• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin inşallah...Benim yaşım 34 ve daha yeni tüp bebek merkezine gideceğiz.. Ama yaş önemli değil bi yerde Rabbim izin verirse olucak inşallah...Rabbim bizi doğru doktorlarla ve tedavilerle karşılaştırsın...Bir an önce isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah...
Amin canım Allah bu yolda uğraş veren tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun benim yıllarım gitti kimse evlat hasretiyle yanıp tutuşmasın inşallah. İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır:dua:

Allah razı olsun kuzum arkadaştanda saolsun. Seni rahatlatmak için değil sadece inan olanı söylüyorum. Ben yıllardır bekledim ümitli ümitsiz etrafımda hep hamilelik haberleri sanki ben kıskanacakmışım gibi bakışlar arkamdan konuşmalar onca denemeye rağmen tutmuyor işte demeleri inan zaten kendi çektiğin yetiyor bir de onu bunu düşün. Allah sevdiği kullarını sınarmış bizler de bu sınavlardan geçiyoruz sende geçtin sabredip şükrettin elbet Allah seni mükafatlandırır ben diyordum herhalde bu dünyada değil belki öbür tarafta anne olmak nasip olur. Yine de hiç birimizin garantisi yok ama vazgeçmeyeceğiz devam edecez yola. İnşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla herbirimiz anne oluruz tüm kalbimle istiyorum:dua:

Canım benim öyle tabi geçtiğimiz zamanlar yaşadığımız onca şey bizi maddi manevi çok yıpratıyor ama düşünüyorum hiç bir şekilde tedavi ile bile olamayacakaları sonra tekrar tekrar şükrediyorum Allahıma ve hiç bir zaman kesmiyorum ümidimi sanki aksine daha da güçleniyorum Allahım önce sağlık versin her birimize devamıda olur inşallah bizim imtihanımız böyleymiş dediğin gibi inşallah burda kadar uğraş veren zorluklar atlatan herkes sağlıklı bir şekilde alsınlar evlatlarını kucaklarına nefes aldığım sürece pes etmek yok inşallah :dua: Amin amin güzel kalpli arkadaşım benim inşallah :KK200: :dua:

Canım benim öyle tabi geçtiğimiz zamanlar yaşadığımız onca şey bizi maddi manevi çok yıpratıyor ama düşünüyorum hiç bir şekilde tedavi ile bile olamayacakaları sonra tekrar tekrar şükrediyorum Allahıma ve hiç bir zaman kesmiyorum ümidimi sanki aksine daha da güçleniyorum Allahım önce sağlık versin her birimize devamıda olur inşallah bizim imtihanımız böyleymiş dediğin gibi inşallah burda kadar uğraş veren zorluklar atlatan herkes sağlıklı bir şekilde alsınlar evlatlarını kucaklarına nefes aldığım sürece pes etmek yok inşallah :dua: Amin amin güzel kalpli arkadaşım benim inşallah :KK200: :dua:
Süpersin arkadaşım ya maşallah sana :KK19::sampiyon::KK9::KK9:

Denim bildiğim devlet hastaneleri bu konuda çok katı hatta bazı özel merkezler bile.

Aynen canım devlet çok çok nadir yapıyor 35 yaş altına yapmıyor bile genelde bazı özellerde aynı şekilde aslında hastanın isteğine göre davransalar en azından özeller daha iyi olur.

Canlarımm kan verdim kadım doğumda baya bekledik eşimle acile gittik verdik artık onlarda 2 saate çıkar sonuç dediii ay bilmiyorum hayırlısı olsun değişik hissediyorum inşallah miniklerim benimledirr :dua:
Kuzum Inşallah hayırlısı olur rabbim gönlüne göre versin ♡♡

Back
X