Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ins canimhatice-yakup insallah cuma test yaptir seni cok merk ediyorum Allahim saglikla nasip eder insallah
Insallah kuzum cok sagol Allah razi olsun burada hic tanimadigimiz insalarla aile gibi olduk birbirimizi cok iyi anladigimiz icinYok kiz cok guzel seninki mesela bazila 1000ken iki gun sonra 16 bin oluyor bes alti kattan bile fazla. Sen korkma harika seninki
Amin canım inş yükselir sonuç hemen sevinemiyoruz nedense inş seninde hayırlısı olsun hayırlı sonuçlar al canımmMaşallah canım Allahım kucağına almayida nasip etsin inş
Haftaya pazartesi canım9ay kese icin ne zaman gun verdi canim doktor ne zaman gorunur ki kese bilgisi olan var mi kizlar ve dış gebeligin belirtisi var mi korkuyor insan bu surecte de
hayırlı olsun canımm 11. Gün değerin mi bu?Sağol canım 5.gün embryosuydu kan verdim bugün 175çıktı sonucu hayırlısı olsun bakalım İnşAllahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ...
Bu testler hassas değil 7. Günde hayal çizgi bile varsa bence umutlananilirsin.Arkadaşlar. Günüm transferin sizce çıkar mı çizgi çok silik
Kese gorunmuyor dimi dis gebelik olursa persembe kese gorunur mu acaba ya gorunse de biraz rahatlasakDış gebelik geçirdim daha önce. Oyle duzenli bir artis yok bi artiyor bi azaliyor hatta sabit kaliyor falan.
Iki gune bir kan verdiginizde asagi yukari belli oluyor normal gebelik mi dis gebelik mi
Beni persembe cagirdi doktor kese için ama bence gorunmesi zor belki vajinaldan gorur bakalim insallah hayirlisiylaHerkese selam. Melike’den haber var mı? Geçmişi okuyamadım.
Benim hala hiç belirtim yok. Hem rahat hem tedirgin edici.
Haftaya pazartesi canım
Kızlaaar ya hiç duyan yok mu böyle bişeySelam Canlar
Ben temmuzun 16 sında tüp tedavisi görmeye başladım ve şişkinlik olduğu için doktorum embriyoları donduralım rahmin sakin olduğu bir ayda transfer yapalım dedi bu süreçte kendiliğinden gebe kalabilirsin ilaçların etkisiyle tam büyümemiş yumurtalar da var onlar büyüyüp çatlayabilir dedi hiç böyle bişey yaşayanınınz var sizlerde Veya tanıdıklarınızda bir de adetim ayın 14 ünde olması gerek ama kasıklarımda ara ara ağrı oluyor şaşırıyorum niye böyle ki acaba
Ben evdeydim ama yemegimi filan da yapiyorum doktorlar israrla normal hayatiniza dönün agir is yapmayin sadece diyor biz riske atamiyoruz korkumuzdabKızlar bi de çalışıyo musunuz bu süreçte evde misiniz. Ben şu anda izindeyim bir ay sonra başlayacağım işe.
Ben de yapıyorum. Sadece bir gün yattım. Her yerim ağrıdı yatarken. Dışarı da çıkıyorum bazen gezmeye iyi geliyor.Ben evdeydim ama yemegimi filan da yapiyorum doktorlar israrla normal hayatiniza dönün agir is yapmayin sadece diyor biz riske atamiyoruz korkumuzdab
Olabilir canm tabiki de neden olmasın. Mesela tüp bebek tedavisi negatif sonuçlanan kişilerde de hemen tedavi sonrasında hamile kalma şansı oluyor. Alınmayan yumurtalar da tedavi sırasında büyüyor çünkü.Kızlaaar ya hiç duyan yok mu böyle bişey
Aynen doktor da öyle söyledi canım hala yumurtalar var dedi üç aya kadar şans vardır dediOlabilir canm tabiki de neden olmasın. Mesela tüp bebek tedavisi negatif sonuçlanan kişilerde de hemen tedavi sonrasında hamile kalma şansı oluyor. Alınmayan yumurtalar da tedavi sırasında büyüyor çünkü.
Ben yaşadım canım 4. Günüme kadar sürdü sonra geçti çok şükürKızlar sanırım şu crinone jel bende enfeksiyon yaptı
Daha önce oğlumda progestan fitil aldığımda da böyle olmuştum
Yanma var hafif kaşıntı ve idrara sıkışma
Doktoruma söyledim bol su iç ve istirahat et dedi herhangi başka birşey önermedi inşallah geçer bir an önce
Sizden sıkıntı yaşayan oldu mu benim gibi
Canım çok tebrik ediyorum çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaAllahSağol canım 5.gün embryosuydu kan verdim bugün 175çıktı sonucu hayırlısı olsun bakalım İnşAllahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ...
Korktum yarında mı yapmasam 8. Günüm. Hay Allah ım ya ömrümde hiçbişi den bu kadar tırsmamıştımAy Bende 6. Gün çıkmaması normal Ozaman![]()
Bilemezsin kuzum ins vardır diyelimKızlaaar ya hiç duyan yok mu böyle bişey
Ha şöyle aferinnn :))) ))Yok düşürmedim sabah bi moralim bozulur gibi olduda toparladım cabuk
Vücut isim yüksek kasık agrim var
Rahimde sızılar da var bunlar güzel belirtiler
Göğüslerim de agriyo baya ve aşırı terliyorum
Bakalim idrar kandan 2 gün geriden gelirmiş
Çıkmaması gayet normal cumaya kan veririm artık
2 gün sonra yapKorktum yarında mı yapmasam 8. Günüm. Hay Allah ım ya ömrümde hiçbişi den bu kadar tırsmamıştım![]()