İkili testin ultrasonumu yapildi canimBenimde kontrol normalde cuna gunu idi ama bugun gittik allaha sukur sikinti yok ikisininde degerleri normal ense kalinligi boylari butun degerler normal
Ense kalinligi falanmi cnm?İkili testin ultrasonumu yapildi canim
Evet ense kalinligina falan ikili testte bakiliyomus diye duymustum,11-14. Haftalarda yaptiriliyomus.sana yapilan o galibaEnse kalinligi falanmi cnm?
Burnuna canım bakmışlardır. 2 li testte bakılıyo çünkü. Kan testi de yapıldımı peki sana?Evet ense kalonligi boy birsey daha vardi hatirlamiyum hepsine bakti. Normal dedi
Canım kan testi istemedi istese de yapmam zaten çok stresli geçiyor bunun içinde strese girmeye gerek yokBurnuna canım bakmışlardır. 2 li testte bakılıyo çünkü. Kan testi de yapıldımı peki sana?
Ben bugün verdim cnm kanımı , iki haftaya çıkacak sonuç. 2li testim de ayın 12 sinde.Canım kan testi istemedi istese de yapmam zaten çok stresli geçiyor bunun içinde strese girmeye gerek yok
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımBenimde yarin kontrolum var kizlar gecen
hafta bebegimizin birini gorduk ama 2. Kesede goremedik insallah yarin onuda goruruz
Insallah canim insallah rabbim hayirli ve saglikli olani versin hepimizeHayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Canim kontrole gittinmi,bebisler nasilBenimde yarin kontrolum var kizlar gecen
hafta bebegimizin birini gorduk ama 2. Kesede goremedik insallah yarin onuda goruruz
İyiyiz canim,bir haftadir bulantilarim hafiflemisti ama dün geceden beri yine kusmaya basladimKızlar topic çok sessiz, nasılsınız?
Bende iyiyim canım. Benimde bir günüm diğer günüme uymuyo, tam geçti galiba diyorum yine başlıyorİyiyiz canim,bir haftadir bulantilarim hafiflemisti ama dün geceden beri yine kusmaya basladimsen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?