- 31 Ocak 2018
- 229
- 272
- 23
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.641
Canım çok şükür, sevindim test sonucunun iyi gelmesine :) Biz de 9.haftayı dolduruyoruz yarın, aynı zamanda kontrole gidicem yarın sabah. Kalp sesini tekrar dinleyelim demişti doktorum, Allah’ın izniyle inşallah güzelce duyarız minik kalbiniSlm kızlar herkes susmuş buralarda neler yapıyorsunuz durumlar nasıl? Ben en son kontrole gittim şeker yüklemesi yapıldı onuda atlattık çok şükür oda temiz çıktı:) bugün 27. Haftama girdim günler geçiyor sabırsızlanıyorumbir yandan Doğum korkuları bir yandan heyecan bi taraftan tatlı telaşlar:)
Saol canım benim:) inş seninde kontrol iyi geçerCanım çok şükür, sevindim test sonucunun iyi gelmesine :) Biz de 9.haftayı dolduruyoruz yarın, aynı zamanda kontrole gidicem yarın sabah. Kalp sesini tekrar dinleyelim demişti doktorum, Allah’ın izniyle inşallah güzelce duyarız minik kalbinievet ya sen Doğuma yaklaştın iyice, şimdi ikiz ya kesin sezaryen mi olacak?
Evet burası çok sessizleşti ben de arada bakıyorum ama. Geçen gün aklıma geldin napıo ikizler acaba diye yazacaktım sana :) İyi olmanıza sevindim, hepinize maşallahSlm kızlar buralar çok sessiz kalmış:) nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz? Tedaviye başlayanlar hamile olanlar? Biz çok şükür 29. Haftaya girdik şimdilik herşey yolunda gibi. En son kontrolümde biraz suyum fazlaymış ama korkulacak bişey yok dedi Dr um. 1200 ve 1250 gr olmuşuz bilealışverişler son hız devam ediyor:) bende durumlar böyle işte. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Saol canım benim çok şükür iyiyizEvet burası çok sessizleşti ben de arada bakıyorum ama. Geçen gün aklıma geldin napıo ikizler acaba diye yazacaktım sana :) İyi olmanıza sevindim, hepinize maşallahBiz de 12. haftayı doldurmak üzereyiz artık çok şükür Şu an herşey yolunda görünüyor inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder Allahım
Geçen çarşamba günü gittiğimizde %60 erkek gibi duruyor ama haftaya daha net söylerim dedi. Yarın ikili test sonucunu göstermeye gidicem, cinsiyeti de öğrenicez gibi bakalım :)) İlk çocuk nasılsa kız erkek farketmez ama merak işteSaol canım benim çok şükür iyiyizsizede maşallah baya ilerlemişsiniz 12. Hafta olmuş bile daha dün gibi cindiueti öğrendiniz mi canım? Ben 12. Haftada öğrenmiştim erkek olucak demişti Dr um.
Maşallah canım benim:) bir paşa daha geliyor sanırım etmekte dediyse pek yanılma olmuyor ama belli olmaz tabikide:) sağlıklı olsunda kız erkek farketmez tabikide:) güzel haberlerini bekliyorum:)Geçen çarşamba günü gittiğimizde %60 erkek gibi duruyor ama haftaya daha net söylerim dedi. Yarın ikili test sonucunu göstermeye gidicem, cinsiyeti de öğrenicez gibi bakalım :)) İlk çocuk nasılsa kız erkek farketmez ama merak işte
Canım seni buralarda görmek ne güzel:) güzel dileklerin için çok tşk ederiz:) rabbim sana ve tüm isteyenlere en koşa zamanda nasip etsin inş. Bu işler hiç belli olmaz hiç ummadığın anda gelirmiş:)Selam kızlar iyi haberlerinizi Almak çok güzel arada göz atıyorum .Inşallah güzel sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza da almak nasip olur .Ben iyiyim çok şükür Atlattım tamamen bundan sonra artık sizlerden gelen haberlerle mutlu olacağım inşallah .yoğun bir çalışmayla hayatıma devam ediyorum.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah çok öpüyorum...
