Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Senin yaşadığın ayrı etrafın yaşattığı ayrı zaten kızlar ayın 29 aşılama oldum hala hasta olmadım kanda çıkmadı sonrada yaptirmadim bekliyorum hala öyle ümitsiz sekilde

Merhaba arkadaşlar 3 yıldır hasretime son vermek için yarın sabah aşılama için tedaviye başlıyorum tavsiyesi olanlar yada benle beraber bilgi edinip paylaşmak isteyenler gelin derdimize ortak olalim...

Merhaba arkadaşlar ben 29 haziranda aşılma oldum 11. Gün kanda çıkmadı 3.90 çıktı hcg 13. Gün 13 çıktı 15. Gün 19 çıktı sizce kimyasal gebelik mi yoksa devam edermi

Merhaba arkadaşlar ben 29 haziranda aşılma oldum 11. Gün kanda çıkmadı 3.90 çıktı hcg 13. Gün 13 çıktı 15. Gün 19 çıktı sizce kimyasal gebelik mi yoksa devam edermi
15. Gun cikan degeri baz al lutfen. Benim normal yolla gebeligim olusmustu ve degeri 24tu. Ilk doktor son adet gunune bakilirsa saglikli bir gebelik degil dedi ve 1 gece sonra dusuk gerceklesti yani kimyasal gebelikti. Oncelikle olumsuz dusunmemeye calis ve olumsuz birsey olursa da buna kendini hazirla. Bir ihtimal gec dollenme olusmus olabilir. Allah hayirli ve saglikli evlatlar versin hepimize.

Ya hayatiniza normal adapte olun. Psikolojimiz hormonlarimizi etkiliyor. Ne biliyim tatil icin otel bakin. H.sonu hangi plaja gidiceginizin planini yapin. Tup bebek basari hikayelerini okuyun.en sevdiginiz arkadaslarinizma bi araya gelip cok guzel bi gece ya da h.sonu gecirin. Ben regl oldum. Tedavi icin yarin doktora gidicem. Bi aksilik olmazsa bu ay asilama olucam. Simdiden ilk asilama tutmazsa tatile suraya gidiyim hatta asilama tutmazsa isime gelir vajinal mikrop kapma korkusundan kurtulup daha rahat denize girerim. Dusuk yapma derdim olmuycagi icin daha rahat daha hareketli bi tatil olur, ikinci asilama tutmazsa ozeldeki doktora giderim o da tutmazsa artik ise baslarim araba alip bebek isine ara veririm o arada kendimi toplayip tekrar tedaviye baslarim diye dusunuyorum. Hep boyle seyler duusnuyorum. Eger asilamam tutarsa cok sevinmiycem. Saglikli bir gebelik ve kolay bi dogum icin hep dua edicem. Bu bebegi de kaybedersem duygusal olarak minimum etkilenicem( daha once 3 dusugum var). Herseye hazirim ve relaxim yani. Tup bebek ihtimali bile yok benim icin o yuzden Allahin izniyle eninde sonunda asilama ile hamile kalicam biliyorum. Eminim. Psikolojinizi ozgur birakin lutfen. Kendinizi bu kadar baski altinda hissetmeyin. Ailemde bebegi olmayan ya da bebegi olupta hamile kalma konusunda sıkınti yasayan hickimse yok. Hep bebek konusunu soruyolar ve usanmadan sıkılmadan hicbir zaman bebek dusunmedigimi, hamilelik surecinin bana gore olmadini, ilerde evlatlik alabilecegimi soyluyorum. Hatta buna esimi bile alistirdim kendinizi rahat birakin. Simdiden bu kadar baski altinda olursaniz hamilelikte delirirsiniz.

Gercekten 37 yasindaysan ve Allah korusun bu asilaman tutmazsa bence tup bebek icin zaman kaybetme.
Evet cnm 37 yaşındayım ama benimle ilgili Bi problem yok şimdilik tabi bakalım en fazla ikinciyi denerim zaten aslında geçen sene yaptıracaktım ama engel üstüne engel çıktı hep bakalım kısmet artık

Merhaba kizlar. 2 temmuzda ilk asilamami oldum. Asilamanin 6. gunu doktorumun onerisiyle progestan a basladim. Kutuyu bitirince test yaptir dedi. Bugün asilamanin 14. günü. Progestan in bitmesine bir hafta var ama dayanamadim evdeki idrar testini yaptim az once. Ikinci cizgi yok gibi, belli belirsiz. Catlatma ignesinin etkisi de olabilir. Gebelik varsa idrarda 14. gün belli olur mu yoksa erken mi davrandim?

Bildigim kadariyla 14. Gunde kanda belli olur ama bence doktorunuzu dinleyin kutunun bitmesini bekleyin. Ikinci cizgi silikte olsa hamile oldugumuz anlamina gelir ama dediginiz gibi ignenin etkisindende olabilir.

Evet kutunun bitmesini bekleyecegim, bir yandan da beklemek cok zor. Danismak istedigim bir konu daha var aslinda. Adetin 2. gunu doktor kontrolune gittim ve gonalf igneye basladik. Ignelerin 9. gunu tekrar kontrole gittim 14 ile 19 mm arasinda 7-8 yumurtamin oldugunu soyledi. Igneleri biraktirdi. Catlatma ignesi icin gun ve saat verdi. 3 gun sonra asilama oldum. Yumurta takibi icin beni bir kez cagirmis oldu ve bu bana cok az geldi. Burda okuduklarim kadariyla doktorlar yumurta takibi icin bir gun veya iki gun arayla birkac kez cagiriyorlar. Siz ne dusunuyorsunuz, normal mi acaba surec, yoksa doktorum mu gevsek?

Ben 8 gün iğne vuruldum 17mm olduğunda çatlatma iğnesi veriyorlar sonrasıda aşılama zaten o yüzden normal

Merhabalar güzel anneler ben dün aşılama oldum yatıyorum kendimi teselli amaçli aşılama olduğumu unutmaya çalışıyorum yoksa gecmez günler afedersiniz gaz sancısı bide bel ağrım var arada adet sancısı gibi geliyor aşılama anından beri böyleyim bide aşılama yapıldıktan sonra birazcık kan geldi zaten mukozamsi bi sivi sürekli geliyordu sanirim o yumurtalarla ilgili bi durum halim budur aşılama tecrübelerinize talibim

kızlar merhabalar. bende hayırlısı ile dün tedaviye başladım rabbim neylerse güzel eyler inşallah kucaklarımızı doldurmak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…