- 5 Mayıs 2018
- 238
- 617
- 18
- Konu Sahibi kinalikadin
- #14.921
Gözün aydın canım inşallah bizde bugünleri görürüz sağlıkla kucağına almak nasip olsunKizlar bebisimin cinsiyeti belli oldu erkekmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım inşallah bizde bugünleri görürüz sağlıkla kucağına almak nasip olsunKizlar bebisimin cinsiyeti belli oldu erkekmis
hayırlı olsun şimdiden canım değerlerin güzel çok sevindim.kuzu perşembe verdim; pazartesi verdiğimde 30.40 perşembe 73.78 pazartesi tekrar vercem
Benimde amh 0.60 yas 25İnşallah rabbim hepimizi saglıklı evlatlarla sevindirsin.
Bu sefer ağrılı geçti.
Belki benim bu yazdığımı benim gibi amh si si düşük biri okur ve umudunu kaybetmez.
7 yumurtayı 0.99 amh ile verdim.
Sakın doktorların yumurtalık rezervin az, yumurta az verirsin laflarına asla ama asla kulak asmasınlar.
Ben neler yasadim ne ameliyatlar ne moral bozan doktorlar ne umutsuz konuşmalar.
36 yaşındayım.
Vitaminlerle vücudumu destekledim ve bu vitaminler doktorlarım yazdığı pahalı vitaminler degil.
Yumurta gelisimi icim gerekli vitamimleri ve dozlarını araştırdim.
Tek tek aldim cok uygun fiyata.
Bunlarin yanımda dhea ve uyku cok onemli oldugu için meletonin ictim.
M Mimicikk neden üzgün yüz koydun.Benimde amh 0.60 yas 25(
çok Sagol kuzu allah razı olsun .. sen nasılsın bebiiş nasıl ♡hayırlı olsun şimdiden canım değerlerin güzel çok sevindim.
iyiyim çok şükür bebek de iyi testler aşılar derken zaman azaldı yolu yarıladık,,inşallah sağlıkla ilerler değerlerin öpüyorum canımçok Sagol kuzu allah razı olsun .. sen nasılsın bebiiş nasıl ♡![]()
Amin cnm allah evlatlarimizi korusun.isteyen herkere evlat aratmadan versinGözün aydın canım inşallah bizde bugünleri görürüz sağlıkla kucağına almak nasip olsun![]()
Saol cnm allahim sizede nasip etsin insallahHadi gözün aydın insallh sağ saglim gucagina alırsın bebegini
Gozunaydin canim Seninki nazli .nazli nazli gelişiyor :)) desene size çoookkkk nazli tripli bir prenses gelecekkuzu perşembe verdim; pazartesi verdiğimde 30.40 perşembe 73.78 pazartesi tekrar vercem
Zaman ayırıp destek oldugun icin Allah senden razi olsun. 4 yillik evliyim 3 yildir gezmedigim gitmedigim doktor kalmadı hepsi kilo ver gel o yuzden hamile kalamiyosun hicbir problemin yok dedi onlarca test onlarca çıkılan ultrasonogragi çatallari ve eşime yapilan bi dolu test.. Maddi yükünü geçtim manevi her ay beklenen ve olmayan hüzün.. Neyseki en sonunda bi profesör ilk muanesinde nokta atışı yaparak daha önce hic istenmeyen bi tetkit amh i istedi benden sonuc 0.60 ve acil tup bebekti. Allaha sığındım gözümü kırpmadan gırdım işin içine 10 mayısta iğnelerime başladım 23 mayısta yumurtalarim toplandi başta 10 yumurtam oldu ama 3ü sadece toplanabilecek boyuta geldi. Toplanan 3ten 2si embriyo haline geldi ve pazartesi donduralcak. Doktorum rahmini dinlendirip tekrar yumurta toplayacagiz ondan sonra tranfer olucak dedi. Icimde anlamsız ona karsi guven ve umut var belkide sığınma da diyebilirim. Insallah dedigin gibi olur sabırla dua ile bekliyorum. Bi sonraki toplama islemime yetismesi için vitaminlerinin ismini öğrenebilir miyimM Mimicikk neden üzgün yüz koydun.
