- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Insallah cooookk guzel olur. Bana da 2 tane blastokist kondu :) transferin 8. GunundeyimEğer iki tane çok güzel 5.gün embriyosu olursa bana iki tane transfer yapacaklarmış. Bir tane değilmişşzaten hemşirem bana dedi ki biz 2. Veya 3. Günü embriyosu transferi yapmayız illa beşinci günü bekliyoruz dedi cumartesi doktora gidicem işte yarın da embriyolog arayacak benim yumoşlar hakkında bilgi verecek
İnşallah canım ya çok istiyorum İnan hepimizin bebişler tutunur inşallah ay senin bitmiş bile nerdeyse tuttu mu senceInsallah cooookk guzel olur. Bana da 2 tane blastokist kondu :) transferin 8. Gunundeyim
Hadi insallaaaahhAynen öyle ya senin de çarşamba inşallah olumlu sonuçlar alırız da hayırlısıyla üzülmeyiz hiçbirimiz
Adetin 2. Gunu 50 alti istiyolar canim vok iyi :)Sizin kaçıncı denemeniz kaç yaşındasınız hangi merkezde yaptırdınız. Eminim daha önce yazdınız ama yeni olduğum için göremedim
Sağolasın canım ayni temennilerde bensen sana hayirli cumalar canimOhh hadi gözün aydin canim sıkı sıkı tutunsunlar inşaAllah
Transfer gunu gor sen heyecaniKızlar iyi geceler bugün ignemin 7 günü. Bende hiç heyecan yok aksine korku endişe var. Başlarda çok heyecanlanmistim ama şimdi hiç heyecan yok. Sanki bu tedavi olumsuz olacak bir yerde bir sorun çıkacak gibi hissediyorum. Psikoloji ok etkiliyor biliyorum ama elimde değil. Kendimi bu tedaviye de tam anlamıyla veremedim. Akşam koşa koşa iğne saatine yetişmek için uğraşıyorum eve geliyorum hemen iğnemi oluyorum. Doktora apar topar gidiyorum bir saatlik izin alıyorum koştur koştur gidip geliyorum iş yerinde zaten sağlıklı beslenemiyorum birde üstüne iş stresi.. Nasıl olacak böyle bilmiyorum. Sizlerde benim gibi misiniz ? Ben mi çok nötr davranıyorum anlamadımYumurta toplama gününden çok korkuyorum
Ohhh gelsin bebisssleeeeer :)Bugün burada ben gibi tedavi gören bebek bekleyen sonuç alan almayan tüm annelere çok dua ettim iyiki sizinle tanıştık dualarınızla desteklerinizle yanlız bırakmadınız Allah ne muradınız varsa versin çok teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız.
Idrarda koyu bi ikinci cizgim var ama pazar gunu kan vericem canim :) bi nebze rahatladim yaniİnşallah canım ya çok istiyorum İnan hepimizin bebişler tutunur inşallah ay senin bitmiş bile nerdeyse tuttu mu sence
Canım transferin hayırlı olsun teşekkür ederizBugün burada ben gibi tedavi gören bebek bekleyen sonuç alan almayan tüm annelere çok dua ettim iyiki sizinle tanıştık dualarınızla desteklerinizle yanlız bırakmadınız Allah ne muradınız varsa versin çok teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız.
Ben 29 yasindayim canım 2. Denemem
Viyanada yaşıyorum burda yapiliyor
Ilkinde pozitifdi ama malesef 10+3 de kaybettim bebegimi
Şimdi 6 ay bekledim 2.inci denemeye basladim
Senin ilk mi ?
gözün aydın canım darısı o güzel haberlerine inşallah.... bnmde transferim yarınnMerhaba hanımlar şükür bende transferimi oldum şimdi Dinleniyorum transfer bekleyen anne adaylarına Allah yardım etsin
Yaaa çok sevindim maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahIdrarda koyu bi ikinci cizgim var ama pazar gunu kan vericem canim :) bi nebze rahatladim yani
Cumlemize insallaaahhhhYaaa çok sevindim maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
MAşallah canım geçmişler olsun dikkat et benim ilk gün ağrı olmadı da bugün başladı ağrılar. Benimde 12 tane toplandı yumurta bugün embriyolog arayacak daha aramadı bekliyorumKizlar opudan ciktim 15 tane toplandi bakalim kaci döllenecek pazartesi yada carsamba duruma gore transfer olcak
MaşaAllah canım yaa çok sevindim sağlıklı embriyoların olur inşaAllah beni hala aramadılar endişe etmeye başladım artıkKizlar opudan ciktim 15 tane toplandi bakalim kaci döllenecek pazartesi yada carsamba duruma gore transfer olcak
Opu dün müydü senin canım Benim hemşirem dedi ki aramazlarsa hemen korkma akşam beşe kadar ararlarMaşaAllah canım yaa çok sevindim sağlıklı embriyoların olur inşaAllah beni hala aramadılar endişe etmeye başladım artık
Hadi gecmis olsunnn guzel haberler alirsin insallaaahhhKizlar opudan ciktim 15 tane toplandi bakalim kaci döllenecek pazartesi yada carsamba duruma gore transfer olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?