- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Dur daha ne gordun bacim senKizlarrr hamilelikler nasil gidiyo :) valla karninizdayken bol bol sevin dogunca sevmeye firsatiniz kalmiyo bi bosluk buluyumda kafami suraya koyuyum diye bekliyorum.allahtan yatdim edenlerim var hic yanliz kalmadim yoksa kafayi yer insan cok zor.buyudukce uslancaklar sandim ama sanirim dahada zorlasiyo.. ama sole bisey var mukemmel bi duygu.. simdiden size onerim birer puset ortusu almaniz ve kucuk kur an lardan bulundurmaniz.cunku hastane isleri 3uzlerde cok oluyo malesef her goren pesininze dusecek bunlar 3 uzmu diye nazar oluyo valla cocuklarin duzeni alt ust oluyo
Yani oda dogru ama ayaklanana kadar ne yapardam kar ozaman valla ne zor ya insanlar cok seviyolar anliyorum ama yolumuza gidemiyoruz ki bide biri dese dieri demiyo masallah diye yaniDur daha ne gordun bacim sen
Simdi saklarsin ayaklandiklarinda nasil saklayacan o zaman zor sen bol bol dua oku onlara nazar degmesin
Canım bebekler nasıl büyüdüler mi?Yani oda dogru ama ayaklanana kadar ne yapardam kar ozaman valla ne zor ya insanlar cok seviyolar anliyorum ama yolumuza gidemiyoruz ki bide biri dese dieri demiyo masallah diye yani
Buyuyolar cok sukur canm iyi gidiyoduk bi kac gune kadar enfeksiyondan hastnede yatmislardi ozaman fark etmistik tam iylesmemislerdi hala oksurukleri vardi biraz duzeldiler tekrar bi kac gundur gene oksuruk ates hapsurma boy gostermeye basladi malesef ne yapacagimi sasirdim valla 3 u ne birden yetisemiyorum inan hasta olmadalar herseyi bi duzene otrurttm iyi gidiyodu daha dogrusu onlara gore yasamaya alistim ama hasta olmalari beni maf ediyo oyle huzursuz oluyolar ki su sicaklarda bile hasta olmalri beni artik caresiz birakiyo gelisimleri guzel kilo alimlari boylari fiziksel goruntuleri dier kontrolleri ama su kandaki enfeksiyon hic gecmicek gibi valla zaten cigerleri tam gelismeden dogdular bi de enfeksiyon cigere sicrayinca allah korusun bisey olcak diye korkuyorum bizde bole kuzum sen nasilsin yarilamissin masallahCanım bebekler nasıl büyüdüler mi?
Yaa ah minişler inşallah bir an önce düzelirler . Yanında bakacak kimse uokmu sana yardım etsinler Zor tabi her acıdan hem bebekler hem senin acından. Bende idare ediyorum az kaldı hedef 35 hafta bakalım ne kadar dayanacak bizim sıpalar . Bendede ayaklarım şişiyor ve buda agrı yapıyor yürüyemiyorum artık yanımda hep birileri oluyor pskolojik acıdan yıpranıyorsun şimdiden bile sana hak veriyorum. Allah yardım etsin.Buyuyolar cok sukur canm iyi gidiyoduk bi kac gune kadar enfeksiyondan hastnede yatmislardi ozaman fark etmistik tam iylesmemislerdi hala oksurukleri vardi biraz duzeldiler tekrar bi kac gundur gene oksuruk ates hapsurma boy gostermeye basladi malesef ne yapacagimi sasirdim valla 3 u ne birden yetisemiyorum inan hasta olmadalar herseyi bi duzene otrurttm iyi gidiyodu daha dogrusu onlara gore yasamaya alistim ama hasta olmalari beni maf ediyo oyle huzursuz oluyolar ki su sicaklarda bile hasta olmalri beni artik caresiz birakiyo gelisimleri guzel kilo alimlari boylari fiziksel goruntuleri dier kontrolleri ama su kandaki enfeksiyon hic gecmicek gibi valla zaten cigerleri tam gelismeden dogdular bi de enfeksiyon cigere sicrayinca allah korusun bisey olcak diye korkuyorum bizde bole kuzum sen nasilsin yarilamissin masallah
