2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

masallah sıze rabbım korusun pekı esınıze ne tur ılac verdınız ve tahminen ılac bıtımınden kac gun sonra yumurtanız catladı

masallah sıze rabbım korusun pekı esınıze ne tur ılac verdınız ve tahminen ılac bıtımınden kac gun sonra yumurtanız catladı
Amin insallah canm rabbim cumlemizi korusun isteyen herkese nasip etsin insallah :) esimde bende sigara kullaniyoduk.spermde dna hasari olabilecgi icin yazdi.daha dogru ilac degilde besin takviyesi gibi ama baya tuzlu bi ilacti 223 mu ne verdim bi siseye 1 aya yaklasik kullandi.ama o 1 ay icinde nerdeyse 1 yada 2 kez iliski olmustur.yani tamamen tedaviyi bekledik elimizden geldigi kadar saglikli seyler tuketmeye calistik.o catlama olayini hic bilmiyorum cunku ben tekrar kontrole gittigimde hanileydim

Yaaa bende ne hayaller kuruyorum sunu aliriz bununalir diye de en onemlisi bez ve biberon galiba.peki bebekleri nasil beslediniz yani emzirme falan nasil oldu? Benim en cok takildigim ve korktugum nokta o acikcasi nasil olacak mrk ediyorum :)

masallah tekrar cnm sıze rabbım olmayanlarada versın pekı bunaltmak ıstemiyorum seni sence ılac bıtımınden kac gun sonra yumurtan catladı nezaman ıne vurup ılıskilerın oldu hatırlayabildigin kadar adım adım anlatrmsn rıca etsem

cınsıyetlerını sormustm cnm bellimi

Ayyy estafurullah olur mu hic ole sey sen sor ben herseye cvp veririm :)sole anlatiyim klomeni adetime yakin bi zamanda kullandim adet olmayi bekliyodum.sanirim adetten bi hafta once falan kullandim.ya 2 yada 3 tane ilac ictim cok icmek istemedim acikcasi.benim adetim 1 hafta surer hic degismedi.adet oldum 3. Gunu yumurtamin boyutuma bakildi. Boyutunu bilmiyorum ama oldukca kucuktu.geriye kalan 3 gunde eger catlicak olgunluga ulasirsa dollenme olur demisti doktorum.ama riske atmamak icin adetimin bittigi gune yani 7. Gune catlama ignesi verdi.aksamina vuruldum ve gun asiri 3 kez iliski ddi. yani 2 gunde bi ikiski.benim igneyi oldugum gun arifeydi ertsi gun bayramdi ve biz yola cikacaktik igneyi oldugum gunu degerlendiremedik ertesi gun oldu.dahada hic olmadi.belki 4 yada 5 gun sonra tekrar degerlendirdik.sanirim yumurtam igneyi vuruldugum gun catlamisti ben ole tahmin ediyorum.

nasıl yani adet olmadanmı kullandın normalde adette kullanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…