Slm canım,
Çok sağolun güzel dilekleriniz için...Allah'ım hepiminizin gönlüne göre versin...Rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın..Tüm evlat hasretiyle yanan herkese Rabbim versin...

Doktorum yurtdisinda persembe gunu tekrar kan vericem oda ogun geliyomus hemsiresiyle konustum deger biraz dusuk ama ikiye katlanip katlanmadigi önemli bizim için dedi persembe tekrarlicaz insallah güzel sonuçlar alirin
Canım inşallah sağlıkla katlanır öyle olup sağlıkla devam eden çok kişi de var Allah nasip ettiyse her türlü devam eder zaten bakalım bekleyelim. Hulusi hoca mı yoksa dr un

Kizlar merhaba.öncelikle tüp bebek yaptirip sonuc bekleyen,yaptirmaya baslayacak olan herkesin emegini bosa cikarmasin rabbim.bi konuda bilginize ihtiyacım var.tup bebek raporu icin yapilan aşilamarin igneli olma sarti varmi.yoksa klomenle yapilan asilamada kabul ediliyormu.

Maalesef benim negatif
Canım benim ya hayırlısı böyleymiş demek zamanı değilmiş bir dahaki denemende olur inşallah pes etmek yok ne yapalım bu da bizlerin sınavı Allah sabrını gücünü verir inşallah

Aşılama işleminin yapılması önemli canım bildiğim. İğneli ya da ilaçlı olması fark etmiyor sonuçta dr hangi ilaçla gitmek isterse tedaviye karar onun işlem yapılmış olması kayıt edilmesi önemli olan. Allah yardımcın olsun inşallah

Kızlarrrr Merhaba ben geldimmmm
Dlk2606 kuzumm etiket yapmışsın düşünmüşsün çok sağoll kafa dağıtıyorum valla iyiym çok şükürr sen nasılsın cnm benmm
kinalikadin kuzucumm bebiş iyi dimii kalp atışlarını dinlediniz mii
Egehanezra sen neler yapıosn kuzucumm
Aklıma gelmeyen arkadaşlarım umarım herkes iyidir

hoş geldin sefalar getirdin iyi ki geldin canım bu ne güzel enerji maşallah :))

kızlar yumurtlamanın üstünden 3 gün geçti belim hala çok ağrıyor akıntım az az devam ediyor sol kasığım hafif hafif batıyor sanki 2 yıldır denemiyor muşuz gibi bu ay garip bir heyecan var içimde nedense olacakmış gibi hissediyorum histeroskopi yüzündenmi umutlandım acaba bilmiyorum ama böyle içimde kelebekler uçuşuyor sanki çok garibim

cevabin icin cok teşekkür ederim.ben 3.asilamami yaptircam.21 aydir istiyoruz ama nasip olmadi henuz.tup bebek raporu icin igneli asilama olmasi sart diye bisey duymustum sizlere sormak istedim.

Maalesef benim negatif

Allah sabır versin, bugün çok zor geçecek biliyorum. Çok ağlayacaksın, sanki ömrümden bir süre gitmiş gibi gelecek ama geçecek emin ol. Bir süre kendine izin ver, nefes al. Sonra neden olmadığı ile ilgili araştırmalara başlarsın ve bir sonraki denemende olumlu sonuçlar alırsın umarım. Histereskopi olmadıysan ilk adetinden sonra olmanı tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun.

cevabin icin cok teşekkür ederim.ben 3.asilamami yaptircam.21 aydir istiyoruz ama nasip olmadi henuz.tup bebek raporu icin igneli asilama olmasi sart diye bisey duymustum sizlere sormak istedim.
canım hayırlı olsun. bu konuda hicbir bilgim yok ama buradaki devlette tedavi olan bir arkadasimda normal aşılama sonrası iğneli aşılama yapılacak sonra rapor çıkıyor falan yazmıştı sanki o şekilde aklımda kalmış ama yanlış hatirliyorda olabilirim

sagol canım.sanada hayırlı saglikli bir dogum dilerim.dogruda olabilir ya.bende duydum o sekilde ama en dogru cevabi hastaneden alcam galiba.asilamaya gittigimde soracagim artik.benim daha tüp bebege 1 yılım var.insallah kendiliğinden olurda gerek kalmaz

teşekkür ederim canım sağol.insallah gerek kalma z sağlıkla hamile kalırsın.o bahseden arkadaşın topiginde etiketledim seni görünce yazar mutlaka ama sen dediğin gibi hasteneye gidince de sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…