Allah razi olsun canim benim inan en guzel zamanlarin cok iyi degerlendir tadini cikar hic biseyi kendine sorun etme sakin hepsi gecip gidiyoda hatirlamiyosun bile benim o kadar cok sancim vardi ki hamileligimde bi tane bile fotoraf cekinmemisim hep asık bi surat sinir stres ... simdi nasio kiziyorum kendime nie yok diye.. canm suan aldigin o kilonn sisligin hepsini ilk 1 hafta icinde atacaksin emin ol.benim ayaklarim da sismisti ama cok degildi dogumdan bi ciktim ayaklarim bacaklarim parmaklarim bi anda sisti yuruyemiyodum ve artik aciyo du.. hemen bi haftada gecti balon patlar ya ole indi valla :) ilk 2 haftada da aldigim butun kiloyu verdim hatta altinada dustum suanda hesabima gore 30 a yakin kilo verdim tabi bu kadar cabuk verince de o gobek haslanmis lahana gibi oldu yani cok kotu gorunuyo suanda tek skntim o gibi bakalimYaa ah minişler inşallah bir an önce düzelirler . Yanında bakacak kimse uokmu sana yardım etsinler Zor tabi her acıdan hem bebekler hem senin acından. Bende idare ediyorum az kaldı hedef 35 hafta bakalım ne kadar dayanacak bizim sıpalar . Bendede ayaklarım şişiyor ve buda agrı yapıyor yürüyemiyorum artık yanımda hep birileri oluyor pskolojik acıdan yıpranıyorsun şimdiden bile sana hak veriyorum. Allah yardım etsin.
O da gecer o da canim merak etme.Elinde yillar sonra 3 koca delikanli olucak birir tane omuzlarinda bi tanede basinda.Allah razi olsun canim benim inan en guzel zamanlarin cok iyi degerlendir tadini cikar hic biseyi kendine sorun etme sakin hepsi gecip gidiyoda hatirlamiyosun bile benim o kadar cok sancim vardi ki hamileligimde bi tane bile fotoraf cekinmemisim hep asık bi surat sinir stres ... simdi nasio kiziyorum kendime nie yok diye.. canm suan aldigin o kilonn sisligin hepsini ilk 1 hafta icinde atacaksin emin ol.benim ayaklarim da sismisti ama cok degildi dogumdan bi ciktim ayaklarim bacaklarim parmaklarim bi anda sisti yuruyemiyodum ve artik aciyo du.. hemen bi haftada gecti balon patlar ya ole indi valla :) ilk 2 haftada da aldigim butun kiloyu verdim hatta altinada dustum suanda hesabima gore 30 a yakin kilo verdim tabi bu kadar cabuk verince de o gobek haslanmis lahana gibi oldu yani cok kotu gorunuyo suanda tek skntim o gibi bakalim
Herkes öyle diyor şu anların tadını cıkr diye bende bebeklerle sanki daha iyi tadını cıkaracagım gbi geliyor . Hamilelik güzel ama bir o kadarda sancılıymıs bizim için öyle en azından. Ben 20 kilodayım dahada alırım 35 haftaya kadar . Hayatımda hiç bu kiloya cıkmayan ben ne kadar az yesemde alıyorum doğal olrak ayak bacak cekmiyor kiloyu. Birde sıcaklar basladı serin serin iyiydi hamilelik . Allah bebeklerimize saglık versinde biz katlanırız napalım başa gelen cekilir. Bende fotogrf cekimi yaptrcm kendim deniz kenarında bir iki poz cekeyim hatıra kalsın dedi ama bakaljm ayaklarım müsade ettiği kadar. Catlak karnımda henüz yok ama olacak farkediyorum . Yavas yavas gerildikçe. Sadece vazelin kullanıyorum ben bide . Ne kadar etkili olurAllah razi olsun canim benim inan en guzel zamanlarin cok iyi degerlendir tadini cikar hic biseyi kendine sorun etme sakin hepsi gecip gidiyoda hatirlamiyosun bile benim o kadar cok sancim vardi ki hamileligimde bi tane bile fotoraf cekinmemisim hep asık bi surat sinir stres ... simdi nasio kiziyorum kendime nie yok diye.. canm suan aldigin o kilonn sisligin hepsini ilk 1 hafta icinde atacaksin emin ol.benim ayaklarim da sismisti ama cok degildi dogumdan bi ciktim ayaklarim bacaklarim parmaklarim bi anda sisti yuruyemiyodum ve artik aciyo du.. hemen bi haftada gecti balon patlar ya ole indi valla :) ilk 2 haftada da aldigim butun kiloyu verdim hatta altinada dustum suanda hesabima gore 30 a yakin kilo verdim tabi bu kadar cabuk verince de o gobek haslanmis lahana gibi oldu yani cok kotu gorunuyo suanda tek skntim o gibi bakalim
