Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Amin canim nazlilar evet amaaannn sağlıklı olarak goruyoruzya o yeter dediğin gbi. inşallah rabbim sana benimkinden daha güzel hamilelik nasip etsin bu günleri gör bi an önce. Dün gördük ya sanki başka boyuta geçtim bütün dünyaya kavuşmuş gibi desem az kalır sanki manevi olarak okadar çok hazza ulastimki içim kıpır kıpır . Sanki 3 yaşındaki bebek gibiyim o derece mutlu vurdumduymaz sevinçli hoplayıp zıplamak istiyorum
Canım benim ya iyiki varsın Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim seninde kalbine güzel gönlüne göre nasip etsin herşeyi inşallah O kadar zorluklardan sonra kavuşmak onu görmek hissetmek böyle bir duygu demekki kuzum Allahım her birimize yaşatsın o heyecanı sevinci inşallah sanada sağlıkla kucağına almak nasip etsin dualarımdasınız her zaman
Kızlar gittim bebişi gördüm rahatladım çok şükür. Gayet hareketliydi. Haftasıyla da tam uyumlu çıktı. 2 hafta önceki kanama alanı baya bir küçülmüş. Lekelenme bir süre devam edecek galiba.
Canım kanama alanı bende de vardı 2 kez kahverengi lekelenmem olmuştu 2 hafta önce kanama alanını bebişler yok etmiş ondan sonra çok şükür olmadı kanama alanına bağlı oluyo demişti doktor bi an önce yok olur inşallah bende bi daha karşılaşmam inşallah lekelenmeyle
Canım kanama alanı bende de vardı 2 kez kahverengi lekelenmem olmuştu 2 hafta önce kanama alanını bebişler yok etmiş ondan sonra çok şükür olmadı kanama alanına bağlı oluyo demişti doktor bi an önce yok olur inşallah bende bi daha karşılaşmam inşallah lekelenmeyle
Canım benim ya iyiki varsın Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim seninde kalbine güzel gönlüne göre nasip etsin herşeyi inşallah O kadar zorluklardan sonra kavuşmak onu görmek hissetmek böyle bir duygu demekki kuzum Allahım her birimize yaşatsın o heyecanı sevinci inşallah sanada sağlıkla kucağına almak nasip etsin dualarımdasınız her zaman
Nasıl heyecanlı gitmiştim oysa öğrenip hemen alışverişe başlayacaktım . Ama yok göstermiyor ama kıza daha çok benziyor dedi yine de net değil. Bacak arasında bi çıkıntı var ama küçük dedi.
Nasıl heyecanlı gitmiştim oysa öğrenip hemen alışverişe başlayacaktım . Ama yok göstermiyor ama kıza daha çok benziyor dedi yine de net değil. Bacak arasında bi çıkıntı var ama küçük dedi.
Aynen bende bir iki parça alayım alışveriş şimdiden dedim ama olmadı.saglikla gelişsinler büyüsünler inşallah görmek çok iyi geliyor gerisi tuzu biberi
Aynen bende bir iki parça alayım alışveriş şimdiden dedim ama olmadı.saglikla gelişsinler büyüsünler inşallah görmek çok iyi geliyor gerisi tuzu biberi
Canlarımm kan verdim kadım doğumda baya bekledik eşimle acile gittik verdik artık onlarda 2 saate çıkar sonuç dediii ay bilmiyorum hayırlısı olsun değişik hissediyorum inşallah miniklerim benimledirr
Canlarımm kan verdim kadım doğumda baya bekledik eşimle acile gittik verdik artık onlarda 2 saate çıkar sonuç dediii ay bilmiyorum hayırlısı olsun değişik hissediyorum inşallah miniklerim benimledirr
Ayy kuzucum benim nasıl heyecanlandım inşallah inşallah Rabbim hayırmış pozitif sonuçlar almanı nasip etsin güldürsün yüzünü inşallah hemen haber ver bizede dualarimdasin canım benim hayırlısı olsun hakkında inşallah
Canım benim çok şükür süper haber bu bende bu dozda aynı şekilde başlamıştım 5 gün sonra gitmiştim ilk kontrole bol bol kaliteli yumurtaların olsun inşallah
Canım benim çok şükür süper haber bu bende bu dozda aynı şekilde başlamıştım 5 gün sonra gitmiştim ilk kontrole bol bol kaliteli yumurtaların olsun inşallah
Evet canım yani şöyle ilk kontrole gittiğimde gonalf 150 ve menopur 75 olarak iki ilaçla başladım 5 gün sonra gittiğimde baya büyümüş yumurta var dedi tek tek saydı hatta boyutlarını o günde cetrotide diye iğne var çatlamaması için onu vermişti bu gittiğinde sanada verebilir kuzum
Benim iki sene önce dizanteri ve yüksek ateş sebebiyle. Böyle acı böyle ateş yaşamadım hiç Allah kimseye vermesin ağrılardan iki büklüm kalmıştım. Seninde başın sağolsun çok üzüldüm Allah sağlıkla yeniden anneliği yaşatır inşallah sana da bana da hepimize de düşük sabebin için ne dedi dr
Aminn canim insallah..Rabbime şükürler olsun bir tane oğlum var..yas kaç..test yaptirdim pihtilasma çıktı biraz..çok kanamam oldu cnm plesantq aşağıya yerleşmiş dendi..sonra da suları geldi zaten 1gun arayla erken dogum oldu.
Gonalf yumurta sayısını çoğaltıyo, menapur veya menagon yumurta büyütüyo, cetrotide sona geldik azıcık daha büyüsünler ama kendi kendilerine çatlamasınlar önlemi; gibi mantıkta genelde... sonra da çatlatma iğnesi. Bu arada vitamin de içiyordum.