Ne demek tabi soracanBanada decavit pronatal vevegaferon verdi canim... merakimdan sordum kusura bakma
Canım bende senin gibi gece kusuyorum sabah ları nadiren midem bulanıyorKizlar gunaydin.Biz bugun 13 haftalik olduk ama bulantilarim hala gecmedikusma biraz azaldi ama zofran i icmedigimde kusmalarda artiyor gün icinde ve özellikle geceleri hep bulanti yasiyorum,sizlerde durum ne
Bulanti icin herhangi bi ilac iciyomusun canimCanım bende senin gibi gece kusuyorum sabah ları nadiren midem bulanıyor
Kizlar gunaydin.Biz bugun 13 haftalik olduk ama bulantilarim hala gecmedikusma biraz azaldi ama zofran i icmedigimde kusmalarda artiyor gün icinde ve özellikle geceleri hep bulanti yasiyorum,sizlerde durum ne
Kizlaaar merhaba nasılsınız? Benim ilk gebeligimde buulantim 6ay sürdü maalesefCanım bende senin gibi gece kusuyorum sabah ları nadiren midem bulanıyor
Hayirli olsun canim.Ben folik asit disinda crinone jel ve bebe asprini kullaniyorum.3 ayim doldugu icin yarin kontrolumde muhtemelen degisecek ilaclarim.hayirli,saglikli sihhatli olsun bebeklerinMerhaba. Aranıza az önce katıldım. Tek kese görmüştü dr. Ama bugün ikisinide gördük. Kalp atışlarını da duyduk şükür. Çalışan varmı aramızda.birde folikasit dışında ilaç kullanan.
İyidir canım sen nasılsın kızın nasıl inşallah daha iyidir benimde senin gibi 8 yaşında kızım var eskisi gibi ilgileniyorum o da bana ne zaman eskisi gibi olacaksın diyorKizlaaar merhaba nasılsınız? Benim ilk gebeligimde buulantim 6ay sürdü maalesefdaha uzun surenlerde varmis en kisa zamanda biter insallah bulantilariniz... yalniz hamilelikte reflu ortaya çıkabiliyor bilginiz olsun.. gece kusmalari refluyle alakali olabilir bi gorunun dr a bence
Canım hayırlı olsun öncelikle ben 3 ayım dolana kadar folik asit duphoston jel kullandım bu haftadan itibaren kan ve demir ilacı kullanıyorumMerhaba. Aranıza az önce katıldım. Tek kese görmüştü dr. Ama bugün ikisinide gördük. Kalp atışlarını da duyduk şükür. Çalışan varmı aramızda.birde folikasit dışında ilaç kullanan.
Ayyy ayni dert bizde de var maalesef eskisi gibi olalim diyor kuzum ama olmuyor maalesef buda beni ayri üzüyorİyidir canım sen nasılsın kızın nasıl inşallah daha iyidir benimde senin gibi 8 yaşında kızım var eskisi gibi ilgileniyorum o da bana ne zaman eskisi gibi olacaksın diyor
MasallahhhhMerhaba. Aranıza az önce katıldım. Tek kese görmüştü dr. Ama bugün ikisinide gördük. Kalp atışlarını da duyduk şükür. Çalışan varmı aramızda.birde folikasit dışında ilaç kullanan.
Canım şimdilik iyi gidiyor Allah'ın izniyle Dr bana ferrosanolduodenal ilaç verdi bu ilaç inanılmaz mide bulantısı yapıyor karın ağrısı yapıyor yan etkileri çok fazlaAyyy ayni dert bizde de var maalesef eskisi gibi olalim diyor kuzum ama olmuyor maalesef buda beni ayri üzüyorsimdi iyi şükür kizim baya cekti yavrum ama sukur atlattık... bizde iyiyiz teşekkür ederim... senin hamislik nasil gidiyor seninki bize gore 2kat daha zorrr allah yardimcin olsun... bu hafta bende multi vitamin ve demir ilaclaruna basladim... decavit ve vegaferon verdiler bana sen ne kullaniyorsun?
Degistirmesini istesen? Zaten zor geciyor birde ilaclarin yan etkisi mahveder seniCanım şimdilik iyi gidiyor Allah'ın izniyle Dr bana ferrosanolduodenal ilaç verdi bu ilaç inanılmaz mide bulantısı yapıyor karın ağrısı yapıyor yan etkileri çok fazla
Dr kullanacaksınız diyor kansızlık çok fazla yapacak birşey yok birde bana Protestan 200 mg ilaç verdi bununda vajinal kullanacaksınız dedi . jelden kurtuldum sandım şimdi bunu verdi kullanmasi zor kapsül kullandığım zaman hemen geliyor kullanan varmı böyle acabaDegistirmesini istesen? Zaten zor geciyor birde ilaclarin yan etkisi mahveder seni
Canim ben olumsuz sonuclanan transferimde bütün belirtileri yasamistim sonuc hüsran,bunda hiiicc bir belirti yasamadim sonuc ikiz gebelik.yani belirtiye takilma,belirtiler 6.haftadan sonra basliyor ki zaten ozamana kadar kanda sonucu coktan ogrenmis oluyosun. Transferin ertesi günü 1.gün sayiliyorHayırlı olsun herkese. Kızlar transferden kaç gün sonra belirtiniz başladı??
Transfer günü birinci gün mü oluyor yoksa ertesi günü mü birinci gün kabul edecez?
Benim cuma transferim oldu çift embriyo konuldu. Ama hiç belirtim yok kızlar. Kasıklarda batma falan. endişeleniyorum nedense
Kanaman mi devam ediyor canim? Neden devam etti aceba progestana?? Ben kullanmiyorum hic fikrim yok canimDr kullanacaksınız diyor kansızlık çok fazla yapacak birşey yok birde bana Protestan 200 mg ilaç verdi bununda vajinal kullanacaksınız dedi . jelden kurtuldum sandım şimdi bunu verdi kullanmasi zor kapsül kullandığım zaman hemen geliyor kullanan varmı böyle acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?