Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Geçmiş olsun canım inşallah kesilir ve bir daha gelmez. Sebep olarak ne dedi dr. Kanama alanı oluştuğunda kan sulandırıcı ilaçları kesiyormuş sanırım dr lar. İnşallah sağlıkla görürsün bebeğini
canım gördüm bebişi sağlıklıymış çok şükür. Kanama alanı da baya küçülmüş. Kan sulandırıcıyı ilk kanamam olduğunda bırakmıştık. Zaten sonra Trombofili paneli testi yaptırdım kan pıhtılaşması da çıkmadı kan sulandırıcıya gerek kalmadı.
Kızlar bugün keseyi gördüm çok şükür dr. Kalb ide burda ama suan dinleyemeyiz çok minik dedi. Haftaya salı günü için cagirdi. Rabbim inş sorunsuz bi şekilde kalp atisini da duymayi nasip eder. Bütün bekleyenlere güzel haberler duymayi, bütün hamislerede sağlıklı doğumlar nasip etsin Yüce Rabbim.çok şükür bin sükur....
ruhum_mavi
canım geçmiş olsun.korkma kahverengi lekeden. B3nim en son 2 hafta önce oldu ve ilk kez kırmızı leke geldi . Görünce panikledim ama gece 12 de acile gittik devletin. Bebisi gördüm rahatladım progestana hâlâ devam ediyorum fitil olarak. Dinleniyorumda şükür 2 haftadır yok. Inşallah geçecek seninki de.korkup stres yapma bebisini gor gel annesi:)))
sıfırlanır O zaman kuzucuk.ammin insallh bian önce sıfırlanır. Bende başkası yazmış onda grdum çok sevindim allahm mutluluğunu hiç bozmasın degeri kac çıktı?@kinalikadin
Amin canim nazlilar evet amaaannn sağlıklı olarak goruyoruzya o yeter dediğin gbi. inşallah rabbim sana benimkinden daha güzel hamilelik nasip etsin bu günleri gör bi an önce. Dün gördük ya sanki başka boyuta geçtim bütün dünyaya kavuşmuş gibi desem az kalır sanki manevi olarak okadar çok hazza ulastimki içim kıpır kıpır . Sanki 3 yaşındaki bebek gibiyim o derece mutlu vurdumduymaz sevinçli hoplayıp zıplamak istiyorum
canım sıkma canını geçeçek elbet bende de olmuştu çok şükür bitti. prulotan iğne verdi haftada bir yaptırıyorum. bebeğinde sıkıntı yoksa kendini üzme ne olur geçeçek.
Kızlar gittim bebişi gördüm rahatladım çok şükür. Gayet hareketliydi. Haftasıyla da tam uyumlu çıktı. 2 hafta önceki kanama alanı baya bir küçülmüş. Lekelenme bir süre devam edecek galiba.
Kızlar selam, 3 hafta önce laparoskopi operasyonu geçirmiştim, tüplerim kapatılmıştı. Adet oldum bitti şimdi hafif bir kanama başladı. Normal midir başına gelen var mı?
gmz1990
Merakla ve heyecanla bekliyoruz sonucunu kuzum güzel haberlerle gelirsin inşallah seninle dualarım kinalikadin
Kuzum artış için kan vereceksin sende bugün değil mi kat kat artsın inşallah canım arkadaşım