- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Ben bruksel tup bebek merkezi yucel karaman simdilik cok memnunum ist. DaKesinliklee lütfennn hem bizide aydınlatırsınız siz nerede yaptıracaksınız
Bende tekirdagda yasiyrm canim ama tup bebek icin ist bruksel tup bebek merkezi yucel karaman a gidicem takiplerimi burdaki doktorum yapicak stresliyim birazda ya nasil olucak
Sen karar verdinmi tam olarak gidecegin yere ya ben yucel karamani cok arastirdim cok iyi bir doktor gittigindede zaten nekadar bilgili oldugunu anliyrsun ve ben sadece yumurta toplama ve transfer icin gidicem ist diger takiplerimi buradaki doktorum yapicakForumda kızlardan biri çokk detaylı yazmış süreci istersen bir araştır günü gününe yani korkulacak birşey yok gibi keşke bende göze alıp gidebilsem istanbula ama ya sıkıntı olursa diyorum hep
Ben yozgatta yaşıyorum . Burda çalışıyorum . Tüp bebeği ankarada etlik zubeyde hanim da yaptırmıştık. Devlette hakkımız olunca önce devlet sonra olmadı özel diye dusundum . Ki devlet hastahanesi olmasına rağmen memnun kaldım . Tek sıkıntı doktora ulaşıp bilgi almak biraz sıkıntı . O da normal diye düşünüyorum .Sen nerden di canim tup bebefi nerde yaptirmistiniz
Sen karar verdinmi tam olarak gidecegin yere ya ben yucel karamani cok arastirdim cok iyi bir doktor gittigindede zaten nekadar bilgili oldugunu anliyrsun ve ben sadece yumurta toplama ve transfer icin gidicem ist diger takiplerimi buradaki doktorum yapicak
Ben yozgatta yaşıyorum . Burda çalışıyorum . Tüp bebeği ankarada etlik zubeyde hanim da yaptırmıştık. Devlette hakkımız olunca önce devlet sonra olmadı özel diye dusundum . Ki devlet hastahanesi olmasına rağmen memnun kaldım . Tek sıkıntı doktora ulaşıp bilgi almak biraz sıkıntı . O da normal diye düşünüyorum .
Bencede gorus hangisi sana guven verirse oraya gidersin benim ignelerim bile yazildi 300 luk bakalim nasil olucak cok gibi geldi ama bilmiyrm canim ya hakkimizda hayirlisiEşimle 18 aralıkta 2 merkezle görüşmeye gidicez bakalım hayırlısı hangisine içimiz ısınırsa hangisi bana o enerjiyi verirse orada başlayacağız
Gonal f mi ?Bencede gorus hangisi sana guven verirse oraya gidersin benim ignelerim bile yazildi 300 luk bakalim nasil olucak cok gibi geldi ama bilmiyrm canim ya hakkimizda hayirlisi
egy şartlar ı saglarsan eğer raporun çıkıyor . Ve raporlu olarak benim ilaçlar toplam 600 tl tuttu . 410 tl de yumurta toplamaya verdik . Ayrıca 4 yumurta da dondurduk. Dondurulan yumurtaların da 2 sini devlet ödediği için 87 tl gibi bir ücret verdik diğer ikisi içinde tam.hatırlamıyorum ama 285 tl kadar bir ücret verdik . Yani biz dondurulmuslarla birlikte ilaçlar ve hastahaneye toplam 1500 tl filan ödedik
Hayırlısı ile güzel haberlerini beklerizBende bu ay basladim tedaviye. On hazirlik daha dogrusu adetin 21.gunu yani sali rahime ilac verceklermis o sekilde basliyorim ve adet olduktan sonra da ignelere baslicam. Takviye ilaclara da basladim insallah hepimiz icin hayirlisi olur
Ben bu gonal f ile yumurta büyütememiştim işte bu yüzden korkuyorumECEdeniz8107 bende gonal f 450 ile başlamıştım . 225 mg vuruyordum.
egy şartları sagliyorsan dene derim . Devlette Süreç uzun oluyor vs diyenler oluyor ama yapılması gerekenler yapıldığı için uzun sürüyor . Adetin 2. Gunu hormon tahlili yapıldı bana , 21. Gunu de yumurtlama ile ilgili sıkıntı var mı diye bakılıyor . Bunlarda bir sıkıntı yoksa hsg çekiliyor . Onda da sıkıntı yoksa en son hitereskopi yapılıyor. Tabi bu arada eşime de sperm testi yapıldı bir kaç kez. Bizde sıkıntı sperm sayisi ve hareketliligin az olmasıydı. Bizi üroloji direkt tüp bebeğe yonlendirdi sayı 5 binin altında olduğu için . Tüp bebekte bu tahliller den sonra dahiliye, anestezi, EKG ye vs gönderiyor . Tahlil ler den sonraki işlem yani dahiliye anestezi vs sadece 1 gün sürüyor onlar. Bütün bu tahliller ve bir takım evraklarla heyette geçtik 1 günde de raporum çıktı .
Ankara etlik zubeyde hanımda direkt infertilite diye bölüm var. Yani 1 yil ve daha fazla bebeği olmayanlar bu bölüme geliyor . Ben direkt infertilite den randevu almıştım onlar yönlendiriyor lar zatenEn başında devlette kadın hastalıkları dokturuna giderekmi başladı ?
Vala bende senin gibiyimAyy canim benim bi rahat olabilsem valla super olucak ama bakalim ins basarabilirim
Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin .. Rabbim aynı acıyı yasatmasinegy acım zaten çok taze. Bilmiyorum ne unutturur. 29 yaşında yim 3.5 yıllık evliyim. Tüp bebekti , ilk denemede tuttu . Kalp atışını duyduk . Bir erkek bebekti . Aniden bir kanama ile hastahaneye yattım bu çarşamba . Kanama nin çocukla alakası yok vajinada denildi , gerekli iğne ilaç yapilfi serum takildi . Ama kurtaramadik . Cuma gecesi hastahanede kaybettim onu . Eşim herşeye şahit oldu . Onu gördü. O gece sabah olmadı . Cuma günü de kalan parçalar için kürtaj oldum . Ömrü bu kadarmış nasip değilmiş. Cinsiyeti tahminen kızdı. Hep kızım diye sevdim onu . Hayırlısı diye dua etmiştim hep hayırlısı buymuş . Sebep bilinmiyor henüz . Bebek patoloji ye gönderildi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?