kızlar sonuç pozitif ama değer 21 sizce çok mu düşük korkuyorum

Canım hiç belli olmaz yükselen o kadar çok ki ferah tut içini inşallah katlanarak artmaya devam eder güzel düşünmeye çalış doktoruna söyledin mi o ne dedi

Kaçıncı gün embriyosu,test günün muydu erken mi yaptın?onemli olan sağlıklı katlanmasi 2 gün sonra yükselir insallah
5. Gun embriyosu 12.gunum bugun düşük ama 2kat artmasi önemli dedi insallah artar kizlar ya

Canım hiç belli olmaz yükselen o kadar çok ki ferah tut içini inşallah katlanarak artmaya devam eder güzel düşünmeye çalış doktoruna söyledin mi o ne dedi
Doktorum yurtdisinda persembe gunu tekrar kan vericem oda ogun geliyomus hemsiresiyle konustum deger biraz dusuk ama ikiye katlanip katlanmadigi önemli bizim için dedi persembe tekrarlicaz insallah güzel sonuçlar alirin

Çok teşekkürler canım :) Rabbim sana da gonlundekini nasip etsin inşallah

Doktorum yurtdisinda persembe gunu tekrar kan vericem oda ogun geliyomus hemsiresiyle konustum deger biraz dusuk ama ikiye katlanip katlanmadigi önemli bizim için dedi persembe tekrarlicaz insallah güzel sonuçlar alirin
Canim icini ferah tut insallah artar degerin bu surecte kendini bırakma stres cok etkiler

Allah razı olsun..çok teşekkür ederim canım...Allah hepimizin yerdımcısı olsun...çok şükür doktor sorun yok dedi muaynede ama muayne eden asıl doktor değildi...doktorum yurtdışında eğitimdeymiş...cuma oda muayne edecek...uamrım herşey yolunda gider...bir sürü tahlil istediler onları devlet hastanesinde yaptırıcam kısmetse yarın çünkü zar zor tedavi ve ilaç parasını ayarladık...hayırlısı olsun herkesin hakkında ve bizim hakkımızda da...Allah emeklerimizi boş çıkarmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…