• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım maşallah geçmiş olsun gayet güzel sayı inşallah hepside döllensin çok kaliteli embriyolarını olsun Allahın izniyle kuzum :KK200: :dua:

Günaydın canım çok geçmiş olsun bundan sonraki süreç çok rahat geçer inşallah ilk gün oluyor diyorlar genelde devam ederse doktoruna söyle mutlaka ama bence ohss olmayacaksın alacaksın yavrunu Allahın izniye dualarımdasın :KK200: :dua:
Allah razı olsun canım benim
becidina sana çok geçmiş olsun. opu dan sonra oluyor böyle seyler bazen anesteziyi vücut atamıyor. bol bol su iç ve protein ağırlıklı beslen. ben 3-a adet yumurta akıyla omlet yaptım kendime
Çok sağolun yumurta denedim yiyemiyorum kusmak geliyor hemen
kızlar nasılsınız? 2 gündür pek okuyamadım. idrar yolları enfeksiyonum varmış sancıdan ölüyorum, dün acillik oldum :KK43: monurol diye tek kullanımlık suda eriyen bir toz verdi. gece iyiydim sabah tekrar başladı sancım. Bunun için su içmekten başka önerebileceğiniz doğal bişeyler var mı?
Geçmiş olsun temizliğe dikkat edin çok kolay olur bu süreçte.
KıZlar kahverengı lekeler gelıyo çok korkuyorum dr aradım pruloton depot vurdur dedi cuma gıdıcem inş bı sıkıntı yoktur kasık agrılarımda arttı:dua:
Haftalık depo progesteron inşallah sifa olur sakin olun devam edecektir inşallah
kızlar sonuç pozitif ama değer 21 sizce çok mu düşük korkuyorum :KK43:
Hayırlı olsun sağlıkla devam eder inşallah gönlünü ferah tut olur inşallah
Maalesef benim negatif
Geçmiş olsun inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olur bu sefer ümitsiz olmayın
Merhaba hanimlar yeni üye oldum ilkkez yaziyorm rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah benim bugun 6.gunun 5.gun embiriyosu transfer edildi idrar testi yaptim cikmadi sizce cokmu erken
Hoşgeldin, erken daha bekleyin ve hamile olduğunuza odaklanin olur inşallah

Merhaba hanimlar yeni üye oldum ilkkez yaziyorm rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah benim bugun 6.gunun 5.gun embiriyosu transfer edildi idrar testi yaptim cikmadi sizce cokmu erken
Canım transferden sonraki günü 1.gün olarak saydın ve 6.günün dimi. Yine de çok erken kana bile karışmıyor 6.günde değil ki idrar testinde çıksın. Evet istisnalar var ama genelde tıbben bakıldığında çok erken davranmışsın inşallah olumlu sonuç alırsın

Tüp bebek doktorumla da görüştük. Kese var ama küçük dedi. Bhcg değerime göre kese ancak o kadar olurmuş zaten. Artık biraz içim rahatlayabilir mi dedim , evet için rahatlasın gebesin dedi. Elimde 3 iğnem kaldı onları da yaptırıp sonra jel ile devam edeceğiz. İnşallah her şey güzel ve sağlıklı ilerler :dua: Haftaya cuma tekrar gideceğiz .

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :dua:
Maşallah canım çok sevindimm:KK49::KK200:

Canım transferden sonraki günü 1.gün olarak saydın ve 6.günün dimi. Yine de çok erken kana bile karışmıyor 6.günde değil ki idrar testinde çıksın. Evet istisnalar var ama genelde tıbben bakıldığında çok erken davranmışsın inşallah olumlu sonuç alırsın
Transfer gunuyle birlikte 6 gunum bugun yani ogunude dahil ettim dimi erken

Hepinize selam kızlar, bugün embriyolarimizin 5ide sağlamdı yarın arayacsklar inşallah sağlam olurlarsa genetik incelemeye gönderilecek sorunsuz olursa testler, cuma transfer olacak. Rabbim hepimize hayırlı güzel sonuçlar versin
İnşallah sorun olmayacak Allahın izniyle güzel haberini bekliyorum canım

Merhaba arkadaşlar, 2 gündür başka konuda bir moral bozuntusunda bir şey yazmadım. Ama okuyordum, nasılsınız? Herkese hayırlı, mutlu akşamlar dilerim. Yarın akşam 19 da kalp atışı duymaya gidicez, umarım en az birini duyabilirim, ikincisini de duyarsam çok mutlu olucam. :dua:

Benim adağım vardı, sizce sağlıkla doğduktan sonra mı kesilmeli? Yoksa adağı yerine getirmek belki sağlıklı doğmalarına da katkıda bulunur, ne dersiniz?

Arkadaşlar bişey soracağım ortalama olarak tüp bebek fiyatı ne kadar
Yaklaşık 10.000 TL civarında tutuyor ilaçlar vitaminler duruma göre genetik falan Başkent hastanesi Ankara için.

Sadece tüp Bebek raporsuz 5400. ilaçlar duruma göre değişiyor verilen doz ile 3000 kadar genel olarak merkezden fiyat almali

Merhaba arkadaşlar, 2 gündür başka konuda bir moral bozuntusunda bir şey yazmadım. Ama okuyordum, nasılsınız? Herkese hayırlı, mutlu akşamlar dilerim. Yarın akşam 19 da kalp atışı duymaya gidicez, umarım en az birini duyabilirim, ikincisini de duyarsam çok mutlu olucam. :dua:

Benim adağım vardı, sizce sağlıkla doğduktan sonra mı kesilmeli? Yoksa adağı yerine getirmek belki sağlıklı doğmalarına da katkıda bulunur, ne dersiniz?

CAnım sünnet olan doğduktan sonra adağın kesilmesi diye biliyorum .bebek doğduktan sonra 7.günün sünnetleri diye bakabilirsin

Back
X