- Konu Sahibi kinalikadin
- #20.021
Canım maşallah geçmiş olsun gayet güzel sayı inşallah hepside döllensin çok kaliteli embriyolarını olsun Allahın izniyle kuzum![]()
![]()
Allah razı olsun canım benimGünaydın canım çok geçmiş olsun bundan sonraki süreç çok rahat geçer inşallah ilk gün oluyor diyorlar genelde devam ederse doktoruna söyle mutlaka ama bence ohss olmayacaksın alacaksın yavrunu Allahın izniye dualarımdasın![]()
![]()
Çok sağolun yumurta denedim yiyemiyorum kusmak geliyor hemenbecidina sana çok geçmiş olsun. opu dan sonra oluyor böyle seyler bazen anesteziyi vücut atamıyor. bol bol su iç ve protein ağırlıklı beslen. ben 3-a adet yumurta akıyla omlet yaptım kendime
Geçmiş olsun temizliğe dikkat edin çok kolay olur bu süreçte.kızlar nasılsınız? 2 gündür pek okuyamadım. idrar yolları enfeksiyonum varmış sancıdan ölüyorum, dün acillik oldummonurol diye tek kullanımlık suda eriyen bir toz verdi. gece iyiydim sabah tekrar başladı sancım. Bunun için su içmekten başka önerebileceğiniz doğal bişeyler var mı?
Haftalık depo progesteron inşallah sifa olur sakin olun devam edecektir inşallahKıZlar kahverengı lekeler gelıyo çok korkuyorum dr aradım pruloton depot vurdur dedi cuma gıdıcem inş bı sıkıntı yoktur kasık agrılarımda arttı![]()
Hayırlı olsun sağlıkla devam eder inşallah gönlünü ferah tut olur inşallahkızlar sonuç pozitif ama değer 21 sizce çok mu düşük korkuyorum![]()
Geçmiş olsun inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olur bu sefer ümitsiz olmayınMaalesef benim negatif
Hoşgeldin, erken daha bekleyin ve hamile olduğunuza odaklanin olur inşallahMerhaba hanimlar yeni üye oldum ilkkez yaziyorm rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah benim bugun 6.gunun 5.gun embiriyosu transfer edildi idrar testi yaptim cikmadi sizce cokmu erken