- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
Dündü canım aynı merkeze giden arkadaşımı her sabah 9 da aramışlar o yüzden endişe ettim beklemekten başka yapacak bişi yok illa arayacaklar zaten olumsuz hissetmiyorum da heyecan yaptım çok :))Opu dün müydü senin canım Benim hemşirem dedi ki aramazlarsa hemen korkma akşam beşe kadar ararlar
Onlar aramazsa siz arayin ya. Beni de aricaklardi guya aramadilar ben her gun aradimBeni de aramadılar şimdi bende endişelendim arasak mı merkezleri
3 yumurtadan 2 si döllenmiş canım aradılar hayırlısı artıkOpu dün müydü senin canım Benim hemşirem dedi ki aramazlarsa hemen korkma akşam beşe kadar ararlar
Insallah onlar da sonuna kadar gider dua edelim canim. Ben de ilk gunden 1 fire vermistim iki toplamamda da3 yumurtadan 2 si döllenmiş canım aradılar hayırlısı artık
inşallah canım yaa üzüldüm biraz ama yapacak bir şey yokInsallah onlar da sonuna kadar gider dua edelim canim. Ben de ilk gunden 1 fire vermistim iki toplamamda da
MAşallah canım geçmişler olsun dikkat et benim ilk gün ağrı olmadı da bugün başladı ağrılar. Benimde 12 tane toplandı yumurta bugün embriyolog arayacak daha aramadı bekliyorum
Hadi gecmis olsunnn guzel haberler alirsin insallaaahhh
MaşaAllah canım yaa çok sevindim sağlıklı embriyoların olur inşaAllah beni hala aramadılar endişe etmeye başladım artık
aradılar canım 3 tanecik yumurta vardı zaten biri elenmiş 2 si döllenmiş inşallah sağlıkla gelirler 5. güneEndiselenme kiz ararlar illaki
Olmazsa sen ara sor mecbur bilgi verirler
aradılar canım 3 tanecik yumurta vardı zaten biri elenmiş 2 si döllenmiş inşallah sağlıkla gelirler 5. güne
Canım hadi hayırlısı inşallah nasıl geçti ipu ya ben acayip heyecan gibi biseyler var anlamıyorum ne daha ben tedaviye bile baslamadimKizlar opudan ciktim 15 tane toplandi bakalim kaci döllenecek pazartesi yada carsamba duruma gore transfer olcak
Maşallah canım benim az kaldı bebişlerimize kavuşmaya İnş hepimiz 9 ay sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçiririz bebişlerimizin cinsiyetlerini isimleri konuşuruz buradaKizlar opudan ciktim 15 tane toplandi bakalim kaci döllenecek pazartesi yada carsamba duruma gore transfer olcak
Isım aşamasına geleni bende çok istiyorum eğer bir gün olursa ben koyacam ismini eşime izin vermiyorumMaşallah canım benim az kaldı bebişlerimize kavuşmaya İnş hepimiz 9 ay sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçiririz bebişlerimizin cinsiyetlerini isimleri konuşuruz burada
Kadin cok sorunluysa uzun protokol uygulaniyor ornegin ben :)Kızlar birde protokol olayı varmış kısa uzun falan neyi seçmek gerekiyor ne fark var hangisi daha iyi
Maşallah canım benim az kaldı bebişlerimize kavuşmaya İnş hepimiz 9 ay sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçiririz bebişlerimizin cinsiyetlerini isimleri konuşuruz burada
Kadin cok sorunluysa uzun protokol uygulaniyor ornegin ben :)
Evet canim havuz yapildi bana rezerv cok az diye. Rahim ve yumirtaliklr da menopoza sokuluyor transferden bir bucuk ay once baslaniyor bu isleme de.Canim havuz tedavisi mi uzun oluyor her ay toplayip donduruyorlar
Evet canim havuz yapildi bana rezerv cok az diye. Rahim ve yumirtaliklr da menopoza sokuluyor transferden bir bucuk ay once baslaniyor bu isleme de.
Bir bucuk yil surdu benim su ana kadarki islemlerim o yuzden cok yipratici bi surec olabiliyo. Sonu guzel bitsin de insAnladim canim
Benimde cok sevdgim bi ablam ayni kasimdsn beri ugrasiyor
1 tane yumurtası var daha malesef aylari bos geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?