- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Bir bucuk yil surdu benim su ana kadarki islemlerim o yuzden cok yipratici bi surec olabiliyo. Sonu guzel bitsin de ins
O günleri İnş görürüz cnm bizde eşimle anlaştık kız olursa ben erkek olursa eşim koyacak ismini inşIsım aşamasına geleni bende çok istiyorum eğer bir gün olursa ben koyacam ismini eşime izin vermiyorum
Kiz bizde aynen öyle anlaştık taa sevgiliykenO günleri İnş görürüz cnm bizde eşimle anlaştık kız olursa ben erkek olursa eşim koyacak ismini inş
Cok teşekkürler canim Allahim hepimizin yuzunu guldursun inşallahMaşallah canım Rabbim bu mübarek günler hürmetine bebeğini sana bağışlasın İnş güzel bir hamilelikten sonra sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canim teşekkürlerCanım transferin hayırlı olsun teşekkür ederiz
hepimizin duaları hayırlısı ile kabul olsun inşallah
Canim gecmis olsun insallah guzel haberler alirsinKizlar opudan ciktim 15 tane toplandi bakalim kaci döllenecek pazartesi yada carsamba duruma gore transfer olcak
Sagol canim benum yarini bekliyorum arayacaklar ya pazartesi mi çarşamba mi olacak transfer diyeCanim gecmis olsun insallah guzel haberler alirsin
6 tane 5. Gun embriyom kaldi 3 tanesi kullanildo simdiye kadar canimAynen canim sonunda pozitif olsunda
1.5 ylda kac yumurta toplandı
6 tane 5. Gun embriyom kaldi 3 tanesi kullanildo simdiye kadar canim
Kalplerini duyarim insallah canim. Beklemek cok dahaIyi masallah canim pozitif de oldu bin şükür
Darisi bekleyen ablama cok değerli ve iyi birisi
Insallah canim. Kalbini duymadan rahat etmem ama benIyi masallah canim pozitif de oldu bin şükür
Darisi bekleyen ablama cok değerli ve iyi birisi
Kalplerini duyarim insallah canim. Beklemek cok daha
Insallah canim. Kalbini duymadan rahat etmem ama ben
Opu sonrası kusan duymadım canım sen mideni üşütmüş olmayasınAy kızlar agrim sizim yok ama acayip kustum ben yeni yeni verdikleri uyusturucunun etkisi çıkıyor glaina
Opu sonrasi kusan oldu mu hic
Mesela benim ovulasyonum olmuyor ve progesteronum cok düşük çok sorunlu kismindamiyimKadin cok sorunluysa uzun protokol uygulaniyor ornegin ben :)
Amin canım inş Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah herkes bana ikizin olacak deyip duruyor zaten birşeyi 40 kez söylersen olurmuş bende bekliyorum artık ikizKiz bizde aynen öyle anlaştık taa sevgiliyken
Rabbim o heycani da tattirir ins hepimize
Hadi senin ikizler olurda inş bi kiz bi oglan olur
Opu sonrası kusan duymadım canım sen mideni üşütmüş olmayasın
Gözün aydin tatlım ins devami da gelecekKızlar embriyolog aradı 12 yumurtadan 11 i olgundu 10 tanesi döllendi dedi yarında bölünmelerine bakkcaz dedi şimdilik haberler güzel inşallah hepimizin çok güzel devam eder
Onemli olan kalitesi hic canını sıkma 1 tane olsun kaliteli olsun ve tutsun insallahhharadılar canım 3 tanecik yumurta vardı zaten biri elenmiş 2 si döllenmiş inşallah sağlıkla gelirler 5. güne
Narkoz etkilemistir bence normal hic canını sıkmaAy kızlar agrim sizim yok ama acayip kustum ben yeni yeni verdikleri uyusturucunun etkisi çıkıyor glaina
Opu sonrasi kusan oldu mu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?