Aynen ole valla biri bisey diyosa emin ol ilerde hak veriyosun.. ben bi anda essekten dusmus karpuza dondum ki hic evde duran biri degildim hamileligm son gunune kadar gezen bi insandim suan sifir bile.az geliyo bize yani evdn disari cikmak istemiyorum :) ah kuzum bi de siz sicaklars denk geldiniz nasil zordur ya ben sansliydim o konuda ama genede kisin ortasinda su gibi terliyodum hormondan.rabbim sabir versin.valla kuzum catlak konusunda acikcasi caklicaksan catliyosun ben acikcasi cok musaittim zaten kilo alip verdikce bekarkende vardi bi kac tane karnim.davul gibi olumca da iyve yirtildi ki hamileyken sanki bu kadar degildi dogum yapinca daha cok gibi.oldu bende anlamdimHerkes öyle diyor şu anların tadını cıkr diye bende bebeklerle sanki daha iyi tadını cıkaracagım gbi geliyor . Hamilelik güzel ama bir o kadarda sancılıymıs bizim için öyle en azından. Ben 20 kilodayım dahada alırım 35 haftaya kadar . Hayatımda hiç bu kiloya cıkmayan ben ne kadar az yesemde alıyorum doğal olrak ayak bacak cekmiyor kiloyu. Birde sıcaklar basladı serin serin iyiydi hamilelik . Allah bebeklerimize saglık versinde biz katlanırız napalım başa gelen cekilir. Bende fotogrf cekimi yaptrcm kendim deniz kenarında bir iki poz cekeyim hatıra kalsın dedi ama bakaljm ayaklarım müsade ettiği kadar. Catlak karnımda henüz yok ama olacak farkediyorum . Yavas yavas gerildikçe. Sadece vazelin kullanıyorum ben bide . Ne kadar etkili olur
Zaten simdiden dusunuyorum acaba huylari nasil olcak beni nasil bi hayat bekluyo diye insallah hayirli evlatlar olurlar... valla kuzum ben bi kere baktirdim o da adetime 15 gun falan vardi 568 cikmisti doktorum direk cogul gebelik 2 iz olabilir demisti daha sonraki knrolumde zaten ogrendim hamile.oldugumu cogul gebelik kendini baya bi belli ediyoO da gecer o da canim merak etme.Elinde yillar sonra 3 koca delikanli olucak birir tane omuzlarinda bi tanede basinda.
Gamzecim bisey sorucam suan hamileyim de senin beta hcg degerin kac kat artiyordu hatirliyor musun
Allah bebeklerininde seninde yardimcin olsun. Insallah kisa surede kuvezden cikarlar sagsalim kucagina gelirlerBayadir siteye giris yapmiyorum ben dogum yaptim kizlar 26 haziranda malesefki erken dogum 27+3 de geldi kuzularim kuvez surecimiz devam ediyor hamile Annelere tek ricam lutfen stres yapmayin ve 26 ve 27 haftadan sonra mumkun oldugunca dinleninn bu size söylediklerimi k3ndim uygulayamadm malesef ve suann sadece dua ediyorum rabbim evlatlarimi bana bagislasin diye sizlerdende Dua Bekliyorum kuzularim icinn
İns Canimm Benimm Ümitle bekliyorumm onlariiAllah bebeklerininde seninde yardimcin olsun. Insallah kisa surede kuvezden cikarlar sagsalim kucagina gelirler