Hiç üzülme.
Doktorlarım bize bile bile söylemediği bizi telaşa salıp kendilerine para kapısı gibi yürüyen paralarız. Sakın moral bozma.
Öncelikle çok yumurta değil kaliteli yumurta vermek önemli. Bunu bilerek söylemiyorlar, söyleyen cok az iyi hekimle karşılaştım.
Yaşın 25 ve sen kaliteli yumurta hava da karada verirsin. Bunu bilerek söylemiyorlar ki aman ben napcak simdi diye dolan dur. Ailende genetik bozukluk yoksa ve 40 yaşından kücük olan kadin büyük oranla sağlıklı yumurta verir.
Ben amh 0.001 ile doğal yolla hamile kalan bir çok kişi biliyorum. Bizzat bunları gördüm. Doktor hayretler içinde kaldi. En sonunda yani Allah işte dedi.
Tüp bebek tedavine başladığında amh si düşük kişilere yüksek doz ilaçla başlanmaz.
Azdan çoga doğru gidip yumurtasını artırmak hedeflenmeli.
Yumurta kalitesini arttıran vitaminleri al bunlari tedaviye başlamadan en az iki ay önce kullanmaya başla. Vitaminleri tek tek al cok uygun fiyata geliyor. İstersen yazarım adlarini miktarlarini.
Yumurta takibi yaptir. Cok yumurta oldugu ayları yakala. Bi cok ay az yumurta verirken, bi bakmışsın o ay senin ayın oluyo müthiş yumurta veriyorsun.
Moral bozan doktora da asla gitme.
Testere dişli aslan pençesi icmeyi de ihmal etme. Allahın kadinlara bahşettiği bitkiler var.
EVICAP FORT 400 IU günde bir tane.Zaman ayırıp destek oldugun icin Allah senden razi olsun. 4 yillik evliyim 3 yildir gezmedigim gitmedigim doktor kalmadı hepsi kilo ver gel o yuzden hamile kalamiyosun hicbir problemin yok dedi onlarca test onlarca çıkılan ultrasonogragi çatallari ve eşime yapilan bi dolu test.. Maddi yükünü geçtim manevi her ay beklenen ve olmayan hüzün.. Neyseki en sonunda bi profesör ilk muanesinde nokta atışı yaparak daha önce hic istenmeyen bi tetkit amh i istedi benden sonuc 0.60 ve acil tup bebekti. Allaha sığındım gözümü kırpmadan gırdım işin içine 10 mayısta iğnelerime başladım 23 mayısta yumurtalarim toplandi başta 10 yumurtam oldu ama 3ü sadece toplanabilecek boyuta geldi. Toplanan 3ten 2si embriyo haline geldi ve pazartesi donduralcak. Doktorum rahmini dinlendirip tekrar yumurta toplayacagiz ondan sonra tranfer olucak dedi. Icimde anlamsız ona karsi guven ve umut var belkide sığınma da diyebilirim. Insallah dedigin gibi olur sabırla dua ile bekliyorum. Bi sonraki toplama islemime yetismesi için vitaminlerinin ismini öğrenebilir miyim
sevindim kuzum aman iyi olunda. Inşallah kuzum ♡♡iyiyim çok şükür bebek de iyi testler aşılar derken zaman azaldı yolu yarıladık,,inşallah sağlıkla ilerler değerlerin öpüyorum canım
dua et benim içinde değerlerim artsınSaol cnm allahim sizede nasip etsin insallah
Sagol allah razı olsun kuzum. Annesi gibi nazlı olaak galibaGozunaydin canim Seninki nazli .nazli nazli gelişiyor :)) desene size çoookkkk nazli tripli bir prenses gelecek)
Amin canım allah kalbinden geçenleri hayirlisiyla kabul etsinSagol allah razı olsun kuzum. Annesi gibi nazlı olaak galibaçok dua et benim icin kuzu
![]()