Şimdi eşim eve hemşire getirdi proluton iğne yaptırdık ayağa kalkmamam gerektiğini söyledi doktor ikiz gebeliklerde lekelenmenin daha yoğun olcağını söyledi proluton ve gece 1 defa olmak üzere progestana devam inşallah bi sıkıntı yoktur :KK43: Ve ben 2 haftadır bişey yiyemiyorum miğde bulantısından ilaçlarımı bile zor içiyorum galiba ben gebeliği zor geçirenlerden olucam :KK43:

Kuzucum benim korkma inşallah sağlıkla alacaksın kucağına yavrularını bol bol dinlen ayağını altına yastık koy yüksek dursun ben 3 gündür öyle yapıyorum inşallah mide bulantılarında biran önce geçer seninle dualarim :KK200: :dua:

Kızlar transferden sonra da bu crinone jel kullanıliyor mu bn suan estrofem tetradox prednol coraspin ve bu jeli kullanıyorum.

Evet canım o jeli daha baya kullanacaksın pozitif alincada düşük tehlikesi geçene kadar kullanıyorsun. Estrofemi de kullanıyorsun genelde transferden sonra prednol ve tetradox u kesiyorlar canım

Anm umarım senin için herşeyin en iyisi olur. Ben de raporla tedavi gördüm o dönemde şartları baya araştırmıştım. Eşlerden birinin çocuğu varsa rapor çıkmıyor. Sen bir araştır istersen bu konuyu.
canım araştırdım eşlerin mevcut evliliğinden çocuğunun olmaması gerekiyormuş. Önceki evlilikbağlayıcı değilmiş.Yakın bir zamanda düzenleme yapılmış hayırlısı canım

Merhaba canım hoşgeldin kendini bırakmamaya çalış evet etrafta o kadar hamile ve çocuklar varken bu biraz zor oluyor ama her halimize şükür ilk denemede bazen vücut kabul etmeyebiliyor inşallah ikinci denemenizde pozitif sonuçlar alırsın :dua: Bizde de aynı problem var ilk denemem kimyasal oldu ikinci de tuttu çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah :dua: :KK200:
hoş buldum canım çok sevindim:anne:Allah hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Nasibimizi bekliyoruz:anneadayı:

Back
X