- Konu Sahibi esmerhatun66
-
masallah sıze rabbım korusun pekı esınıze ne tur ılac verdınız ve tahminen ılac bıtımınden kac gun sonra yumurtanız catladıYa aslinda acik konusmak gerekirse ben klomeni duzenli kullanmadim.ben hamile kalabilyodum cok sukur ama surekli kalp atislari duruyodu.klomene hic gecemden once esimde bende vitamin kullandik.esime duzenlu verdim ama ben hic duzenli kullanamadim.dozunu tam olarak bilmiyorum ama 2 yada 3 kez ictim.yumurtama adetin 3. Gunu bakldi ve 1 tane yumurtam vardi oda cok kucuktu.catlamiyacagini dusunerek 3 gun snra catlma ignesi verdi doktorum.adetimin bittigi gun vuruldum aksamina iliski ddi.ve biz ogunu degerlendiremedik.ertisi gun bayramdi cunki.2 gun ole gecti ancak olabildi.snra benim kendi yumurtlama gunume denk gelen tamamen tesadf bi iliski daha oldu.o catlamaz denilen yumurtamdan tek yumurta ikizlerim, yumurtlama gunume denk gelen den de bi tane melegim var.rabbim ole layik gordu elahmdullillah :)
Amin insallah canm rabbim cumlemizi korusun isteyen herkese nasip etsin insallah :) esimde bende sigara kullaniyoduk.spermde dna hasari olabilecgi icin yazdi.daha dogru ilac degilde besin takviyesi gibi ama baya tuzlu bi ilacti 223 mu ne verdim bi siseye 1 aya yaklasik kullandi.ama o 1 ay icinde nerdeyse 1 yada 2 kez iliski olmustur.yani tamamen tedaviyi bekledik elimizden geldigi kadar saglikli seyler tuketmeye calistik.o catlama olayini hic bilmiyorum cunku ben tekrar kontrole gittigimde hanileydimmasallah sıze rabbım korusun pekı esınıze ne tur ılac verdınız ve tahminen ılac bıtımınden kac gun sonra yumurtanız catladı
Yaaa bende ne hayaller kuruyorum sunu aliriz bununalir diye de en onemlisi bez ve biberon galiba.peki bebekleri nasil beslediniz yani emzirme falan nasil oldu? Benim en cok takildigim ve korktugum nokta o acikcasi nasil olacak mrk ediyorum :)Ca
ilk başta en fazla 2 şer takım prematüre al yıka ütüle kaldır. Çok alma 1 ay sonra olmuyolar, az kullanacağın şeylere çok para verme. Banyoya gelince Ben ok baby ayaklı küvet aldım bayılarak kullandım, alt tarafını alt değiştirme için kullandım, 1 yaşına kadar. Biberın çok bulundur en az 3 er tane olmalı, ilk altı ay sterilizasyon aleti çok önemli, ben weewellin büyük olanını kullandım mmnundum. Britax araba kullanıyorum geniş fskat ağır, aria twin hafif diyolar ona bak.
Rabbim yardimciniz olsun insallah sag salim kavusursunuz :)Allah kolayligini versin insallah saglikla hayirla alin kucaginiza bende 5 yil sonra kavustum mucizeme insallah bugun kese gormeye gidecegim
masallah tekrar cnm sıze rabbım olmayanlarada versın pekı bunaltmak ıstemiyorum seni sence ılac bıtımınden kac gun sonra yumurtan catladı nezaman ıne vurup ılıskilerın oldu hatırlayabildigin kadar adım adım anlatrmsn rıca etsemAmin insallah canm rabbim cumlemizi korusun isteyen herkese nasip etsin insallah :) esimde bende sigara kullaniyoduk.spermde dna hasari olabilecgi icin yazdi.daha dogru ilac degilde besin takviyesi gibi ama baya tuzlu bi ilacti 223 mu ne verdim bi siseye 1 aya yaklasik kullandi.ama o 1 ay icinde nerdeyse 1 yada 2 kez iliski olmustur.yani tamamen tedaviyi bekledik elimizden geldigi kadar saglikli seyler tuketmeye calistik.o catlama olayini hic bilmiyorum cunku ben tekrar kontrole gittigimde hanileydim
cınsıyetlerını sormustm cnm bellimiAmin insallah canm rabbim cumlemizi korusun isteyen herkese nasip etsin insallah :) esimde bende sigara kullaniyoduk.spermde dna hasari olabilecgi icin yazdi.daha dogru ilac degilde besin takviyesi gibi ama baya tuzlu bi ilacti 223 mu ne verdim bi siseye 1 aya yaklasik kullandi.ama o 1 ay icinde nerdeyse 1 yada 2 kez iliski olmustur.yani tamamen tedaviyi bekledik elimizden geldigi kadar saglikli seyler tuketmeye calistik.o catlama olayini hic bilmiyorum cunku ben tekrar kontrole gittigimde hanileydim
