2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

var hayatım 2 yasında bır kızım var 5 gun sonra adetım olcam klomen kullancam cogul olsun ıstyrum bakalım
Ooo masallah subhanallah rabbim uzun hayirli omurler nasip etsin insallah.hic belli olmaz bi bakmissin rabbim vermis. hayirlisi versin..

Yaaa bende ne hayaller kuruyorum sunu aliriz bununalir diye de en onemlisi bez ve biberon galiba.peki bebekleri nasil beslediniz yani emzirme falan nasil oldu? Benim en cok takildigim ve korktugum nokta o acikcasi nasil olacak mrk ediyorum :)
Bez neysede mama çok ciddi rakamlar tutuyor, bnmkiler 36 gün küvözde kaldılar. Süt sağıyorsun götürüyorsun her gün, ilk günler çok az içtikleri için artanı donduracaksın, süt sağma makinesi bn lansinoh kullandım, mmnundum belki avent daha iyidir. Bnmkiler 4 ay kadar süt aldılar sonra hep mama

Ooo cok zorrr o zaman benim elektrkli sut sagma makinesi ve biberon almam sart .4 aya kadar sut icmisler masallah insallah benimkilerde dogarda sag salim ozaman daha cok bilgi alirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…