Onlar guclu melekler annesi emin ol senden daha cok savas veriyolar ve dunya ya ole bi adepte oluyolar ki hayran kaliyosun hele bi kuvezden ciksinlar bak bi cirpida buyuyecekler.evet normal bebeklere gore daha cabuk hasta oluyolar ama inan hic yılmadan tutunmaya calisiyolar.rabbim.sabrini atirsin unutmaki iyi olmak icin ordalar ve sana tavsiyem eger sutun geldiyse bol.bol.sagip buzlugunu doldur cunku cikinca byuk bi kosturma bekliyo seni stres oluyosun sutune yansiyo kesilmesin.ben oluk oluk akan sutumu onlar kuvezdeyken sagip dolaba koymadigm icin ole pismanm ki sonucunu simdi cekiyorum zaturee oldular bagisikliklari cok cabuk dusuyo sut olamdgi icn.stresle yapamicam.korkusuyla azaldi onlarda tutamadilar tamamen kesildi arada bi eltim.sut annelik yapio onlara allah razi olsun olelikle geciniyoruz cok zor hem senn acindan hem bebeklerin acisindan rabbim yardimciniz olsunBayadir siteye giris yapmiyorum ben dogum yaptim kizlar 26 haziranda malesefki erken dogum 27+3 de geldi kuzularim kuvez surecimiz devam ediyor hamile Annelere tek ricam lutfen stres yapmayin ve 26 ve 27 haftadan sonra mumkun oldugunca dinleninn bu size söylediklerimi k3ndim uygulayamadm malesef ve suann sadece dua ediyorum rabbim evlatlarimi bana bagislasin diye sizlerdende Dua Bekliyorum kuzularim icinn
Verdigin Tavsiyeler ve İyı Dileklerij icin cok tsk ederiyorumm Rabbim tüm annelerin ve bebeklerin Yardimcisi olsun Allah Razi olsunOnlar guclu melekler annesi emin ol senden daha cok savas veriyolar ve dunya ya ole bi adepte oluyolar ki hayran kaliyosun hele bi kuvezden ciksinlar bak bi cirpida buyuyecekler.evet normal bebeklere gore daha cabuk hasta oluyolar ama inan hic yılmadan tutunmaya calisiyolar.rabbim.sabrini atirsin unutmaki iyi olmak icin ordalar ve sana tavsiyem eger sutun geldiyse bol.bol.sagip buzlugunu doldur cunku cikinca byuk bi kosturma bekliyo seni stres oluyosun sutune yansiyo kesilmesin.ben oluk oluk akan sutumu onlar kuvezdeyken sagip dolaba koymadigm icin ole pismanm ki sonucunu simdi cekiyorum zaturee oldular bagisikliklari cok cabuk dusuyo sut olamdgi icn.stresle yapamicam.korkusuyla azaldi onlarda tutamadilar tamamen kesildi arada bi eltim.sut annelik yapio onlara allah razi olsun olelikle geciniyoruz cok zor hem senn acindan hem bebeklerin acisindan rabbim yardimciniz olsun
Yaa allah şifa versin bebeklerine kavustursun en yakın zamanda . İnş düzelirler bir an önce .allaha dua et bol bol şifa iste . Kiloları neydi bebeklerinin ? Ciğer geliştirici olmusmuydun?Bayadir siteye giris yapmiyorum ben dogum yaptim kizlar 26 haziranda malesefki erken dogum 27+3 de geldi kuzularim kuvez surecimiz devam ediyor hamile Annelere tek ricam lutfen stres yapmayin ve 26 ve 27 haftadan sonra mumkun oldugunca dinleninn bu size söylediklerimi k3ndim uygulayamadm malesef ve suann sadece dua ediyorum rabbim evlatlarimi bana bagislasin diye sizlerdende Dua Bekliyorum kuzularim icinn
1 hafta öncesinden vurulmustm ciger g3listirici bebeklermm 1 kg dogmuslardi ama odem vs atinca 800 kdr indiler suan gene dogduklari kiloya ulastilarYaa allah şifa versin bebeklerine kavustursun en yakın zamanda . İnş düzelirler bir an önce .allaha dua et bol bol şifa iste . Kiloları neydi bebeklerinin ? Ciğer geliştirici olmusmuydun?
Masallh allahın izniyle cok cabuk toparlarlar umarım1 hafta öncesinden vurulmustm ciger g3listirici bebeklermm 1 kg dogmuslardi ama odem vs atinca 800 kdr indiler suan gene dogduklari kiloya ulastilar
inss Rabbim her bebegin yardimcisi olsunnMasallh allahın izniyle cok cabuk toparlarlar umarım
Amin ecmain canm rabbim butun meleklerin yardimcisi olsun insallah onlar guclu meleklerVerdigin Tavsiyeler ve İyı Dileklerij icin cok tsk ederiyorumm Rabbim tüm annelerin ve bebeklerin Yardimcisi olsun Allah Razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?