2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Kanaman mi devam ediyor canim? Neden devam etti aceba progestana?? Ben kullanmiyorum hic fikrim yok canim
Canım bir ara çok kanama olduğundan dolayı Dr tekrar verdi şimdilik kanama yok çok şükür tedbir amaçlı söyledi

Ayyy canım gerçekten miiiii!! İnan gözlerim doldu agliyacam insallah benimki de tutar canım. Benim de hiç belirtim yok hiç ama. Diyorum acaba tutmadı mı senin baştan sonra kadar mı belirti yoktu canım yoksa 6-7.gün falan mi hissettin?
Hayırlı olsun gebeliğin insallah sağlıkla hayırla ikizlerini kucağına alirsin canım

Canim belirtiler cok sonra oluyor hic strese sokma kendini... bende sadece kasıklarimda batma vardi o da sadece sagda onun disinda birde sonlara dogru bel ağrısı basladi ama zaten bunlari üşütsem bile hissediyorum yani belirti bile sayilmazdi benim için... hic strese girme insallah hayırlısıyla alirsin bebegini(lerini) kucagina

İnsallah canım cok sağolun moralimi yerine getirdiniz insallah iyi olacak herşey. Allah yardımcımız olsun. Sizinde hayırlısı olsjn gebeliğiniz
Sağlıkla hayırla kucağınıza alirsiniz insallah. Dualarınızı eksik etmeyin insallah

Kizlar dün kontrolum vardi,doktor ilaclarimi degistirdi multivitamin ve demir takviyesi verdi asprine devam dedi. Henuz 13 haftaligiz ama cinsiyetleri %99 ikiside erkek dedi Allah onlara saglik sihhat versin ama bir kizim olmasini da hep cok istemistim.ilerde ikiz yavrularimla bu sürece bidaha cesaret edebilirmiyim bilemiyorum.Sizlerde durum ne

Hayırlı olsun canım benim geçen cuma kontrol um vardı bana biri erkek gibi diğeri kendini göstermedi benim ilaçlarını 12 haftalık Ken kesti Dr bende kan ilacı birde progestan 200 kullanıyorum şimdi kan sulandırıcı iğne yi kanamam olduğu zaman kesti Dr um

Gostermediyse o kizdir,hadi insallah banada progestan200 verdi crinone u kesti. Senin bir cocugun dahami vardi canim,yanlismi hatrladim

Gostermediyse o kizdir,hadi insallah banada progestan200 verdi crinone u kesti. Senin bir cocugun dahami vardi canim,yanlismi hatrladim
Canım progestan nasıl kullanıyorsun ağızdan mi yoksa vajinal mi kullanıyorsun .benim Dr vajinal kullanmami söyledi

Masallahhhh ne guzel erken belli olmus benimki hic acmiyor bacagini dr epey ugrasti gormek icin ama yok gostermedi sipam... ölüyorum meraktan hayırlısı olsun hakkimizda...

Canım progestan nasıl kullanıyorsun ağızdan mi yoksa vajinal mi kullanıyorsun .benim Dr vajinal kullanmami söyledi
Doktor hap olarak verdi bana,sen sorunca bian emin olamayip ustune baktim tok karnina yaziyor,yani agizdan.ayni isimli vajinal olandami var acaba

Guzel anne adaylari nasilsiniz.Bizde durum iyi,14. haftanin yaklasmasiyla bulanti ve kusmalar minimuma indi sulu yemekleri bile yemeye basladim. Ogluşlarımı daha hissetmeye baslamadim.Sizlerde durum ne,cinsiyet ogrendinizmi,kıpırtıları hissediyomusunuz

Canım çok şükür iyiyiz bizde 16 haftaya girecrz hayırlısıyla bende daha bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum acaba erken mi . bilemiyorum yarın kontrolum var dahiliye Dr unda gitmiş Ken acaba kendi dr umda gorunse mi bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba,öncelikle rabbim evlatlarimizi sağlikla sihhatle kucağimiza almayi nasip etsin..Ben tüp bebek tedavisiyle ikiz hamişim 11 haftalik olduk rabbim izin verirse benim de sizler gibi bulantılarim cok fazla henüz hic kilo almadim ama inanilmaz şekilde göbegim çıktı sizce bu hamilelikten midir daha erken diye düşunuyorum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…