2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Dış gebelik geçirdim daha önce. Oyle duzenli bir artis yok bi artiyor bi azaliyor hatta sabit kaliyor falan.
Iki gune bir kan verdiginizde asagi yukari belli oluyor normal gebelik mi dis gebelik mi

Herkese selam. Melike’den haber var mı? Geçmişi okuyamadım.

Benim hala hiç belirtim yok. Hem rahat hem tedirgin edici.

9ay 9ay kese icin ne zaman gun verdi canim doktor ne zaman gorunur ki kese bilgisi olan var mi kizlar ve dış gebeligin belirtisi var mi korkuyor insan bu surecte de
Haftaya pazartesi canım

Sağol canım 5.gün embryosuydu kan verdim bugün 175çıktı sonucu hayırlısı olsun bakalım İnş:KK200:Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ...
hayırlı olsun canımm 11. Gün değerin mi bu?
Arkadaşlar. Günüm transferin sizce çıkar mı çizgi çok silik
Bu testler hassas değil 7. Günde hayal çizgi bile varsa bence umutlananilirsin.

Dış gebelik geçirdim daha önce. Oyle duzenli bir artis yok bi artiyor bi azaliyor hatta sabit kaliyor falan.
Iki gune bir kan verdiginizde asagi yukari belli oluyor normal gebelik mi dis gebelik mi
Kese gorunmuyor dimi dis gebelik olursa persembe kese gorunur mu acaba ya gorunse de biraz rahatlasak

Herkese selam. Melike’den haber var mı? Geçmişi okuyamadım.

Benim hala hiç belirtim yok. Hem rahat hem tedirgin edici.

Haftaya pazartesi canım
Beni persembe cagirdi doktor kese için ama bence gorunmesi zor belki vajinaldan gorur bakalim insallah hayirlisiyla

Selam Canlar
Ben temmuzun 16 sında tüp tedavisi görmeye başladım ve şişkinlik olduğu için doktorum embriyoları donduralım rahmin sakin olduğu bir ayda transfer yapalım dedi bu süreçte kendiliğinden gebe kalabilirsin ilaçların etkisiyle tam büyümemiş yumurtalar da var onlar büyüyüp çatlayabilir dedi hiç böyle bişey yaşayanınınz var sizlerde Veya tanıdıklarınızda bir de adetim ayın 14 ünde olması gerek ama kasıklarımda ara ara ağrı oluyor şaşırıyorum niye böyle ki acaba
Kızlaaar ya hiç duyan yok mu böyle bişey

Kızlar bi de çalışıyo musunuz bu süreçte evde misiniz. Ben şu anda izindeyim bir ay sonra başlayacağım işe.

Olabilir canm tabiki de neden olmasın. Mesela tüp bebek tedavisi negatif sonuçlanan kişilerde de hemen tedavi sonrasında hamile kalma şansı oluyor. Alınmayan yumurtalar da tedavi sırasında büyüyor çünkü.
Aynen doktor da öyle söyledi canım hala yumurtalar var dedi üç aya kadar şans vardır dedi

Kızlar sanırım şu crinone jel bende enfeksiyon yaptı
Daha önce oğlumda progestan fitil aldığımda da böyle olmuştum
Yanma var hafif kaşıntı ve idrara sıkışma
Doktoruma söyledim bol su iç ve istirahat et dedi herhangi başka birşey önermedi inşallah geçer bir an önce
Sizden sıkıntı yaşayan oldu mu benim gibi
Ben yaşadım canım 4. Günüme kadar sürdü sonra geçti çok şükür

Sağol canım 5.gün embryosuydu kan verdim bugün 175çıktı sonucu hayırlısı olsun bakalım İnş:KK200:Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ...
Canım çok tebrik ediyorum çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaAllah
Darısı başıma bende yarın test yapıcam evde 8. Günüm sol kasığımda batma ve ağrı var hayırlısı inşaAllah :) )

Yok düşürmedim sabah bi moralim bozulur gibi olduda toparladım cabuk
Vücut isim yüksek kasık agrim var
Rahimde sızılar da var bunlar güzel belirtiler
Göğüslerim de agriyo baya ve aşırı terliyorum
Bakalim idrar kandan 2 gün geriden gelirmiş
Çıkmaması gayet normal cumaya kan veririm artık
Ha şöyle aferinnn :))) ))

Back
X