Dün gittik doktora, çok şükür ikili testim iyi çıkmış ve her şey yolunda gözüküyor :) cinsiyet için de hala erkek gibi geliyor ama şimdi erken karışıklık da olabilir dedi doktorum. Ne gelirse başımızın üstüne, hayırlısı bakalımMaşallah canım benim:) bir paşa daha geliyor sanırım etmekte dediyse pek yanılma olmuyor ama belli olmaz tabikide:) sağlıklı olsunda kız erkek farketmez tabikide:) güzel haberlerini bekliyorum:)
Canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine:) sağlıklı loşunda cinsiyeti önemli deiğil canım. Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeDün gittik doktora, çok şükür ikili testim iyi çıkmış ve her şey yolunda gözüküyor :) cinsiyet için de hala erkek gibi geliyor ama şimdi erken karışıklık da olabilir dedi doktorum. Ne gelirse başımızın üstüne, hayırlısı bakalım
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :) Az kalmış iyice senin doğuma, sağlıkla gelsin minik paşalarCanım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine:) sağlıklı loşunda cinsiyeti önemli deiğil canım. Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizebende haftaya gidicem bakalım. Bizim artık kontroller sıklaştı iki haftada bir gidiyorum bakalım inş. Sorunsuz atlatırız bi sonraki kontrolüde
Canım seni buralarda görmek ne güzel:) güzel dileklerin için çok tşk ederiz:) rabbim sana ve tüm isteyenlere en koşa zamanda nasip etsin inş. Bu işler hiç belli olmaz hiç ummadığın anda gelirmiş:)
Merhaba canım merak etme geçer bence ben öyle birşey yaşamadım ama olanlar vardı duymuştum tedaviyle geçiyor bildiğim kadarıyla. Tedavi edildikten sonra transfer işlemini yapıyorlar bildiğim kadarıyla.Merhaba kızlar ilk negatifimi aldıktan sonra yazmıştım ocak ayinda... ama hep takipteydim sizi ama bugün heycanla ikinci denemem icin gittim transfer olacakti malesef iptal oldu rahimde sıvı olmus antibiyotik verdi adet olunca gel dedi hayırlısı buymuş demekki. Aklımdaki soru acaba geçermi başına gelen oldu mu hiç bi hafta öncesine kadar hic bisey yoktu bugün böyle bisey cıktı
Saol canım benim:) evet Doğuma az kaldı canım bakalım inş. Sorunsuz bi şekilde devam eder. Daha hazırlıklar bi taraftan kontroller çoğunlukla evdeyim bazen bunalıyorum ama yapıcak bişey yok atlatacak inş.Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :) Az kalmış iyice senin doğuma, sağlıkla gelsin minik paşalar2 hafta iyi ya,bana 1 ay sonra gel dedi doktor "ben önce gelsem olmaz mı" dedim :) Buraya da yaz kontrolden sonra
Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenleredir nasip eder inş. canım dualarım sizlerleBurda hamiş arkadaşları görmek ne güzel. Nasip olur bekleyen arkadaşlar da ben de burda bu duyguyu paylaşmak nasip olur.
Eminim ediyorsunuzdur ancak cannunızdan can taşıyan sizlerin duanıza ihtiyacımız var. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim bu 5. Denemem ama benden daha çok deneyen insanları düşünüyorum da Allah tez zamanda onlarında yüzünü güldürür inşallah.
Tüm hamişlerin sağ salim doğum sürecini atlatıp sağlıklıca bebeklerini kucaklarına almasını diliyorum.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Allah razı olsun. Sende inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik süreci yaşar meleğini sağ salim kucağına alırsınRabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenleredir nasip eder inş. canım dualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?