- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Insallah canm allah razi olsun guzel dualarin icin tskkur ederiz teyzesi :)ay amin saglıkla olur herkezın ınsallah senın ozellıkle
Esimin kardesleri ikiz .aslinda ilac falan bahane rabbim isterse olur :)hm nasıbınde varmıs demekkı genetıgınde varmı pekı
aynen oyle rabbım nasıp ederse bahane ama sebebıyete bazen oluyo nasıp yaaaEsimin kardesleri ikiz .aslinda ilac falan bahane rabbim isterse olur :)
ne demek guzel anneInsallah canm allah razi olsun guzel dualarin icin tskkur ederiz teyzesi :)
Tabiki o da dogru.dua tevekkul herseyden once.biseyler vesile oluyo iste :) senin durumun nedir canm var mi cocugunaynen oyle rabbım nasıp ederse bahane ama sebebıyete bazen oluyo nasıp yaaa
:)ne demek guzel anne
var hayatım 2 yasında bır kızım var 5 gun sonra adetım olcam klomen kullancam cogul olsun ıstyrum bakalımTabiki o da dogru.dua tevekkul herseyden once.biseyler vesile oluyo iste :) senin durumun nedir canm var mi cocugun
bu arada yasın kac
Ooo masallah subhanallah rabbim uzun hayirli omurler nasip etsin insallah.hic belli olmaz bi bakmissin rabbim vermis. hayirlisi versin..var hayatım 2 yasında bır kızım var 5 gun sonra adetım olcam klomen kullancam cogul olsun ıstyrum bakalım
26 :) seninbu arada yasın kac
22 cnm26 :) senin
amin cnm benm dualarını beklerımOoo masallah subhanallah rabbim uzun hayirli omurler nasip etsin insallah.hic belli olmaz bi bakmissin rabbim vermis. hayirlisi versin..
Bez neysede mama çok ciddi rakamlar tutuyor, bnmkiler 36 gün küvözde kaldılar. Süt sağıyorsun götürüyorsun her gün, ilk günler çok az içtikleri için artanı donduracaksın, süt sağma makinesi bn lansinoh kullandım, mmnundum belki avent daha iyidir. Bnmkiler 4 ay kadar süt aldılar sonra hep mamaYaaa bende ne hayaller kuruyorum sunu aliriz bununalir diye de en onemlisi bez ve biberon galiba.peki bebekleri nasil beslediniz yani emzirme falan nasil oldu? Benim en cok takildigim ve korktugum nokta o acikcasi nasil olacak mrk ediyorum :)
Oo masallah kucuksun daha ne ara yaptin kiz kizini erken evlenmissin22 cnm
Ooo cok zorrr o zaman benim elektrkli sut sagma makinesi ve biberon almam sart .4 aya kadar sut icmisler masallah insallah benimkilerde dogarda sag salim ozaman daha cok bilgi alirim :)Bez neysede mama çok ciddi rakamlar tutuyor, bnmkiler 36 gün küvözde kaldılar. Süt sağıyorsun götürüyorsun her gün, ilk günler çok az içtikleri için artanı donduracaksın, süt sağma makinesi bn lansinoh kullandım, mmnundum belki avent daha iyidir. Bnmkiler 4 ay kadar süt aldılar sonra hep mama
Insallah rabbim gonlunun muradini versin tez zamanda :)amin cnm benm dualarını beklerım
ha ha 19 evlendım cnm ılk gecede hamile kaldım 20 de anne oldum kızım sımdı 2 yasındaOo masallah kucuksun daha ne ara yaptin kiz kizini erken evlenmissin
Oh masllah cok guzel en sevdigim sey genc anne olmak.benimde ilk bebegim yasasaydi yasina gircekti nasip iste.olanlarin can saolsunha ha 19 evlendım cnm ılk gecede hamile kaldım 20 de anne oldum kızım sımdı 2 yasında
amin cnm ama nasıp ıste bıde yıne sende cok gencsın ve masallah 3 evlat bende bu sabah adet oldum yarın klomen kullancm dua et 3uz 4uz olsunOh masllah cok guzel en sevdigim sey genc anne olmak.benimde ilk bebegim yasasaydi yasina gircekti nasip iste.olanlarin can saolsun
:) ayyy hadi insallah hayirli bol bebisli haberler aliriz senden insallah :)amin cnm ama nasıp ıste bıde yıne sende cok gencsın ve masallah 3 evlat bende bu sabah adet oldum yarın klomen kullancm dua et 3uz 4uz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?