- 20 Kasım 2013
- 370
- 752
- 303
- Konu Sahibi kinalikadin
- #3.621
Merhaba canim ben de opu dan sonra rahatsızlandım transferim 1 ay ertelendi. Pazartesi ben de estrofem başladım gun de 3 tane kullaniyorum haftaya cuma kontrolum var ınsallah hepimizin tedavisi hayirli sonuçlanırMerhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum:) 3 aydır transfer için bekliyordum inşallah bu ay transferim olucak . Yumurta toplama işlemin den sonra bir takım problemler yaşadım bu ay doktorum hazır olduğumu şöyledi adetimin 2. Gunundeyim estrofem kullanmaya başladım günde 1 tane 3 gün günde 2 tane 3 gün adetin 7. Gunu muayene olucak, 5. Gun embriyosu 2 tane transfer edilecek sizler adetin kaçıncı günü transfer olmuştunuz?çift embriyo transferi olup tutan ve tutmayan arkadaşlar var mi ?

Rabbim büyük.. Değerlerini bir anda tekrar yükseltsin inşaAllah canım benimm yaaa. Eğer gideceği varsada üzülme diyemem, dersem yalan olur. Herkes üzülür. Ama daha güzel bir gebelikle müjdeleneceksin dersem yalan olmaz.. Çünkü Allah bir kapıyı kapatırken, daha güzel kapıları açar
 Rabbim büyük.. Değerlerini bir anda tekrar yükseltsin inşaAllah canım benimm yaaa. Eğer gideceği varsada üzülme diyemem, dersem yalan olur. Herkes üzülür. Ama daha güzel bir gebelikle müjdeleneceksin dersem yalan olmaz.. Çünkü Allah bir kapıyı kapatırken, daha güzel kapıları açar 

aynı yerde mi yaptırdın testleri o önemli. Allah yardımcın olsun ne diyeyim canım yinede belli olmaz
 aynı yerde mi yaptırdın testleri o önemli. Allah yardımcın olsun ne diyeyim canım yinede belli olmaz 

sorun kimde dr ne diyor diye saçma sapan sorular sorup sonrasında acıma olayına bağlıyorlar
sorun kimde dr ne diyor diye saçma sapan sorular sorup sonrasında acıma olayına bağlıyorlar