2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Bacilarim allahim hepimizin evlatlarını esirgesin..Sag saglim kucaginiza alırsınız inşallah..sizden ricam bn klomen tedavisi görüyorum bana dua edermisiniz.cogul gebelik çok istiyorum..tabi rabbim hayırlı ve sağlıklı versin inşallah.adım sevinc lütfen bana dua edin bacilarim.allaha emanet olun

sevinc insallah cogul gebelik olur canim
azerimisin?:)

merhaba ben de 8+3 üçüzlere hamileyim..tüp bebekte 2 embriyo konmuştu , geçen hafta ilk muayenede 3üz olduğunu öğrendik...doktorum biraz telaşlandı...aslında şu an her şey seyrinde gidiyor..11.haftaya kadar kendiliğinden sonlanmazsa birini götürebiliriz gibi konuştu ama ben nasıl kıyarım..zaten tüm üçüz hamilelere aynı şey deniyormuş,ben ise her şey normal seyrinde olduğu sürece devam etmesi düşüncesindeyim.

Rabbim gonlunn muradini versin insallah canm :)

Masallah canm rabbim yardimcin olsun sen bakma doktorlara bebeklerde bi sknti yoksa zaten allaha emanetler.hadi bakalim hosgeldin uzun ve zorlu bi yol seni bekliyo insallah hersey guzel gecerde sag salim aliriz yavrularimizi kucagimixa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…