2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Canim kisiden kisiye degisiyor seninkibde ikizmi
Bi kaç tane embriyo koyuldu ama şimdilik bir gözüktü . Bazen solumda da batma oluyor acaba mi diyorum. Haftaya kalp atışı var o zaman anlarım. Tabi nasip. Bu sayfada mide bulantısı olan çok olmuş merak ettim ne zaman başlar diye

3. Haftadan itibaren m
4. haftan itibaren basladi benim

S.a bi şey sormak istiyorum 6+5 im ama hiç mid bulantı falan yok normal mi?
Canim benimde genelde rahat gecti şükür... simdi boyle dedigime bakma ilk haftalar icim icimi yedi midem bulanmiyor sorun mu var aceba diye?? Hala rahatim sukur sadece buaralar cok hastayim ondan artti bulantilarim... kisiye gore degisiyor yani

Allah razı olsun cevap icin. Aynen daha atışı duymadım o yüzden baya heyecan ve korku var.

Evet erken gitmissin canim ben 6+4 te duydum şükür bu kez gidişinde duyarsin insallah canim
Amin amin inş. İlk pozitifen sonra 2 hafta dedgi için gitmiştim. Şimdi işte tekrar 2 hafta .gerçi şükür bi haftası geçti kaldı bi hafta.dua edersiniz bize de inş.

Burdayim canim duzelemedim hala griple savaşıyorum sizler napiyorsunuz
Geçmiş olsun canım, bende iyiyim. Bişey sorcam sana. Hala daha iki doktora birden gidiyomusun? 2 li testini her iki doktor da mı yapcak yoksa sen birine mi yaptırcaksın sadece. Yeni yıl girdiği için biraz aksadı benim kontroller üç gün ara ile randevularım benim. Ne yapsam diye düşünüyorum. İkiside ölçümü yaparsa bebeğe zararlı olurmu dersin?

Canim ben tup bebek dr uma yaptiracagim sadece.. sonucu yakindaki dr uma getirecegim o da bakacak... oyle konuştuk drlarla... ben doguma kadar insallah 2dr la devam edecegim daha oncede bahsettim ya kizimda dr hatasi yuzunden cok zor gunler geçirdik.. bu kez işi şansa bırakmak istemiyorum

Sence bebeğe zararı olurmu ikiside yapsa? Nasıl bir işlem? Uzun sürüyomu?

Sence bebeğe zararı olurmu ikiside yapsa? Nasıl bir işlem? Uzun sürüyomu?
Yok canim normal ultrasonla bakiyorlar baska bisey yok kan tahlilini ben tek dr a vereceğim.. olcumu ikiside yapar zaten

Yok canim normal ultrasonla bakiyorlar baska bisey yok kan tahlilini ben tek dr a vereceğim.. olcumu ikiside yapar zaten
Ben kan tahlilini yaptım zaten tüp bebek doktorunda. İçimi rahatlattın cnm ya bende tedirgin oldum bebeğe zarar vermesin bu ölçümler diye, ne bilim daha önce de doğum yapmadım ki bu aşamaları bileyim :) siz de de cinsiyet belli okuyo dimi kan tahlilinde ?

Yok canim ya bizde o tahlili yapmiyorlar ben bilerek son 5 yilda sistem degismediyse ama ben pek merak ediyorum cinsiyetini... bir tercihim yok şükür allah sag saglim gondersin onu bize gerisinin onemi yok... ama merak tavan yapti birde herkes soruyor artik

Bu gruba yazacağımı hiç düşünmemiştim:) ama bugun kese görmeye gittik ve ben şok iki tane kese vardı doktor ikiz dedi ikiside birbiriyle uyumlu dedi kese şekli düzgün dedi 10 gün sonra kalp atışı dedi hayırlısı Allahtan hala şoku atlatamadım kendimi teke hazırlamıştım 3. Gün embriyosu bebeklerim 10. Gün 75 12. Gün 208 çıkmıştı

Hayırlısı olsun canım , Allahım kucağına aldığın günleride göstersin sana inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…