Canım bir ara çok kanama olduğundan dolayı Dr tekrar verdi şimdilik kanama yok çok şükür tedbir amaçlı söylediKanaman mi devam ediyor canim? Neden devam etti aceba progestana?? Ben kullanmiyorum hic fikrim yok canim
Ayyy canım gerçekten miiiii!! İnan gözlerim doldu agliyacamCanim ben olumsuz sonuclanan transferimde bütün belirtileri yasamistim sonuc hüsran,bunda hiiicc bir belirti yasamadim sonuc ikiz gebelik.yani belirtiye takilma,belirtiler 6.haftadan sonra basliyor ki zaten ozamana kadar kanda sonucu coktan ogrenmis oluyosun. Transferin ertesi günü 1.gün sayiliyor
Birdaha olmaz insallah canim sorunsuz ilerler saglicakla sonlanir....Canım bir ara çok kanama olduğundan dolayı Dr tekrar verdi şimdilik kanama yok çok şükür tedbir amaçlı söyledi
Canim belirtiler cok sonra oluyor hic strese sokma kendini... bende sadece kasıklarimda batma vardi o da sadece sagda onun disinda birde sonlara dogru bel ağrısı basladi ama zaten bunlari üşütsem bile hissediyorum yani belirti bile sayilmazdi benim için... hic strese girme insallah hayırlısıyla alirsin bebegini(lerini) kucaginaAyyy canım gerçekten miiiii!! İnan gözlerim doldu agliyacaminsallah benimki de tutar canım. Benim de hiç belirtim yok hiç ama. Diyorum acaba tutmadı mı senin baştan sonra kadar mı belirti yoktu canım yoksa 6-7.gün falan mi hissettin?
Hayırlı olsun gebeliğin insallah sağlıkla hayırla ikizlerini kucağına alirsin canım
Canim belirtiler cok sonra oluyor hic strese sokma kendini... bende sadece kasıklarimda batma vardi o da sadece sagda onun disinda birde sonlara dogru bel ağrısı basladi ama zaten bunlari üşütsem bile hissediyorum yani belirti bile sayilmazdi benim için... hic strese girme insallah hayırlısıyla alirsin bebegini(lerini) kucagina
İnsallah canım cok sağolun moralimi yerine getirdiniz insallah iyi olacak herşey. Allah yardımcımız olsun. Sizinde hayırlısı olsjn gebeliğiniz
Sağlıkla hayırla kucağınıza alirsiniz insallah. Dualarınızı eksik etmeyin insallah
Canım Dr ara kanamanın olduğunu söyle ben 8 hafta kanamam olmuştu . inşallah birşey olmamış tırIkiz oldugunu bu sabah ogrendim. Ve şuan kanamam var.birsey olmamistir dimi . Olmaz dimi
Hayırlı olsun canım benim geçen cuma kontrol um vardı bana biri erkek gibi diğeri kendini göstermedi benim ilaçlarını 12 haftalık Ken kesti Dr bende kan ilacı birde progestan 200 kullanıyorum şimdi kan sulandırıcı iğne yi kanamam olduğu zaman kesti Dr umKizlar dün kontrolum vardi,doktor ilaclarimi degistirdi multivitamin ve demir takviyesi verdi asprine devam dedi. Henuz 13 haftaligiz ama cinsiyetleri %99 ikiside erkek dediAllah onlara saglik sihhat versin ama bir kizim olmasini da hep cok istemistim.ilerde ikiz yavrularimla bu sürece bidaha cesaret edebilirmiyim bilemiyorum.Sizlerde durum ne
Gostermediyse o kizdir,hadi insallahHayırlı olsun canım benim geçen cuma kontrol um vardı bana biri erkek gibi diğeri kendini göstermedi benim ilaçlarını 12 haftalık Ken kesti Dr bende kan ilacı birde progestan 200 kullanıyorum şimdi kan sulandırıcı iğne yi kanamam olduğu zaman kesti Dr um
Canım progestan nasıl kullanıyorsun ağızdan mi yoksa vajinal mi kullanıyorsun .benim Dr vajinal kullanmami söylediGostermediyse o kizdir,hadi insallahbanada progestan200 verdi crinone u kesti. Senin bir cocugun dahami vardi canim,yanlismi hatrladim
Masallahhhh ne guzel erken belli olmusKizlar dün kontrolum vardi,doktor ilaclarimi degistirdi multivitamin ve demir takviyesi verdi asprine devam dedi. Henuz 13 haftaligiz ama cinsiyetleri %99 ikiside erkek dediAllah onlara saglik sihhat versin ama bir kizim olmasini da hep cok istemistim.ilerde ikiz yavrularimla bu sürece bidaha cesaret edebilirmiyim bilemiyorum.Sizlerde durum ne
Doktor hap olarak verdi bana,sen sorunca bian emin olamayip ustune baktimCanım progestan nasıl kullanıyorsun ağızdan mi yoksa vajinal mi kullanıyorsun .benim Dr vajinal kullanmami söyledi
Bana verdiği de hap ama vajinal kullan dediDoktor hap olarak verdi bana,sen sorunca bian emin olamayip ustune baktimtok karnina yaziyor,yani agizdan.ayni isimli vajinal olandami var acaba
Bana bisey demedi ama vajinal kullanmam gerekse söylerdi dimiBana verdiği de hap ama vajinal kullan dedi
Canım çok şükür iyiyiz bizde 16 haftaya girecrz hayırlısıyla bende daha bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum acaba erken mi . bilemiyorum yarın kontrolum var dahiliye Dr unda gitmiş Ken acaba kendi dr umda gorunse mi bilmiyorumGuzel anne adaylari nasilsiniz.Bizde durum iyi,14. haftanin yaklasmasiyla bulanti ve kusmalar minimuma indi sulu yemekleri bile yemeye basladim. Ogluşlarımı daha hissetmeye baslamadim.Sizlerde durum ne,cinsiyet ogrendinizmi,kıpırtıları hissediyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?