- Konu Sahibi esmerhatun66
-
amın bol bol dua et ucuz annesı saglıklı bır sekılde olur umarm:) ayyy hadi insallah hayirli bol bebisli haberler aliriz senden insallah :)
Etmezmiyim hic .Amin canm tek korkum o rabbim neyi layik gorurse artik ..amın bol bol dua et ucuz annesı saglıklı bır sekılde olur umarm
ay ınsallah canım rabbım saglıkla kucagına versın banada nasip etsnEtmezmiyim hic .Amin canm tek korkum o rabbim neyi layik gorurse artik ..
Aminay ınsallah canım rabbım saglıkla kucagına versın banada nasip etsn
kiz figen nasil bakican o kadar bebegeamin cnm ama nasıp ıste bıde yıne sende cok gencsın ve masallah 3 evlat bende bu sabah adet oldum yarın klomen kullancm dua et 3uz 4uz olsun
Insallah canm allah razi olsun cok yardimin oldu rabbim yavrularimizi bize bagislasin insallah :)2016 ucuz annelerinden 2018 ucuz annelerine tam destek:)))insallah bizim gibi siz de sag salim bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz
kiz figen nasil bakican o kadar bebege
onun bi de kizi var ustune dorduz falan diyo baksanarabbim nasip ettikten sonra bakariz insallah ya
Ooo bak onu bilmiyodumonun bi de kizi var ustune dorduz falan diyo baksana
sevinc insallah cogul gebelik olur canimBacilarim allahim hepimizin evlatlarını esirgesin..Sag saglim kucaginiza alırsınız inşallah..sizden ricam bn klomen tedavisi görüyorum bana dua edermisiniz.cogul gebelik çok istiyorum..tabi rabbim hayırlı ve sağlıklı versin inşallah.adım sevinc lütfen bana dua edin bacilarim.allaha emanet olun
Yok değilim cnm.Allah razı olsun duan icinsevinc insallah cogul gebelik olur canim
azerimisin?:)
Rabbim gonlunn muradini versin insallah canm :)Bacilarim allahim hepimizin evlatlarını esirgesin..Sag saglim kucaginiza alırsınız inşallah..sizden ricam bn klomen tedavisi görüyorum bana dua edermisiniz.cogul gebelik çok istiyorum..tabi rabbim hayırlı ve sağlıklı versin inşallah.adım sevinc lütfen bana dua edin bacilarim.allaha emanet olun
Masallah canm rabbim yardimcin olsun sen bakma doktorlara bebeklerde bi sknti yoksa zaten allaha emanetler.hadi bakalim hosgeldin uzun ve zorlu bi yol seni bekliyo insallah hersey guzel gecerde sag salim aliriz yavrularimizi kucagimixa :)merhaba ben de 8+3 üçüzlere hamileyim..tüp bebekte 2 embriyo konmuştu , geçen hafta ilk muayenede 3üz olduğunu öğrendik...doktorum biraz telaşlandı...aslında şu an her şey seyrinde gidiyor..11.haftaya kadar kendiliğinden sonlanmazsa birini götürebiliriz gibi konuştu ama ben nasıl kıyarım..zaten tüm üçüz hamilelere aynı şey deniyormuş,ben ise her şey normal seyrinde olduğu sürece devam etmesi düşüncesindeyim.
Aminnnñn.inşallah cnm.allahim sizide sağ saglim evlatlariniza kavuştursun nazardan korusun insallahRabbim gonlunn muradini versin insallah canm :)
Aminnn ecmain canm allah cumlemizden evlatlarimizdan razi olur insallahAminnnñn.inşallah cnm.allahim sizide sağ saglim evlatlariniza kavuştursun nazardan korusun insallah
Merhaba Gönül ben. Ben de üçüz bebek bekliyorum. 14+3 olduk bugün. Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler yavrularımız inşallahbirbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?