2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Opu dün müydü senin canım Benim hemşirem dedi ki aramazlarsa hemen korkma akşam beşe kadar ararlar
Dündü canım aynı merkeze giden arkadaşımı her sabah 9 da aramışlar o yüzden endişe ettim beklemekten başka yapacak bişi yok illa arayacaklar zaten olumsuz hissetmiyorum da heyecan yaptım çok :))

aradılar canım 3 tanecik yumurta vardı zaten biri elenmiş 2 si döllenmiş inşallah sağlıkla gelirler 5. güne

Oh oh 2 tane yeterli canım benim hic canini sıkma
Amacimiz bi tane saglikli bebecik
Benim ilk denemede 15 taneydi 1 tane kaldi 5. Güne
O yuzden doktorun gelir demis strese girme
Stres rahime vurur transfer olacaksin yakin zamanda rahatla artik

Kizlar opudan ciktim 15 tane toplandi bakalim kaci döllenecek pazartesi yada carsamba duruma gore transfer olcak
Canım hadi hayırlısı inşallah nasıl geçti ipu ya ben acayip heyecan gibi biseyler var anlamıyorum ne daha ben tedaviye bile baslamadim

Kizlar opudan ciktim 15 tane toplandi bakalim kaci döllenecek pazartesi yada carsamba duruma gore transfer olcak
Maşallah canım benim az kaldı bebişlerimize kavuşmaya İnş hepimiz 9 ay sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçiririz bebişlerimizin cinsiyetlerini isimleri konuşuruz burada

Maşallah canım benim az kaldı bebişlerimize kavuşmaya İnş hepimiz 9 ay sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçiririz bebişlerimizin cinsiyetlerini isimleri konuşuruz burada
Isım aşamasına geleni bende çok istiyorum eğer bir gün olursa ben koyacam ismini eşime izin vermiyorum

Kızlar birde protokol olayı varmış kısa uzun falan neyi seçmek gerekiyor ne fark var hangisi daha iyi

Evet canim havuz yapildi bana rezerv cok az diye. Rahim ve yumirtaliklr da menopoza sokuluyor transferden bir bucuk ay once baslaniyor bu isleme de.

Anladim canim
Benimde cok sevdgim bi ablam ayni kasimdsn beri ugrasiyor
1 tane yumurtası var daha malesef aylari bos geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…