5. Gün embriyosu olmuştu. Biri şimdi iki yaşında :) gönlünü ferah tut

Selam kızlar. İnşallah güzel sonuç alanlr vardır. Bu defa günler çok çabuk geçiyor sanki. Bol bol kitap okuyup dizi, film izliyorum. Kafayı takmamak çok güzel. Her şey olacağına varır endişe etmeyin. Elimizden geleni yapıyoruz zaten o yüzden içimizi ferah tutmalıyız.

Ohh masallah canim onemli olanda o zaten sayisi az olsun ama kaliteli olsun
Sali gunu transfer var desene ohh Ohh
Çarşamba benim ins
Persembe FKG arkadaşın
Cumartesi opu var 3. Ya da 5. Gün transfer olacak uzun heyecanlı bekleyişler başladı. Ay çok heyecanlı birşey ya :) Allahım bize güç sabır pozitif enerji ve bebiş ver :) güzel haberler bekliyorum hepinizden. Dualarım ve sevgim sizinle.. <3

Sizin kaçıncı denemeniz kaç yaşındasınız hangi merkezde yaptırdınız. Eminim daha önce yazdınız ama yeni olduğum için göremedim

Ben 29 yasindayim canım 2. Denemem
Viyanada yaşıyorum burda yapiliyor
Ilkinde pozitifdi ama malesef 10+3 de kaybettim bebegimi
Şimdi 6 ay bekledim 2.inci denemeye basladim
Senin ilk mi ?

Aaa belki sali transfer olursun ozaman bnden önce
Gerci bende de belli olmaz belki 3.gun olursa pazertesi kavusurum bebisime

Aynen Allahin izniyle dayanir elbet
Bende inanıyorum 5. Gune gelecegine
Belli olmuyor 3. gunde 2. Gün de hamile kalanlar var
Tamamen nasip ama dayanirsa tabi ihtimaller çoğalıyor

Reactions: FKG
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…