Ayyy estafurullah olur mu hic ole sey sen sor ben herseye cvp veririm :)sole anlatiyim klomeni adetime yakin bi zamanda kullandim adet olmayi bekliyodum.sanirim adetten bi hafta once falan kullandim.ya 2 yada 3 tane ilac ictim cok icmek istemedim acikcasi.benim adetim 1 hafta surer hic degismedi.adet oldum 3. Gunu yumurtamin boyutuma bakildi. Boyutunu bilmiyorum ama oldukca kucuktu.geriye kalan 3 gunde eger catlicak olgunluga ulasirsa dollenme olur demisti doktorum.ama riske atmamak icin adetimin bittigi gune yani 7. Gune catlama ignesi verdi.aksamina vuruldum ve gun asiri 3 kez iliski ddi. yani 2 gunde bi ikiski.benim igneyi oldugum gun arifeydi ertsi gun bayramdi ve biz yola cikacaktik igneyi oldugum gunu degerlendiremedik ertesi gun oldu.dahada hic olmadi.belki 4 yada 5 gun sonra tekrar degerlendirdik.sanirim yumurtam igneyi vuruldugum gun catlamisti ben ole tahmin ediyorum.masallah tekrar cnm sıze rabbım olmayanlarada versın pekı bunaltmak ıstemiyorum seni sence ılac bıtımınden kac gun sonra yumurtan catladı nezaman ıne vurup ılıskilerın oldu hatırlayabildigin kadar adım adım anlatrmsn rıca etsem
Evet canm belli.rabbimin izniyle ikizler erkek dieri kiz insallah nasip olursa :)cınsıyetlerını sormustm cnm bellimi
nasıl yani adet olmadanmı kullandın normalde adette kullanırAyyy estafurullah olur mu hic ole sey sen sor ben herseye cvp veririm :)sole anlatiyim klomeni adetime yakin bi zamanda kullandim adet olmayi bekliyodum.sanirim adetten bi hafta once falan kullandim.ya 2 yada 3 tane ilac ictim cok icmek istemedim acikcasi.benim adetim 1 hafta surer hic degismedi.adet oldum 3. Gunu yumurtamin boyutuma bakildi. Boyutunu bilmiyorum ama oldukca kucuktu.geriye kalan 3 gunde eger catlicak olgunluga ulasirsa dollenme olur demisti doktorum.ama riske atmamak icin adetimin bittigi gune yani 7. Gune catlama ignesi verdi.aksamina vuruldum ve gun asiri 3 kez iliski ddi. yani 2 gunde bi ikiski.benim igneyi oldugum gun arifeydi ertsi gun bayramdi ve biz yola cikacaktik igneyi oldugum gunu degerlendiremedik ertesi gun oldu.dahada hic olmadi.belki 4 yada 5 gun sonra tekrar degerlendirdik.sanirim yumurtam igneyi vuruldugum gun catlamisti ben ole tahmin ediyorum.
masallah kuzularına rabbım korusun onlarıEvet canm belli.rabbimin izniyle ikizler erkek dieri kiz insallah nasip olursa :)
Adettime cok yoktu ki zaten adetin 3 gunu yumurtaya bakiliyo buyumus mu diyenasıl yani adet olmadanmı kullandın normalde adette kullanır
Ayyy estafurullah olur mu hic ole sey sen sor ben herseye cvp veririm :)sole anlatiyim klomeni adetime yakin bi zamanda kullandim adet olmayi bekliyodum.sanirim adetten bi hafta once falan kullandim.ya 2 yada 3 tane ilac ictim cok icmek istemedim acikcasi.benim adetim 1 hafta surer hic degismedi.adet oldum 3. Gunu yumurtamin boyutuma bakildi. Boyutunu bilmiyorum ama oldukca kucuktu.geriye kalan 3 gunde eger catlicak olgunluga ulasirsa dollenme olur demisti doktorum.ama riske atmamak icin adetimin bittigi gune yani 7. Gune catlama ignesi verdi.aksamina vuruldum ve gun asiri 3 kez iliski ddi. yani 2 gunde bi ikiski.benim igneyi oldugum gun arifeydi ertsi gun bayramdi ve biz yola cikacaktik igneyi oldugum gunu degerlendiremedik ertesi gun oldu.dahada hic olmadi.belki 4 yada 5 gun sonra tekrar degerlendirdik.sanirim yumurtam igneyi vuruldugum gun catlamisti ben ole tahmin ediyorum.[/QUObu arada sabırla yardımcı oldugun ıcın tskr ederım
Allah razi olsun teyzesi cumlemizin yavrusunu korusun :)masallah kuzularına rabbım korusun onları
anlıyorum normalde siklusun 3 ıla 4 gununde verilir onun ıcın dedım gunde bır adetmi aldınAdettime cok yoktu ki zaten adetin 3 gunu yumurtaya bakiliyo buyumus mu diye
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin rabbım olmayanlara bol bol versin insallahAllah razi olsun teyzesi cumlemizin yavrusunu korusun :)
Ay evet evet kesinlikle :) sole 4 uz 5 iz falan :)amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin rabbım olmayanlara bol bol versin insallah
Ben cok aksattim yani bi gun ictim bi gun icmedim dikkat etmedim hic. Evet gunde 1 taneanlıyorum normalde siklusun 3 ıla 4 gununde verilir onun ıcın dedım gunde bır adetmi aldın
ay amin saglıkla olur herkezın ınsallah senın ozellıkleAy evet evet kesinlikle :) sole 4 uz 5 iz falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?